lauantai 30. marraskuuta 2013

Toivetuote: isompi tiskirätti
Yksi asia, jota minulta aika usein toivotaan, on hiukan suurempi bambutiskirätti. Kun taannoin Facebookissa joku pyyteli käsipyyhkeen kokoista riepua koiran käpälien kuivaamiseen, ajattelin, että voisin kokeilla sellaisen valmistamista.

Nyt on tassupyyhkeitä tarjolla hyvin pieni erä, joten jos olet tällaisesta unelmoinut, niin nyt se on mahdollista saada. Tein kahdenlaisia. Toinen on kuvaton, tummanruskea pyyhe, jossa on kaunis nauha ripustuslenkkinä.

 Toinen versio on niille koirille, jotka fanittavat maatuskoita.


Tai ihmisille. Ihan yhtä hyvin nämä sopivat ihmisten käsipyyhkeiksi kuin eläinten käpäliä varten. Tai lattiarievuiksi. Pyyhkeiden koko on n. 29 cm x 34 cm ja niitä löytyy täältä.
fb.com/groups/kasityokortteli
Katso tästä muidenkin yrittäjien tarjontaa!


14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää on mahtavia, tilasin heti. Koiriakin miulta löytyy, mutta tassujen pyyhkimisen sijaan nämä menevät kyllä lattianpesuräteiksi. Tähän asti oon tiskirätillä luutunnut keittiön lattian just ennen sen pesuun heittämistä, mutta onhan se vähän turhan pieni riepu lattiahommiin. Kiva kun teit näitä isompiakin riepuja (ees pienen erän) !
Marianne

Nanna kirjoitti...

Pitää varmaan tilata meidän koirille joululahjaksi, vaikka ne tosin ymmärtää vain niitä lahjoja joita voi syödä tai repiä. Näin hienoa rättiä ei tietenkään saisi repiä.

Susanna kirjoitti...

Onhan se aika pieni lattioita varten.

Tein myös noita kuvattomia, kun omasta mielestäni printit menevät ihan hukkaan lattiariepujen pinnassa. Pitää tutkailla, olisiko tuosta kuvattomasta rievusta eläjäksi myös tulevaisuudessa.

Susanna kirjoitti...

Ne sanovat: "Voi ei, pehmeä paketti." :P

Paula kirjoitti...

Ehditkö jo viedä tilaukseni postilaatikkoon? Meinasin kirjoittaa lisätietoja-kenttään ehdotuksen, että tulisin hakemaan rätit itse, mutta sitten huomasin Piiskun olevan kipeä (sillä on mysteerisiä kipukohtauksia, jotka menevät yleensä lääkkeillä kohtuullisen nopeasti ohitse) ja pistin tilauksen vain äkkiä läpi.

Susanna kirjoitti...

Minä tuon sen postilaatikkoon huomenna. Imatralaisia tilauksia on muutama muukin, niin nakkelen ne sitten kaikki kerralla. :)

Piiskupoloinen, toivottavasti ei mitään liian vakavaa. :(

Paula kirjoitti...

Tuo halutessasi vaikka ovelle asti, jos satun olemaan kotona :)

Emme tosiaan tiedä, mikä Piiskun kohtaukset aiheuttaa, mutta sillä on ollut niitä jo muutaman vuoden ajan, joten siinä mielessä kyse ei ole mistään todella vakavasta. Kohtauksen sattuessa pitää vain aloittaa hoito ajoissa, niin se toipuu ennalleen. Kyllä se voi jo selvästi paremmin kuin aamupäivällä, vaikka onkin vielä ihan vähän normaalia vaisumpi.

Susanna kirjoitti...

Onneksi osaatte hoitaa sen kuntoon. Aika ikävää varmasti kuitenkin.

Käyn postireissun huomenna valoisan aikaan. Viimeksi kun toimitin imatralaista tilausta jonkun rivarin postilaatikkoon iltapimeydessä, onnistuin hipsaisemaan autonkyljen katuvalotolppaan.

Jaana Tapio kirjoitti...

Nämä käsintehdyt (tiski)rätit on kyllä ihania. Itseäni kuitenkin vähän mietityttää niiden puhtaanapito. Riittääkö pelkkä koneessa pesu vai pitääkö niitä jotenkin keitellä, että säilyvät hajuttomina ja tahrattomina? Äidillä oli aina tapana keittää tiskirättiä pyykinpesuainevedessä, mutta itse heitän kertakäyttörätit heti roskiin kun vähänkin tulee hajua.

Susanna kirjoitti...

Konepesu riittää ihan hyvin. Bamburätteihin ei tule hajua. Ne voi pestä muun pyykin joukossa 40-90 asteessa.

Paula kirjoitti...

Niin, kyllähän se tietysti huolestuttaa, kun ei tiedä mikä pohjimmiltaan aiheuttaa kohtaukset. Pienet eläimet menevät vielä lisäksi niin nopeasti huonoon kuntoon.

Olin koululla, kun kävit. Kiitos kuitenkin räteistä! :)

Susanna kirjoitti...

Vein Sulon kylpylälle syömään viikonlopun megaienestien kunniaksi, niin samalla pudotin kuoren laatikkoonne. En tullut edes kolkuttelemaan, olisitteko sattuneet olemaan paikalla. :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Oi 😍 Miten sä olet painanut nuo maatuskat? Onko sinulla siihen leimasin vai sapluuna?
Nimim. Maatuskoja rakastava :)

Susanna kirjoitti...

Seripainolla.