lauantai 30. marraskuuta 2013

Susannan Työhuone on nyt myös kangaskauppa!


Tämä on nyt se Jouluviikonlopun suurin juttu, ainakin minulle. Ihan oma painokangas! Minun! Oma kuosini! Kankaalla! Myynnissä! Metritavarana! Apua!

Tämä on käsinpainettua kamaa, joten hinta on valitettavasti aika huima, 27 euroa metriltä, postikuluineen. Tätä on nyt painettu ensialkuun aikalaisen pieni erä, mutta lisää pystyn painattamaan aina tarpeen mukaan, jos näyttää siltä, että menekkiä olisi. (Ei ennen joulua kuitenkaan tämän enempää.)

Lisäsin kankaan kauppaan juuri äsken ja sitä on kahta erilaista sorttia.


Valkoinen, punaisella painettu on hiukan paksumpaa puuvillaa, joka sopii monensorttisiin kodintekstiileihin keittiöpyyhkeistä tyynynpäällisiin tai vaikka kasseihin.


Harmaa, mustalla painettu on ihan peruslakanakangasta ja sitä on hyvin vähän. Itse meinaan jemmata sitä kuitenkin pari metriä, ja ommella siitä takin. Lakanakankaasta? Niin. Kuivan sään takiksi ihan hyvää materiaalia, kun laittaa tikkivuorin.


Maatuskankuvat ovat aika isoja. Yhteen metriin mahtuu kuusi maatuskarivistä. Myyn tämän nyt metrin tarkkuudella. Harmaan kankaan leveys on 140 cm ja valkopunaisen 150 cm.

Tästä ostoksille, olkaa hyvä.

Ja muiden yrittäjien viikolopputouhuihin voitte tutustua täällä.


10 kommenttia:

 1. Nämä viedään käsistä sanon minä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vielä eivät ole tyystin loppuneet, mutta aika mukavan tahtiin olen niitä pakkaillut. :)

   Poista
 2. Ihania! Varsinkin tuo valopunainen :) eikä nyt loppujenlopuksi "niin kallista", kun laatu on kohillaan. *kuolaa*
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran kallista, että kannattaa varmaan aika tarkkaan miettiä, ennekuin leikkaa. :D

   Mietin, että jos meille tulisi tuosta valkopunaisesta pannumyssy...

   Poista
 3. Vitsi ku hienoja. Ei tuo hinta käsinpainetusta ole paljon kuin tämän hetkisessä palkkaa ootellessa tilanteessa. :) Toivottavasti tätä tulee joskus lisää myyntiin. Ihania maatuskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, toivon, että menee kaupaksi niin hyvin, että voin pitää valikoimassa aina. Ja eri materiaaleilla... voisi painattaa trikoolle ja pellavallekin.

   Aika mukavasti olen saanut kangasta nyt leikellä tilauksiin mukaan, vaikka se onkin tyyristä.

   Poista
 4. Hauskoja ja ihania! Kuinka painatus kestää pesua, voiko käyttää lasten essumekkoihin joita pestään koneessa? Ja ps. onko painatuskin suomalaista alkuperää ja milläväriaineilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestää pesua, max 60 astetta. Valkoinen kangas on kyllä aika paksua/tönkköä mekkoihin, en suosittelisi sitä vaatteeksi.

   Painatus on tehty Suomessa silkkipainotekniikalla ja suomalaisia väreillä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.