perjantai 22. marraskuuta 2013

Katse jouluun päin


Minun on nyt syytä mainostaa, että viikon kuluttua viikonloppuna on käsityöyrittäjäryhmän järjestämä Jouluviikonloppu-virtuaalimyyntitapahtuma. Mukana on 59 eri yrittäjää ja tapahtuma keskittyy Facebookin Käsityökortteli-ryhmään. Jos olet facebookilainen, käypä liittymässä ryhmään hyvissä ajoin, sillä sinne ilmestyvät kootusti kaikki tarjoukset, kilpailut, arvonnat ja uutuudet.

Minun Verkkopuotini on tottakai mukana, mutta pysyäksesi jyvällä siitä, mitä kivaa minä kauppaani viikonlopun aikana mätkin, sinun ei tarvitse välttämättä liittyä Facebookiin. Minä kerron kaiken myös täällä blogissa. Lisäilen tuotteita kauppaan pikkuhiljaa pitkin viikonloppua ja tulossa on sellaisia spesiaalieriä, joita ei ole aiemmin ollut myynnissä eikä varmastikaan tule olemaan tulevaisuudessakaan. Tämä on tällaista pientä kivaa rönsyilyä nyt vaihteeksi.

Käsityöyrittäjillä on myös uusi blogi, jossa esitellään kaikki viikonlopun tohinassa mukana olevat yritykset.

Eikä siinä vielä kaikki! Viikonloppu pyörähtää käyntiin Facebookin hyväntekeväisyyshuutokaupalla, jonka tuotto menee aivan lyhentämättömänä Uusi lastensairaala 2017 -keräykseen. Siitäkin kerrotaan lisää blogissa.

Ei kommentteja: