sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sateenkaaren värit

eli Neljän viikon sisustuskuvahaaste, värikartta. (sisältää tuotesijoittelua)

Lempivärini ovat ne, jotka löytyvät sateenkaaresta. Rakastan värejä, ja mitä enemmän niitä on, sen parempi. Tehän tiedätte kyllä. Mustasta ja valkoisesta en tykkää. Mutta eipä niitä ole sateenkaaressakaan.

Kotimme ainoa valkoseinäinen huone on kylpyhuone, eli siis vessa, jossa on suihkukoppi. Yritin valokuvata sitä, mutta en vieläkään osaa kuvata loisteputkien valossa. Siihen ongelmaan ei edes parempi kamera auttanut lainkaan.

Niinpä nappasin vessan hyllyllä olevat esineet ja kuvasin ne työhuoneen luonnonvalossa. Tiedätkö sinä, mitä kuvassa on?

Ne ovat Vihreän Variksen kestositeitä. Ihastuttavia, eikö totta? Pidän ne esillä vessan hyllyllä, koska ne ovat niin kauniin värisiä ja siinä hyllyllä helposti käyttövalmiina, kun tarvetta ilmenee. Iloisen ulkomuotonsa lisäksi nämä siteet ovat käyttöominaisuuksiltaan ihan omaa luokkaansa. Suosittelen kokeilemaan. Paluuta kertakäyttösiteisiin ei enää ole. Ja nämä voittavat muut testaamani kestositeet ihan mennen tullen. Kannattaa käydä shoppaamassa. Rouva Varis on äitiyslomalla, mutta verkkokaupassa näkyi olevan vielä joitain siteitä jäljellä.

Tämän viikon haasteeseen kuuluisi vielä yksi sana, nimittäin rakkain esine. Olen ihmeissäni pyörinyt pitkin kotia, ja näen ympärilläni niin paljon rakkaita esineitä, että meinaan pakahtua. Miten niistä voisi valita yhden kaikkein rakkaimmaksi? Ei mitenkään. Pystyisitkö sinä valitsemaan? Olisi kiva kuulla, mikä on sinun rakkain esineesi.

Yritin toisenlaista lähestymistapaa. Mikä esine olisi korvaamaton? Nukkekoti ja iMac sisältöineen. Mutta silti... rakkaus... ei.

Voiko talo olla esine?

5 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Kyllä talo minun mielestäni on esine! :D

Mahtotontahan se on valita mitään tiettyä. aloin itsekin miettiä, eikä tosiaan onnistunut. Valitsen myöskin talon.

Sara kirjoitti...

Aika vaikea... Otin myös omaan blogiini tämän haasteen, vaikutti niin hauskalta ja jos vaikka saisin vähän tikusta sinnekin asiaa :)

Susanna kirjoitti...

Hyvä, olkoon tämä talo sitten minun rakkain esineeni.

Tikusta asiaa, sitä tämä haaste nimenomaan on. Mutta ehkä jollekin uudelle lukijalle avautuu tässä vielä kuvia, joita ei ole aiemmin nähnyt.

M kirjoitti...

Sisältää ehkä tuotesijoittelua, mutta myös aivan valloittavia kuvia rikkaine väreineen. En kyllä osaisi itsekään valita rakkainta esinettä.
Lähetin sinulle awardin blogistani.

Susanna kirjoitti...

Kiva juttu, kiitos! Paneudun siihen tarkemmin myöhemmin. Tuo on miettimistä vaativa tunnustus.