perjantai 30. maaliskuuta 2012

Isommat kuvat


Sain blogia muutettua niin, että kuvat ovat nyt isompia. Tästä lähtien siis täällä näyttää tältä.

11 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Tiskirättikuva näkyy hyvin, sivuista ei mun normiläppärin näytöllä näy kaikki. Susannan työhuone -lätkästä vasemmassa reunassa näkyy mulla vain an
ne

Mut siis kuva on oikeessa paikassa ja näyttää hyvältä :)

Saila kirjoitti...

Öö... teksti on ihan samannäköistä kuin ennenkin. Kuva on toooosi iso, mutta kai hyvä sellaisille joilla on iso ruutu. Mulla kun on läppäri, niin pruukaan tykätä enempi pienemmistä kuvista, kun silloin niihin liittyvän tekstin saa luettua samalla kun katsoo kuvaa, siis ilman skrollailua.

Susanna kirjoitti...

Kaikki on vielä kesken!!!!!!!!! Älkää hoppuilko!

:-D

Saila kirjoitti...

Hei, me hoppuillaan!
Tiinan kommentista tajusin... mullakin näkyy vas palkissa an ne ja oikealla testi 100.
Niinku nyt, mutta olet ehkä jo muuttanut jotain...

Saga kirjoitti...

Näiden kuvien koon kanssa kannattaa sitten myös olla tarkkana... Muuten tuo Picasan verkkoalbumi täyttyy ennen aikojaan ja joutuu ostamaan sitä maksullista lisätilaa.Kaikki blogiin omista tiedostoistasi lataamat kuvathan tallentuu Picasan verkkoalbumiisi. Itse olen kyseisen ongelman kanssa tässä taistellut viime viikot... :O( ensimmäiset bloggausvuodet kun toin blogiin kuvia, muuttamatta niiden kokoa pienemmäksi... nykyiset kuvat ovat kooltaan keskimäärin 50-130 kt.... Esim tämä sinun testikuvasi näyttää olevan niinkin iso kuin 400 kt. Vaikka pienennät kuvan oman koneesi tiedosto albumiin, ei se paljonkaan vaikuta sen lopulliseen laatuun täällä blogissa, mutta kuvantila täyttyy näin hitaamminn. Kuvan ei siis tarvitse olla kt:aan suuri, että se tulee normilaatuisena näkyviin blogissa....voi olla, että selitän sinulle itsestään selvyyksiä, tai asian vierestä....Mutta ajattelin tuoda ajatukseni julki, kun tosiaan tuo blogin kuvatilan täyttyminen ei ole mikään mukava juttu....

Susanna kirjoitti...

Ai etöä minua nauratti, kun en kerinnyt kuin aloittaa testailun, niin heti oli kommentteja kertynyt! Olette te avuliaita ja ihan mahdottoman nopeita!

No niin, kun vaihdoin vanhanaikaisen tekstieditorin nykyaikaiseksi, alkoivat kuvien kootkin totella käskyjä. Toivottavasti blogi on nyt kuitenkin uudelta leveydeltään sellainen, että vähän pienemmältäkin näytöltä pystyy vielä lukemaan. Itselläni kun on näytön leveys yli 1900 pikseliä, niin on vaikeaa arvioida, miltä muilla näyttää.

Saga, minulla nämä kuvat on olleet koko ajan kilotavuiltaan noin 500, ja bloggerin kuvatila on pysynyt nollassa. En tiedä, miksei se ole täyttynyt ollenkaan. Tarkkailen, täyttyykö jatkossa, ja jos alkaa täyttyä , niin ryhdistäydyn sitten ja optimoin kuvat nettikäyttöön sopivimmiksi Photoshopissa.

Susanna kirjoitti...

Mistä sitä kuvatilan täyttymistä muuten nyt pystyy seuraamaan? Vanhanaikaisessa tekstieditorissa se näkyi joka kerta, kun lisäsin kuvan.

Tiina kirjoitti...

Hienolta näyttää! Kivat nuo kuvien muodot.

Liisa T. kirjoitti...

Jostain syystä en nyt pysty kommentoimaan - katsotaan, onnistuuko nyt.

Hyvältä näyttää blogin uusi look. Blogi on nyt jotenkin valoisamman ja avaramman oloinen. Ainakin minun näytölläni kaikki näkyy.

Susanna kirjoitti...

Onnistuit! Joidenkin blogeissa ilmenee välillä sellaista ongelmaa, etteivät kommentit mene läpi. Toivottavasti se ei ole tämän uudistetun tekstieditorin vaikutusta.

Joudun myös muuttamaan vanhojen postausten kuvien asetuksen jokaisen erikseen, että ne levittäytyvät koko alueelle... huoh.

Liisa T. kirjoitti...

Apua, hirveä homma! :O No, pala kerrallaan. Kyllä on omassakin blogissa niin paljon siivoiltavaa, mutta... Ei taida jaksaa. :D