tiistai 25. maaliskuuta 2014

Maatuska siellä, maatuska täällä...Eilen saapuivat Maatuskamummot. Tänään sain ne päivitettyä verkkokauppaan.

Tarjolla on siis valkoista bambua, tiskiräteistä tuttua, johon on painettu maatuskoita joko turkoosilla, punaisella, pinkillä, mustalla tai violetilla. Paitsi riepuihin, tämä collegekangas sopii vaatteisiin, mutta se on ihan ehdottomasti ensin pestävä 60 asteessa, koska se kutistuu tosi paljon. Oma muumipukuni on ollut käytössä aivan ihana. Niin lämmin ja pehmeä. Mutta rehellisyyden nimissä siihen on ilmaantunut pientä nyppyyntymistä pintaan paikoitellen, mitä ei tiskiräteissä ainakaan meidän käytössä ole tapahtunut.

Bambun lisäksi on valkoista pellavaa, jossa maatuskat ovat punaisia. Se sopii hyvin kodintekstiileihin, laukkuihin, pussukoihin ja vaatekankaaksikin.

Ja värien ystäville löytyy turkoosia ja punaista lakanapuuvillaa, joissa painatus on mustalla.

PS. Facebookissa kisa Viikon Fanin arvonimestä on jo kiivaassa käynnissä, mutta mukaan ehtii vielä mainiosti.


16 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi miten hienoja, onnea uudesta aluevaltauksesta!! (Tai olithan sä kangaskuoseja ennenkin suunnitellut, mutta silti).
Heh, naurattaa, miten ensin kuvailet, että on turkoosia, violettia, punaista.... ja sitten VÄRIEN YSTÄVÄLLE on... :-D
Kaikki ihania! Aloin heti haaveilla vähän topatusta torkkupeitosta, aion nimittäin virittää riippumatonkin jo pihalle kun on niin aurinkoista, mutta eihän siellä tarkene oikeasti ellei ole tiukalla rullalla toppakankaan sisässä. Tuommoisena maatuskarullana olisi eri kivaa lojua riippumatossa.

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeeee, ihanaa! Katotaan, josko poikaystävä suostuisi maatuskaverhoihin..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköisiä!! Tuleeko jossain vaiheessa pöllökuosista kangasta? Nim. Pöllöille sydämensä menettänyt.

Susanna kirjoitti...

No onhan nuo valkopohjaiset aika hillittyjä kuitenkin. :)

Liikkuessa tulee ihan hiki, mutta riippukeinussa tosiaan tarvitsee vielä aika paljon vällyjä. Suosittelen ensihätään hakemaan Varustelekasta Tanskan armeijan neljän vuodenajan makuupussin.

Susanna kirjoitti...

Kuka voisi vastustaa? :P

Susanna kirjoitti...

Tulee, mutta vain JOS teen ihan hirveää tiliä Käsityökortteleissa toukokuussa. Näiden kankaiden takia yrityksen talous on aivan kuralla, ja pelottaa aika kovasti, miten minun vielä käykään.

Anonyymi kirjoitti...

No niinpä ja pakko varmaan ainakin pöytäliinaan sen on suostu. Varsinkin jos ite maksan :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Susanna! Huomasin että kaipaat hyviä T-paitoja ym. kunnon tuotteita. Kajaanin seudulla on yritys nimeltä Rcollection Monen vuoden käytön jälkeen voin suositella kyseisen valmistajan tuotteita. Kestävät ja kestävät.....! Klassikko T-paita 19e eli ei pahan hintainen, collegehousutkin kestävät melkein isältä pojalle. Pitävät värinsä ja kuosinsa! Tarkemmat tiedot saat osoitteesta www.r-collection.com

Susanna kirjoitti...

Tiedätkös, tuo samainen R-collection on saanut jo ihan kauhean paljon suosituksia täällä. Sen täytyy todella olla hyvä! :)

Elina kirjoitti...

