keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Arvonta!


Me Suomen Käsityöyrittäjät olemme talven pimeinä tunteina kovasti puuhanneet Käsityökorttelikiertueen järjestämistä tälle keväälle. Pystytämme korttelit neljälle paikkakunnalle, jotka paljastetaan ensi maanantaina 10.3. Mutta sitä ennen te saatte veikata, mitkä ovat ne neljä kaupunkia, joihin saavumme.

Kaikkien arvanneiden kesken arvotaan 30 euron lahjakortti, joka kelpaa kiertueen kaikkien kortteleiden kaikissa myyntikojuissa. Osallistua voit lähettämällä arvauksesi sähköpostilla kasityokortteli at gmail.com sunnuntaihin 9.3. klo 21 mennessä.

Kisaan voi osallistua myös Facebookissa.

Mutta mistä tässä Käsityökorttelissa on kyse, niinkö?

Ensimmäinen Käsityökortteli järjestettiin viime elokuussa Helsingissä ja se oli ihan mahtava menestys niin asiakasmäärän kuin myynninkin suhteen. Siitä me innostuimme järjestämään kokonaisen kiertueen. Ideanamme on tuoda laadukasta, kotimaista kädentaitoa asiakkaiden ulottuville. Käsityökortteli on meidän käsityöyrittäjien oma vaihtoehto kalliille messuille ja kiusallisille krääsämarkkinoille. Käsityökorttelit nousevat eri kaupunkien keskeisille paikoille ja niihin on aina asiakkailla vapaa pääsy.

Koska touhuamme tätä kiertuetta lähes nollabudjetilla ja pelkkänä talkootyönä, olisimme ihan äärimmäisen kiitollisia siitä, että Sinä, bloggaaja, nappaisit tästä mukaasi tämän kuvan ja laittaisit kilpailun tiedoksi myös omaan blogiisi. ❤ Kiitos! ❤

23 kommenttia:

Henne kirjoitti...

Saanko siis ottaa arvontaohjeet kirjaimellisesti ja rajata kaikki ne paikkakunnat pois, jotka eivät ole kaupunkeja? :)

Maija kirjoitti...

No määpäs jaan kuvaa illalla kun avaan koneen. Ja osallistun sit kans. :-)

Susanna kirjoitti...

Saa. Terävä huomio. ;)

Susanna kirjoitti...


Elina kirjoitti...

Voi, tulkaa Helsinkiin, pääsen ostoksille!

Kiitos myös ihanan nopeasta rieputilauksen toimituksesta! Postiluukku kolahti tänään ja päästään pyyhkimään porkkanasosetta vauvan naamasta uusilla bamburievuilla! Ne ovat siihen käyttöön ihan lemppareita. :)

Koti1898 kirjoitti...

Kuule, teitkö sä myös isompia tiskirättejä kuin noi sun perus lempirievut? Muistelen, että siitä oli jotain puhetta. Itse kaipaisin vähän isompaa rättiä,

Tiina kirjoitti...

Eli meidän postimerkinkokoisilla kulmilla ei taida olla mahiksia :D

Aake07n äiti kirjoitti...

Tämä arvaus tulee ihan hatusta, mutta arvaan, että: Turku, Tampere, Kuopio ja Oulu...

Susanna kirjoitti...

Mahdettaisiko me Helsinkiin asti vaivautua? Niin syrjäinen ja pieni paikka. ;)

Susanna kirjoitti...

Tein silloin joulun alla yhdeksi viikonlopuksi spesiaalierän. Joskus kun on kauheasti ylimääräistä aikaa, teen taas. Mutta kunhan uusi kangaserä saapuu, niin panen kangasta myyntiin ihan kankaana, joten hätäisimmät pääsevät itse surauttamaan sopivankokoisia riepuja. :)

Susanna kirjoitti...

Hih. Mistä sitä tietää, miten aktiivisia käsityöyrittäjiä teidän paikkakunnalta löytyy? :D

Susanna kirjoitti...

Oikea vastaus paljastetaan ensi maanantaina. :)

Susanna kirjoitti...

Ja kiitos tilauksesta. Toivottavasti porkkansasosetta osuu myös suuhun, eikä pelkästään pitkin naamaa. :)

simu kirjoitti...

Heips,

Tämä on ihan nyt kaikkien asioiden vierestä, mutta tulinpahan ilmoittamaan, että bamburätti on myös nyt sitten sen Amerikan lisäksi valloittanut Afrikan ja jäänyt sinne ilahduttamaan heitä.
Oikein rätin kanssa nähtiin villieläimiäkin safarilla, tosin silloin rätti katseli vaan vessan seiniä, mutta ehkä se nyt jo on jossain sarvikuonon sarvessa.
Voipi olla, että kesällä rätti valloittaa Aasian, eihän sitä koskaan voi olla elämästä varma.

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Mä veikkaan notta Vorssa, Kajjaani, Kempele ja Simpele! Menikö oikein? :D Kivaa että lähdette kiertueelle, toivottavasti satutte johonkin meitin lähikulmille, vaikka tuonne Forssaan (luetaan Vorsaan) ;)

Koti1898 kirjoitti...

Jään siis odottelemaan inspistä. Nimimerkillä maatuskat ja talot on kivoja...

aiai kirjoitti...

Veikataan, että Helsinki, Tampere, Turku ja Lappeenranta. :)

Maija kirjoitti...

Jaoin fb:ssa ja blogissa.
Lisäsin sut siihen haasteeseen jota haikailit. Käyks se sillai? No, ota tai jätä. :-)

Leppis kirjoitti...

Mun veikkaukseni olisi Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja Lappeenranta. Jos tulette stadiin ja suinkin ehdin, tulen kyllä ihmettelemään. Edellinen kerta jäi harmi kyllä välistä.

Susanna kirjoitti...

Vau! Olen hiukan kade noille räteille. :D

Susanna kirjoitti...

Ei tainnut osua, luulen. Missä se Vorssa oikein on? En osaa sijoittaa sitä meilessäni oikein mihinkään, jonnekin Helsingin ja Turun väliin ehkä?

Susanna kirjoitti...

Hokaattehan, että arvontana ei voi osallistua kommentoimalla tähän, vaan ne pitää kertoa joko Facebookissa tai lähettää tuohon mainitsemaani sähköpostiosoitteeseen. :)

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Se kuuluu Kanta-Hämeeseen, kakkostien varrella se on, eli kun ajelee Helsingistä Poriin. Kannattaa poiketa sielläkin joskus jos kulmilla ajelee, Finlaysonin kutomoalue on ainakin käymisen arvoinen paikka :)