keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ihan hyvinhän se taisi mennä


Ensimmäisenä aukiolopäivänä tänne eksyi kaksi ventovierasta ja kourallinen sukulaisia. Minusta se ei ole ollenkaan huonosti, kun miettii, miten olematonta markkinointi on ollut.

Hankalaa oli pysyä hollilla koko päivä. En voinut ryntäillä raivaamaan pusikkoa, putsaamaan saunan seiniä tai pinoamaan polttopuita. Oli pakko olla työhuoneella koko päivä. Uskon kuitenkin, että minulle tekee hyvää se, että koko kesän ajan olen ainakin kerran viikossa pakotettu päivystämään työn ääressä. Olen myös pakotettu pitämään työhuoneen siistinä tai ainakin siivoamaan sen joka tiistai. Sekin on hyvä asia.

Eilen täällä kävi Uutisvuoksen toimittaja ja kuvaaja. Juttu ilmestyykin jo ensi lauantain lehdessä. Minusta tuntuu, että jutun painopiste tulee oleman vahvasti tämä talo, eikä suinkaan työhuone, mutta toivottavasti edes muutama ihminen innostuu sen myötä tänne poikkeamaan.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hieno juttu! Varmaan juttu talosta, jossa on kuitenkin maininta puodistasi, kirvoittaa jonkun käymään paikan päällä.

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Onnea kahdesta ventovieraasta! Niiden määrä tulee varmasti kasvamaan kesän aikana! Toivottavasti jutusta tulee hyvä!

Liisa kirjoitti...

Hieno juttu!! Voi kumpa pääsisi kesän mittaan siellä pyörähtämään.

miukuli kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa :)

noora kirjoitti...

Hienoa! Toivottavasti tuli kauppaakin théhtyä? Ja toi juttu on ihan varmasti hyvää mainosta!

Sanna kirjoitti...

Voih, kyllä harmitti, kun en päässyt tulemaan. Pieni potilas piti äipän tiukasti kotona koko päivän. Pian koittaa kesäloma, jospa sitten pääsisin vierailulle. :) Hahaa, pitääpäs lukaista seuraava Uutisvuoksi erityisen tarkasti. ;)