perjantai 29. marraskuuta 2013

Sutimista ja vahtimista


Vihdoinkin sain hetken, ettei taivaalta satanut mitään, eikä tuulikaan ollut täysin hallitsematon. Pääsin maalaamaan kuistin lattian. Tämä on varmaankin ihan älytön aika vuodesta maalata pihalla olevia kohteita, mutta eipä tässä nyt muukaan auta. Käytin samaa pellavaöljymaalia kuin millä maalaamme ikkunanpokat. Ei meillä ole mitään käsitystä siitä, kuinka hyvin tuo maali kestää lattialla sään armoilla. Kävin rautakaupassa kyselemässä oikeaoppista tapaa, mutta sellaista ei kuulemma ole. Mitään korkeakiiltoista betoluxia tai terassiin tarkoitetua kuultomaalia tai petsiähän tähän ei laiteta.

Muuten minun päiväni kuluukin sitten tiiviisti peppu penkissä vahtimassa Käsityökorttelin huutokauppaa ja viikonlopun muita actioneja. Olen tosi innoissani nyt huutokaupasta. Koko homman organisoi kaimani Head Over Heels-yrityksen takaa. Haluaisin tuoda silmiinne muutaman älyttömän upean tuotteen huutokaupasta.


Edellämainitun Susannan tekemä ihana vyötärökorsetti on silkkiä ja sopii noin 38/40-kokoiselle ihmiselle. Tässä olis kyllä aika nappivalinta hienompiin pikkujouluihin sille, joka sellaisissa joutuu käymään!


Soja Murto lahjoitti huutokauppaan ihan uuden tuotteen, jonka nimi on Väre. Kävin kuvaamassa tuotekuvia Sojan kanssa meidän uimarannalla ja hämmennyin jälleen kerran siitä, miten huikean taitava Soja on. Ensin hän kutoo Väreen villakankaan kangaspuilla ja rypyttää sen kansallispuvuissa käytetyllä poimutusmenetelmällä. Sitten Väre vielä huovutetaan niin, että ne rypyt pysyvät olemassa. Väreen voi kieputella ympärilleen monella tavalla ja se on ihanan lämmin!


Kodinsisustuksellisia tuotteita löytyy Kiikar Vision lahjoittamasta tuotesetistä, joka sisältää naakkakuvioisen rahin ja puistokuvioisen tyynynpäällisen. Minä niin tykkään noista naakoista. Voittava huutohinta ei ainakaan tässä vaiheessa päivää vielä päätä huimaa.


Ehkä mieltäkutkuttavin tuote on kuitenkin kh-DESIGNin torkkupeitto. Se nimittäin on juuri SE torkkupeitto. Muistaako teistä kukaan sitä vellovaa kohua takavuosilta, kun kansanedustajille ostettiin työpaikalle torkkupeitot? Tämä huutokaupassamme oleva torkkupeitto on justiinsa samanlainen, aito ja oikea, alkuperäinen The Torkkupeitto. Kelpaisikos sen alla päikkäreitä vedellä?1 kommentti:

Rouva Vattu kirjoitti...

Kerro sitten, että miten maali kuivui. Mua vähän kauhistutti tää ajankohta nyt :D Sen verran kosteutta ilmassa, että pellavaöljymaali ei tykkää ja toivon hartaasti, että se ei ala homehtumaan.

Olisin ehkä itse antanut olla tuollaisenaan kevääseen ja maalannut sitten. Tai sivellyt siihen nyt värittömän öljyn tai vaikka vernissaa. Lauta olisi muuten harmaantunut kahdessa vuodessa. Meillä on aidantolpat jo ihan harmaita, kun muuttosyksynä ne lykättiin maahan.

Toivottavasti onnistuu.