keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Uusia mummoja

eli Neljän viikon sisustuskuvahaaste, tuunaus.Kun Sulo näytti Jyskin mainoslehdestä maatuskakuosisen vahakankaan, minä en heti innostunut. Siinä oli musta pohjaväri, enkä minä halunnut keittiöömme mustaa pöytäliinaa.

Sitten näin tarkemman kuvan samaisesta kankaasta Kartanonrouva Elisen blogissa ja huomasin, ettei musta pohja ollutkaan ihan pelkkä musta. Aloin innostua. Mikäs pakko vahakangasta on pöydälle levittää? Siitähän voisi tehdä vaikka mitä kivaa.

Niinpä kävin eilen ostamassa metrin palasen. Ja ompelin siitä uimakassin näin ensialkuun.


Kassinkahvaan kiinnitin itse tekemäni kakkoslaatuisen penaalin, joka ei ole kelvannut myytäväksi verkkopuodissani. Pienensin sitä hiukan tarkoitukseen sopivammaksi. Siinä voi säilyttää uimahallin sarjakorttia ja autonavaimia. Tai kesällä uimarannalle mennessä mopon avaimia ja puhelinta.

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihana kassi tuli! Mummot rules :-)

anna kirjoitti...

ei vitsi, ihan mieletön.. pitäisköhän tuota kangasta käydä hamstraamassa itsekin :D

Kati kirjoitti...

Mulla on kans 3 m tota kangasta odottamassa jotain käyttöä. Hups... Juu, ahneus iski. :D Mutta hieno kassi tuli. Kassia mäkin olen harkinnut, pöytäliinaakin kyllä.

Susanna kirjoitti...

Kati, kyllä kolme metriä on ihan kohtuullinen määrä, kun on kiva kangas. Kantsii ostaa varastoon, koska ei sitä kuitenkaan enää vuoden kuluttua mistään saa.

Anna, hae ihmeessä. Meidän Jyskissä maksoi 7 euroa metri, mutta muiden blogeissa on ollut puhetta neljästä eurosta.

Saila, niin rules!

E kirjoitti...

Makea kassi!

Se tarjous oli tosiaan voimassa vain viime viikon loppuun, silloin se oli puoleen hintaan, eli 4 euroon. Harmi, ettet ehtinyt!

Nyt mä tiedän, mitä tehdä mun pöytäliinalle sitten kun kyllästyn, kiitos :) (ja mä mietin vaan ruokalappua lapsen syömingeihin...)

Susanna kirjoitti...

Oijoi, olisinhan minä ehtinyt, jos olisin jaksanut vaivautua "isolle kirkolle" asti. No, ehkä ihan hyvä näin. Sillä tarjoushinnalla olisin varmasti sortunut ostamaan 10 metriä kerralla!

Mervi kirjoitti...

Kiva kangas ja soikohan vielä aamulla päässä että "Venäjänmaa antoi lapsilleen vanhoja mummoja
Ja niiden sisällä on uusia mummoja..." ;)

Susanna kirjoitti...

Soi. Minuylla on soinut siitä saakka, kun tuon otsikon menin kirjoittamaan.