Oi, ihania! Oiskohan paha rasti tilata kangasta ja ommella tiskirättejä, jos uusia valkoisia ei ole kauppaan enää tulossa? Meillä kun on värikoodaus: valkoiset rätit keittiössä, ruskeat lempirievut vauvan naamapyyhkeinä.

Mutta hei, voi surkeus! Violettiprinttinen valkopohjainen maatuskariepu on mystisesti alkanut haista. Pesun jälkeen se on ihanan raikas ja puhdas, mutta haisee ihan hirveälle jo yhden käyttökerran jälkeen. Muut (punaiset ja mustat) rievut eivät tätä samaa tee. Olen pessyt sitä ihan ohjeiden mukaan ja nyt tuskastuneena heitin keittopesuunkin, mutta ei auttanut. Pyyhimme sillä vain keittiön työtasoa ja ruokapöytää ihan normaalisti, eli en ymmärrä miksi sillä on hajuongelma ja muilla ei. Se on ollut riepukierrossa mukana puolisen vuotta ja käy säännöllisesti pesussa. Onko sen aika jo lopullisesti ohi vai osaatko neuvoa jotain konstia sen pelastamiseen?

Susanna kirjoitti...

Jos jossain vaiheessa kerkiän, niin teen jonkunlaisen erän noita maatuskoita räteiksi, mutta nyt en pysty, sillä minulla on kuukausi aikaa ommella tuhat ruskeaa riepua Käsityökorttelikiertuetta varten. :)

Joten suosittelen ostamaan kangasta ja surauttamaan rievut itse, jos on kovin hoppu.

Se sinun yksi ripeusi on varmaan jossain kohdassa saanut kunnon imun jotain erityistä, haisevaa ainetta, eikä suostu siitä enää luopumaan. Meilläkin kävi joulun aikaan sillä lailla. En ole keksinyt, mitä sillä tuli pyyhittyä sellaista, että haju jämähti. Se rätti oli lopulta pakko heittää pois, sillä haju oli kamala, eikä häipynyt. Arvaa, olinko poissa tolaltani?

Olen yhä, oikeastaan. Miten voin enää mainostaa riepuja hajuttomina, jos tiedän, että ne sittenkin saaattavat haista.

Elina kirjoitti...

Hoo, jos valkeita on jossain vaiheessa tulossa, niin odotan ja vältyn ompelupuuhilta. Jee!

Tätä pelkäsinkin. :( Voi suosikkiriepuani. Se on vielä niitä ihania vanhoja, joissa on painatus molemmilla puolilla. Yritän löytää sille jonkun käytön jossa se ei kastu.

Sammaleija kirjoitti...

Moikka,
tuohon riepuhaisuun haluan kommentoida oman kokemukseni. Pohjustan vähän ensin... Meillä tulee pestyä paljon teknisiä urheiluvaatteita ja koska ne eivät kestä kovin kuumaa pesua, saattavat alkaa haista ajan myötä. Aika-ajoin laitan pesuaineen joukkoon pari ruokalusikallista ruokasoodaa ja se raikastaa pyykit. Minulle kävi yhden rätin kanssa tuollainen hajuhätä ja laitoin sen urkkavaatteiden kanssa samaan pesuun ja soodaa perään. Hajuhaitta poistui. Kokeile, Elina, soodaa ennenkuin luovut riepulaisesta.

Susanna kirjoitti...

Elina, hoksaathan tuon Eijan kommentin alempaa. Minä olen jo tuhonnut oman haisuriepuni, enkä pääse testaamaan itse.

Susanna kirjoitti...

Kiiiiiiitoskiiiiiooootoskiiiiiiiitos tästä vinkistä! <3 <3

Elina kirjoitti...

Oooohhh, iso kiitos! Mä testaan ja raportoin sitten myös Susannalle! Toivottavasti riepu pelastuisi. <3