perjantai 29. marraskuuta 2013

Viikonlopun kaupanpäälliset


Huutokauppa Uuden Lastensairaalan hyväksi on päässyt mahdottoman hienosti käyntiin Facebookissa ja jatkuu iltayhdeksään saakka. Vaikka tänään kuulemma onkin Älä osta mitään -päivä, niin ehkä hyvä tarkoitus antaa luvan tehdä poikkeuksen. Kaikki huudoista kertyneet rahat kun ohjataan lyhentämättöminä suoraan lastensairaalan keräystilille.

Minun kauppaani tulee spesiaalituotteita pitkin viikonloppua. Koko viikonlopun ajan verkkopankkipainikkeilla maksetut tilaukset ovat toimituskuluttomia. Ja kaikkien viikonlopun aikana tilanneiden kesken arvon tuotepalkintoja. Kauppani löytyy tietysti täältä, kliks kloks.


Viikonlopun ajan kaikkiin Susannan Työhuoneen tilauksiin annetaan halukkaille melkein kaupan päälle magneetti tai rintamerkki. Melkein tarkoittaa sitä, että hinta on 1 sentti, sillä mokoma verkkokauppasovellus ei anna myydä mitään nollalla eurolla. Magneettien muoviosat ovat kierrätettyjä ja niissä saattaa näkyä pieniä naarmuja. Koko on 6,5 cm x 6,5 cm. Valittavana pöllöt tai maatuskat. Magneetteja ja rintamerkkejä on jaossa niin kauan kuin niitä riittää ja ne pitää kliksuttaa ostoskoriin täältä, kloks. 1 magneetti / tilaus.

Toimituskulutkin nappasin nyt pois niiltä, jotka maksavat tilauksensa verkkopankkipainikkeilla, eikä normaali 15 euron minimitilaussummakaan päde tänä viikonloppuna. Voitte siis tehdä vaikka kuinka monta pientä tilausta pitkin viikonloppua.

fb.com/groups/kasityokortteli

Muut Jouluviikonlopussa mukana olevat yrityksen on esitelty Käsityöyrittäjien blogissa ja heidän tarjouksiaan ja muita ylläreitään pääsette seuraamaan Facebookissa.

Tervetuloa mukaan tohinaan!

Ei kommentteja: