perjantai 22. marraskuuta 2013

Oranssia!


Vihdoinkin Susannan Työhuoneelta saa tiskirättejä, jotka sopivat myös meidän oman keittiömme värimaailmaan! Kuinkahan monta vuotta minä olen näitä riepuja nyt painanut, kaiketi neljä, ja vasta nyt sain aikaiseksi oransseja.


Anteeksi, kun blogissa ei tapahdu mitään kiinnostavaa. En tänäkään vuonna ymmärtänyt ajoissa, että joulu tetttää työtä yrittäjälle. Paitsi, että käsityöyrittäjäporukan hommat vievät nyt tavallistakin holtittomammin aikaani, minun pitäisi ommella rättejä ihan simona (vieläkö joku nykyään sanoo "simona"?).

Inhottava kiire. Elämänlaatu kehnoutuu näin joulun alla, vaikka joulunhan nimenomaan pitäisi olla ilon ja rauhan ja rentoutumisen juhla. Muistuttaisitteko ensi keväänä minua, että nyt on aika ruveta valmistamaan jouluvarastoa?

23 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Sittenhän se kiire loppuu jouluaattona ja joulu tuntuu entistä rauhallisemmalta kun on ensin riahunu hullun lailla.

Ihanat oranssit! Meille taitaa tulla Yks. :-)

LauraCaarina kirjoitti...

Tosi kiva väriyhdistelmä! :)

Susanna kirjoitti...

Pitäisi siirtää oma joulu uuteenvuoteen. Sitten kerkiäisi rauhassa tunnelmoida.

Susanna kirjoitti...

Minustakin! Vaan onkohan liian retro, kun retrovärit eivät taida enää olla mikään hitti?

Anonyymi kirjoitti...

No joo, jos sua muistuttaa keväällä joulusta... Syksyllä keksit taas jotain uutta "joulukivaa" ja siinähän se kiire sitten on käsissä ;)

Anonyymi kirjoitti...

retro on aina hitti! :) meillä joulukiireitä lisää remontoitava keittiö-olohuone-eteinen, kööki saapuu viikolla 50, siihen työkiireet päälle niin jää tosiaan joulusiivot ensi vuoteen :)
-Sari Noormarkusta

Lievestuore As. kirjoitti...

Hieno väriyhdistelmä, eikä yhtään liian retro :)

Anonyymi kirjoitti...

No niinhän se kyllä menee kuitenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Uh, mutta kuka nyt siivota viitsisi muutenkaan, joten tuohan on mitä erinomaisin tekosyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähyvä. :)

Tiina-Mari kirjoitti...

Vihdoinkin oranssia - toiveeni on kuultu - kiitos! Ja veikkaan, että meitä on monia, joita "retroväri" ilahduttaa :)

Retkemme/Eeva kirjoitti...

Ihania, ihania! Yritinpä minäkin tehdä ensimmäistä tilaustani sulle oranssien myötä, mutta jostain syystä en päässyt kassalle saakka ostosteni kanssa. Normaalisti sain selailla muita valikkoja ja tehdä ostoksia (jotka näkyivät sivun oikeassa reunassa), mutta mikään kassaan tai muuhun jatkoon viittaava nappula ei toiminut. Osaatko suoriltaan sanoa, missä ongelma voisi olla? Katson oman koneen asetuksia seuraavaksi,koska todennäköisimmin vika on siellä... -Eeva

Susanna kirjoitti...

No jopas. Tänään on kyllä tullut tilauksia päivän mittaan, joten kaupan pitäisi olla ihan kunnossa. Jos et saa toimimaan mitenkään, niin valitse sitten ennakkolasku ja jätä maksamatta se ylimääräinen euro, joka ennakkolaskullisilta peritään.

Susanna kirjoitti...

Ole hyvä! Toiveiden kuuleminen on asia, jota täällä aina yritetään noudattaa, mutta joskus toteutumiseen saattaa vierähtää vuosia. :P

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä aloitin jouluvaraston kartuttamisen tänä vuonna tammikuussa!! Kuinka ollakaan ne joulutuotteet jäivät silloin viittä vaille valmiiksi.. ja ovat sitä edelleenkin.
Nyt vallitsevaa perinteistä joulupaniikkia ylläpitää kaiken muun oheistoiminnan lisäksi vielä "pieni pintaremontti" olohuone-keittiö-eteinen-akselilla:D
Ajattelin ihan vertaistukena kertoa jos yhtään auttaa. Ja kiitän lopultakin sinua ihanista jutuistasi<3
Tunnelmallisia joulun"odotus"päiviä sinulle:) Jouluahan ei kyllä tarvitse odotella kuten tiedämme..

Valoblogin Taru kirjoitti...

Jaksamista sinne ihan simona! Äläkä huoli, kyllä me sinua täällä blogistanissa ootellaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä kiitän vertaistuesta! :)

Koska joulua ei kerkiä odotella, niin odottelen kevättä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Odotatteko ihan simona? :D

Valoblogin Taru kirjoitti...

No tietenkin!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Aattelinkin viikol ku siun blogia vilkaisin et tais iskee siulle sama kuin miullakii. KARMEE KIIRE tuotteiden kanssa. Mie jo eilen illalla karsin ja järkeistin tehtävien tuotteiden ja töiden listaa. Ei millään kerkiä kaikkea. Päätin viime vuonna et heinäkuussa alan tehdä joulutavaroita. Ja PYH! Kaks viikkoo sitten alko se heinäkuu ja kiirettä pukkaa nyt miun pajalla ja kotonakin. Mut onneks joulu tulee kaikesta huolimatta. : ) t. eläinhattu Anne

pete kirjoitti...

hei voisiko tuotesarjaan tulla vielä käsipyyhkeet keittiöön sekä lautasliinat

Susanna kirjoitti...

Kaksi viikkoa sitten alkoi se heinäkuu! :D Voi miten repesin!

Nyt on taas sellainen olo, että tekisi mieli vaan paeta tuota työhuonetta. En yhtään osaa arvella, paljonko rättejä linnoitukseen pitäisi varata mukaan. Jotenkin on tunne, ettei siellä kuitenkaan kauppa käy.

Susanna kirjoitti...

Jos kaipaat juuri oransseja, niin ei ole tulossa ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Ruskea-valkoisia pyyheliinoja on puodissa tällä hetkellä. :)