lauantai 30. marraskuuta 2013

Halpoja pahnanpohjimmaisiaTyöhuonetta siivotessani löysin aiemmin myynnissä olleiden tuotteiden viimeisiä kappaleita aika liudan. Ajattelin nyt myydä ne pois hyvin edullisella hinnalla. Koska näitä on vain yksi kappale kutakin, en laita näitä verkkokauppaan, vaan halukkaat voivat ostaa tuotteet laittamalla minulle sähköpostia susanna@susannantyohuone.net. Nopeat syövät hitaat, eli tuotteen saa ensimmäisenä viestin laittanut. Tilinumeron saa sähköpostissa ja maksu tulee suorittaa tämän viikonlopun aikana.
 Molemmat painettu turkoosilla. Pesu 40-90 astetta. Pyyhkeen pitkällä sivulla on ripustuslenkki. Setti pakattu sellofaanipussiin. Hinta 15 euroa postikuluineen.


Pahnanpohjimmainen E: 

Kaksi Pollukka-kirjanmerkkiä. Puuhelmistä askarrellut Pollukat eivät sovi kaikkein pienimmille lapsille, sillä niitä ei saa laittaa suuhun. Pollukoiden nyöri jää kirjan sivujen väliin ja lystikäs tyyppi kurkistelee ulkopuolella. Hinta 8 euroa / 2 kpl postikuluineen.


 Pahnanpohjimmainen F:

Käsinpainettu juliste. Silkkipainotekniikalla luonnonvalkoiselle kartongille painettu sammakkoaiheinen kuva. Julisteen koko on 39 cm x 44 cm ja se toimitetaan rullalle käärittynä maksikirjeenä. Kehystyksen joudut hoitamaan itse. Hinta postituksineen 14 euroa.

Siinä taisi olla kaikki. Jos joku tuotteista alkoi himottaa, lähesty sähköpostitse
susanna@susannantyohuone.net

  
Pahnanpohjimmainen G: VARATTU

Kännykkäpussi. Ulkomitat 9 cm x 15 cm. Päällinen käsinpainettua pellavaa, vuori armeijan paksua sarkakangasta. Hinta 8 euroa postikuluineen.


 Pahnanpohjimmainen H: VARATTU

10 kpl joulukortteja, koko 10 cm x 15 cm. Kaikissa sama tonttumaatuskan kuva. Neliväripainettuja, kiiltävä pinta. Hinta postikuluineen 3 euroa / 10 kpl. Pahnanpohjimmainen K: VARATTU

Vaaleanpunainen Läppälaukku. Päällinen vaaleanpunaista, käsinpainettua pellavaa, jossa maatuska-aiheinen printti. Vuori paksua armeijan sarkakangasta. Laukussa on kaksi osiota, ja nimi Läppälaukku tuleekin sen muodosta. Molempiin puoliin mahtuu normaali luentokansio. Laukussa on säädettävä olkahihna.


Myin näitä muinoin noin 60 euron hintaan. Tämä viimeinen yksilö on hiukan kakkoslaatuinen, sillä olkahihnan solki on kiinnitetty väärin päin.  Se ei vaikuta laukun käyttöön, se on vain pieni kosmeettinen haitta. Saisiko tästä alapuolella olevasta kuvasta käsitystä asiasta? Solki on siis "sisäänpäin". Tämän Läppälaukkuyksilön hinta on 35 euroa postikuluineen.


Pahnanpohjimmainen A: VARATTU

Ensimmäisenä esittelyssä pari Kerttuli-laudeliinaa (kuva ylinnä). Näitä Kerttuli-saunatekstiilejä tein aiemmin pääasiassa luonnonväriselle pellavalle. Kerttulin painoseulakin on jo pesty puhtaaksi ja uusiokäytetty, joten uusia Kerttuleita ei enää koskaan synny. Tässä pakkauksessa on kaksi vihreää pellavapeflettiä, kooltaan noin 47 cm x 47 cm. Niissä on mustat kanttaukset ja ripustuslenkki nurkassa. Hinta on 17 euroa / pari postikuluineen.

PS: Kuvassa rekvisiittana olevat saippuat ovat Minttumaan keittelemiä. Aika kiva lahjaidea laudeliinojen kaveriksi.Pahnanpohjimmainen B: VARATTU

Bambuinen tiskirätti, jossa pöllökuosi + puolipellavainen keittiöpyyhe, jossa Kotikylän raitti -kuosi. Molemmat painettu punaisella. Pesu 40-90 astetta. Pyyhkeen pitkällä sivulla on ripustuslenkki. Setti pakattu sellofaanipussiin. Hinta 15 euroa postikuluineen.

Pahnanpohjimmainen C: VARATTU

Bambuinen tiskirätti, jossa kotikuosi + puolipellavainen keittiöpyyhe, jossa Kotikylän raitti -kuosi.


Pahnanpohjimmainen D: VARATTU

Puolipellavainen keittiöpyyhe, jossa Kotikylän raitti -kuosi ja lepakko taivaalla lentelemässä. Painettu mustalla. Pesu 40-90 astetta. Pyyhkeen pitkällä sivulla on ripustuslenkki. Hinta 10 euroa postikuluineen.

  
Pahnanpohjimmainen J: VARATTU

Tämä maatuska-aiheinen tyynynpäällinen sopii tyynyille, joiden koko on 40 cm x 40 cm. Tyynynpäällinen on valkoista puuvillaa ja siinä on turkoosi painatus. Pesu max 60 astetta. Nappikiinnitys. Hinta 8 euroa postikuluineen.


 Pahnanpohjimmainen I: VARATTU

Esiliina. Luonnonvalkoista puuvillaa. Kaksi taskua, joissa käsinpainettu maatuskakuosi. Aikuisen koko, noin S-L. Hinta 12 euroa postikuluineen.
fb.com/groups/kasityokortteli
Katso tästä muidenkin yrittäjien tarjontaa!

Ei kommentteja: