lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kuivaharjoittelua messuja varten

Käsityömessuihin on enää muutama viikkoa aikaa. Olen miettinyt, että ehkä minulle paremmat messut olisivat kuitenkin jotkut asumiseen liittyvät messut, kuin kädentaitoihin. Mutta katsotaan, kuukauden kuluttua olen jo viisaampi tässä asiassa.


Olen rakentanut messuosaston toimistooni. Messukeskuksessa on tarjolla valmiiksi mdf-levystä tehty valkoinen takaseinä ja pöytä. Ostin oranssia kestovaippakangasta takaseinälle, koska ensinnäkin näissä kankaissa on niin kirkkaat värit, että tiesin sillä saavani kyllin erottuvan oranssin takaseinän ja toiseksi tällainen kangas säilyy hyvin rypistymättä.


Tilasin banderollin Vistaprintistä, ja askartelin kartongista sen päälle sanat "keittiön helmi". Tästä helmi-ideasta kiitän suuresti Inkaa, joka keksi tällä lailla ottaa hyödyn irti vieressä olevista helmikauppiaista. (Inka, ymmärtääkseni minun pitäisi saada pari pääsylippua tuonne messuille. Lähetän sinulle sitten lipun.)


Suunnittelin myös käyntikortin kokoiset mainoskortit, joita voin jaella messuilla. Suloinen siskoni pääsi joutui mannekiiniksi.

Nyt puuttuu enää se tärkein, eli tuotteet. Ja jos jaksan tänään saumuroida vielä loput 350 rättiä, pääsen huomenna maalaamaan toimiston seiniä!

14 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Huomenta Susanna. NIIN Piristävä postaus ja todella piristävä seinä. Varmasti sinut huomataan messuilla, toivottavasti tuotteet käyvät myös kaupaksi. Ihania ne ovat! Iloa saumurointiin!

Susanna kirjoitti...

Kiitos Eliisa! Ja kaunista huomenta myös sinulle!

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

tsemppiä saumuroimiseen! ja onnea messuille! täällä olis tälle päivää tarjolla askartelumeri sekä pytinki. Mukava kun kesä lähestyy ja alkaa kaikenlaiset tapahtumat pyörimään :) Pirtsakka tuo sun seinäsi!

Soja kirjoitti...

Sie oot NIIN ahkera! Mie oon tässä kuleksiessa oppinut, että näennäisen turhatkin reissut saattavat viivellä poikia jotain todella suurta! Uskon, että siulla kauppa käy, koska tuote on kohdallaan, viimeistelty ja hauska. Jos ei käy (mie olisin noilla messuilla enemmän tarvikeostoksilla, mutta hyvinkin saattaisin pysähtyä ostamaan parit rätit), niin voithan ottaa keikan ihmisten tarkkailun kannalta :)

Susanna kirjoitti...

Niinpä, Soja, sillä meiningillä suurin osa ihmisistä varmasti noilla messuilla onkin. Hakemassa materiaalia omiin käsitöihinsä. Mutta onneksi tämä minun tuotteeni on suht halpa, joten toivon, että joku helmikorujen tekijä tai skräppääjä nappaa yhden rievunkin mukaansa.

Kiitos, Myyrä. Ja kiva, että jätit kommentin... ihastuin makuuhuoneeseesi heti, kun kävin kurkkaamassa blogiasi.

Peurankello kirjoitti...

Hip hei, tulin vain sanomaan, että vuoden bambutiskirättejä omistaneena haluan tsempapa sua messuille:) Ei haise ja ekologisuus huipussaan. Olen aika monelle suositellut:)

Susanna kirjoitti...

Kiitos, ihana Peurankello! <3

Helinä kirjoitti...

Kivan värinen messuosasto tulossa sinulle. Varmasti erottuu joukosta ja piristää päivää. Zemppiä niihin 350 rättiin!!!:)

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Luulis ainakin erottuvan joukosta. Tsemppiä saumurointiurakkaan :)

Liisa T. kirjoitti...

Tosi innostava postaus, kiitos! On mielenkiintoista ja inspiroivaa seurata menoasi täältä muutaman sadan kilometrin päästä. :) Myyntipistehahmottelu vaikuttaa asialliselta ja pirteältä. Ja hyvin valmistellulta. Tsemppiä!

Mervi kirjoitti...

Kuulostaa niin kovalta urakalta tuo 350 saumurointia, että se on hyvä kun on jotain, mikä kannustaa sen tekemiseen = pääsee aloittamaan maalausta :)

Pitääköhän sitä vallan koittaa jalkautua noille messuille? Eilen olin kevätmessuilla ja yritän saada tässä aikaiseksi postausta niistä, kuvia oli kyllä melko määrä. :)

Inka kirjoitti...

Hei mahtavaa! Hienoa kun slogani pääsi käyttöön :)) Seinä on tosi piristävän näköinen, toivottavasti houkuttelee asiakkaita hyvin!

Näillä näkymin olisin tulossa messuille sunnuntaina.

Kovasti puhtia toivottelen ompelu-urakkaan!

Tiina kirjoitti...

Vitsi nämä kuvat tulee ihan iholle, kun isonsit niitä! :D

Näyttävä messuosasto!

Susanna kirjoitti...

Kyllä tosiaan suuremmat kuvat ovat aika vaikuttavia verrattuna blogin aikaisempaan ulkomuotoon...

Kiitos hirmuisesti teille kaikille tsemppauksesta. Kaunis ilma houkutteli minut eilen pihalle, ja sitten kävimme vielä laavulla paistamassa makkarat ja sieltä siirryimme saunaan ja avantoon anopin luokse. Tunnin verran saumurointia olisi vielä jäljellä, mutta se on niin vähän, että kyllä minä nyt siirryn maalaushommiin kuitenkin.