keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Katsaus lehtiinTällaiselle pikkuruiselle yrittäjälle on melkoinen tähtihetki se, kun jostakin sisustuslehdestä otetaan yhteyttä ja pyydetään tuotekuvaa laitettavaksi lehteen. Sen kaltainen näkyvyys on kullanarvoista mainosta, joka poikii aina enemmän tilauksia kuin yksikään maksullinen lehti-ilmoitus.

Nyt kanariepuni pääsivät Maalla-lehteen pääsiäisen kunniaksi. Innoissani lähdin ostamaan lehteä. Mutta kas, nettiosoitteeni onkin kirjoitettu väärin. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun näin käy. Mikä pettymys.


Muuten päivän sisustuslehtitulva postilaatikossani kyllä ilahdutti. Nopeasti selattuna havaitsin väriä! Olen niin suunnattoman kyllästynyt valkoisella täytettyihin sisustuslehtiin, että olen sen sata kertaa meinannut jo peruuttaa kaikki tilaukseni, mutta ehkä en nyt sitten taaskaan peruuta. Ehkä kevät tuo väriä paitsi puiden lehtiin, myös luettaviin lehtiin.

Mutta miksi kaikki lehdet ilmestyvät aina samana päivänä? Talo&Koti, Avotakka ja Meidän Mökki odottavat nyt sellaista hetkeä, että voin antaa itseni laiskotella. Nyt minulla on töitä tehtäväksi... pois blogimaailmasta, mars.

10 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Vau, hieno juttu!! :)

Mutta höh mikä pettymys, että osoite on väärin! :( Tollasta ei pitäisi oikeastaan edes sattua. Onneksi kaikki käyttävät Googlea.

Anne kirjoitti...

Hienoa! Kyllä varmaan asiakkaat löytävät sivut vaikka osoite on väärä. Google kyllä ehdottaa oikeaa :)

Aurinkoista kevättä!

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Jospa ne laittavat seuraavaan lehteen oikaisun - sitten saisit kaksinkertaisen mainoksen? Ja toi on just totta, että samana päivänä tulee useampi lehti, eikä niitä sitten maltata jättää edes seuraavaan päivään odottamaan - ihan kuin karkkipussin - kaikki avattava heti!

miituu kirjoitti...

Hei, minäkin pidän väreistä! Aneemisen valkoiset kodit ja kuvat niistä, alkavat jo pahasti kyllästyttää.
Työt kutsuvat minuakin :)

Jenny kirjoitti...

Voi ei! On kyllä kurjaa että osoite oli väärin. Onneksi google tosiaan osaa auttaa asiaan, mikäli lukijat vain sitä hoksaavat myöskin käyttää. Vielä ikävämpää olisi se että tuotteilla olisi väärä firma tekijänä, niinkuin "käsityöyrittäjien salaseurassa" (niinkuin minä sitä yhteisöä kutsun) Facebookissa joku kertoi kohdalleen käyneen.
Mutta VAU! Tosi hienoa että olet päässyt kanasinesi lehteen! Toivon että omia tuotteitanikin voisin joskus jostain bongailla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa tuo lehtijuttu -ja hieno päivä tänään -aurinkoa ! t.Sanna

Susanna kirjoitti...

Niin on hieno päivä! Puntaroin tässä, että menenkö pihalle vai saumuroinko tiskirättejä. Tiskirätit eivät ole juuri nyt vahvoilla.

Niin, onneksi on guugle. :-)

Nonna kirjoitti...

Olen ollut huomaavinani, että pelkkä valkoinen alkaa vähentyä... Väri on tervetullutta minullekin!

ps. Tylsä moka lehdeltä tuo väärä nettiosoite. Onneksi google toimii!

Susanna kirjoitti...

Pidetääs peukkuja valkoisen väistymiselle!

Anonyymi kirjoitti...

Väärin kirjoitetusta osoitteesta kannattaa laittaa ko. lehteen palautetta, ensinnäkin siksi, että tietävät olla ensi kerralla tarkempia, ja siksi, että oikaisu on todellakin mahdollinen, mutta tuskin tajuavat sitä tehdä, ellet itse huomauta asiasta.

- Eräs lukija, joka pitää blogistasi kovasti, mutta ei ole ennen kommentoinut :)