tiistai 5. marraskuuta 2013

Joulumyyjäiset virtuaalimaailmassaTässä pieni mainospala tulevasta:

Käsityökorttelin Jouluviikonloppu järjestetään ensimmäistä kertaa 29.11.-1.12.2013. Jouluviikonloppu kokoaa virtuaalisesti yhteen yrittäjiä ympäri Suomen. Luvassa on mahtavia tarjouksia, kilpailuja, arvontoja ja tuote-esittelyitä. Käsityökorttelin Jouluviikonloppu on helppo tapa etsiä ja löytää lahjat koko perheelle, viemiset naapureille ja koristeet joulunviettoon. Useilla yrittäjillä on myynnissä myös sellaisia tuotteita, joita normaalisti saa vain tilauksesta, tai on saatavilla vain messuilla ja muissa tapahtumissa. Kaikki tapahtuu Käsityökorttelin fb-ryhmässä, jonne olet tervetullut liittymään: facebook.com/groups/Kasityokortteli/


Ja jos et satu olemaan facebookilainen, niin ainakin minun tarjoukseni ja uutuuteni ja yllärini löytyvät täältä blogistakin. Spesiaalijuttuja tulee tuona viikonloppuna tipoittain puotiin, mutta tästä kaikesta jaarittelen lisää myöhemmin.

PS. En aio laittaa tiskirätteihin mitään alennusta tuona viikonloppuna, joten jos olet aikeissa niitä jossain vaiheessa tilata, niin ei ehkä kannata jäädä kuukaudeksi kyttäämään, saisiko tuolloin halvemmalla.  :)6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mulla on tosta viikonlopusta suuret odotukset. Jos vaikka löytäis joululahjat sieltä. :-)

Susanna kirjoitti...

Minullakin on. Toivottavasti odotukset täyttyvät.

Katja kirjoitti...

Onpa ihanaa että jostain saa vielä ostettua jotain ilman Facebookiin kuulumista. Joskus nyppii aika pahasti miten yhteiskunta lähes pakottaa sinut johonkin jota et koe itsellesi tärkeäksi. Itselleni Facebook on sellainen, joten kaikki siellä olevat tarjoukset yms. menee ohi ja kovaa. Enkä liity edelleenkään, ne tahot jotka mainostavat muuallakin, saavat minun rahani :)

Anonyymi kirjoitti...

Haa, kiitos kun kerroit heti ettei rätit ole alessa. Olen blogin pitkäaikainen lukija, mutta koska en pidä netissä ostelusta, tilasin vasta noin viikko sitten pari rättiä. Vihdoinkin! Ovat nimittäin ihan suurenmoisia! Nyt tiedän mitä lahjoitan tutuille jouluna -kerrankin jotain oikeasti hyödyllistä ja lisäksi kaunista.

(tilasin muuten turkoosi-ruskean rätin, minusta painatus näkyy ihan mainiosti märässäkin rätissä! Olet hurjan reilu kun myyt ne pienemmällä summalla, mutta mielestäni jopa turhan kriittinen. Ehkäpä kriittisyys ja reiluus on kuintekin pitkällä tähtäimellä sinulle eduksi. Joka tapauksessa, superrättejä!)

T

Susanna kirjoitti...

No todellakin. Minuakin suuresti suututtaa joutua olemaan Facebookissa, koska se syö aikaa ihan tolkuttomasti, vaikka olen jo poistanut itseltäni kaverit. Mutta tuo käsityöyrittäjien ryhmä on niiiiiin hyvä ja tärkeä minun työn kannalta, että pakko siellä facebookissa sitten on vaan pysyä.

Nuo viikonloppuun osallistujat tullaan esittelemään myös käsityöyrittäjien (toistaiseksi hiljaisessa) blogissa.

Susanna kirjoitti...

Kiva, että uskaltauduit tilaamaan! Aika monilla on eri syitä tuntea vastenmielisyyttä verkko-ostamista kohtaan. Itse olen nykysin tosi luottavainen, mutta jos jostain Virosta tilaan, niin kyllä silloin vähän minuakin jännittää, että mahtaakohan toimia.

Ja se vansta on kiva, että olet tyytyväinen ostokseesi! Kiitos hyvästä palautteesta.

Tässä ennen joulua valmistuu vielä sellaisiakin turkoosilla painettuja riepuja, joissa kuvio ei tummu liikaa ja minunkin kriittisyyteni kestää ne. :D