perjantai 29. marraskuuta 2013

Autetaanko yhdessä lastensairaalaa nousemaan?


Hyvää huomenta! Käsityökorttelin jouluviikonloppu pyörähti nyt käyntiin.
Facebookin puolella se alkoi juuri nyt hyväntekeväisyyshuutokaupalla, joka kestää tänään klo 21 saakka. Kaikki huudettavat tuotteet ovat lahjoituksia Suomen käsityöyrittäjiltä ja kaikki huudoista saadut rahat menevät lyhentämättöminä suoraan Uudelle Lastensairaalalle.


Minä lahjoitin pari tuotepakettia huutokauppaan. Ensimmäisenä valkoisen keittiösetin, jota ei ole enää ollut myynnissä pitkään aikaan (arvo 25 euroa). Puolipellavaisessa pyyheliinassa on punaisella painettu pöllöprintti. Mukana on myös kaksi bambuista tiskirättiä, joissa pöllökuosi on painettu rievun molemmille puolille. Lähtöhinta 10 euroa.


Ja toisena on aika unelmainen punainen lahjasetti, johon kuuluu saman Kotikylän raitti -sarjan viilutarjotin, pyyheliina ja tiskirätti (arvo 55 euroa). Lähtöhinta tälläkin on 10 euroa.

Huutokauppa toimii niin, että huudot ilmoitetaan Facebookissa kyseisen tuotteen kuvaan kommentteina. Minimikorotus on 1 euro. Korkeimman huudon iltaan mennessä tehnyt voittaa. Voittaja saa yksityisviestillä sitten maksuohjeet.

Jos joku, joka ei ole Facebookissa, haluaa huutaa tuotteitani, voin ottaa sähköpostiin
( susanna(at)susannantyohuone.net ) vastaan huutoja MINUN tuotteisiini. Ilmoita sähköpostissa oikea nimesi ja osoitetietosi sekä summa, jolla haluat huutaa. Huutokaupan etenemistä voi seurata vaikkei olisikaan kirjautuneena Facebookiin. Huudot ovat sitovia. Postituskuluista vastaan minä.

fb.com/groups/kasityokortteli

2 kommenttia:

LauraCaarina kirjoitti...

Oi aivan mahtava juttu!! :) Pitääkin käydä kurkkimassa mistä kaikesta voisin huudella hyvän asian puolesta. ;)

Susanna kirjoitti...

Kannattaa toki kurkkia! Hyvässä lykyssä saa jonkun tuotteen ihan hirmu halvalla, ja vielä hyvemmässä lykyssä saa maksaa ylimääräistäkin hyvän asian vuoksi. :)