torstai 8. maaliskuuta 2012

Facebook-arvonnan säännöt

Valkoisen Kukkaniitty-läppälaukun arvontaan voi osallistua Facebookissa Susannan Työhuoneen sivulla tai omassa blogissaan linkittämällä jonkin Susannan Työhuoneen sivuista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt koko maailmassa. Kilpailuaika on 8.-30.32012 ja arvonta suoritetaan 31.3.

Kilpailuun voi osallistua lisäämällä omat nimi- ja sähköpostiosoitetiedot Susannan Työhuoneen Facebook-arvontakilpailun sivulle sekä tykkäämällä Susannan Työhuoneen Facebook-sivusta. Vaihtoehtoisesti tai tämän lisäksi arvontaan voi osallistua omassa blogissaan mainitsemalla siellä Susannan Työhuoneen ja laittamalla linkin joko Susannan Työhuoneen verkkokauppaan, Facebook-sivuun tai blogiin ja lisäksi mainitsemalla tästä toimenpiteestään Susannan Työhuoneen blogin kommenttisivulla.

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken Kukkaniitty-läppälaukku (1 kpl).

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Nämä kilpailun viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla ole yhteistyössä Facebookin kanssa. Kilpailijat antavat tietonsa vain yritykselle Susannan Työhuone, eivätkä Facebookille. Tietoja käytetään vain tähän arvontaan, ei markkinointiin.

Arvonnan järjestäjä: Susannan Työhuone

Ei kommentteja: