maanantai 17. maaliskuuta 2014

Panoraamaa ja tavaranpaljoutta


Uuden puhelimeni, kavereiden kesken Iponen, tarjoaman mahdollisuuden innoittamana kuvasin äskettäin panoraamakuvat kaikista huoneistamme. Ihan stailaamatta, siivoamatta, kaikessa realismissaan.

Panoraamakuvat saavat pienet huoneemme näyttämään tosi tilavilta. Nämä kuvat voi klikata suuremmiksi, jos haluaa.


Salonki on nyt lempihuoneeni uusien pormestarien ansiosta. Kodin lämpimin, kaunein ja viihtyisin huone. Nurkassa asuu Kerttu.


Salongin vieressä on olohuone. Lisää sohvia siis. Ja telkkari, ei täällä muuta tehdäkään kuin katsotaan telkkaria. Tämä on myös Kertun vapaushuone, jonne se pääsee välillä juoksentelemaan. Tarvittaessa toimii vierashuoneena, sillä sohvat ovat oikeasti vanhat laverit.


Keittiössä on tällä hetkellä tavanomaista vähemmän kaaosta. Pitäisi kai oppia pitämään se siistinä, nyt kun se on ainoa paikka, jossa on ruokapöytä.


Makuuhuone. Sänky on petaamatta ja täynnä vaatteita, älkää kiinnittäkö siihen liikaa huomiota.Tykkään tästä huoneesta kovasti, sillä täällä ei ole muovimattoa, lasivilloja eikä muovimaaleja.


Makuuhuoneesta pääsee toimistoon. Osittain ihana huone, osittain ihana kamala. Tuo sekameteliseinä lavuaarin puolella pitäisi taas kerran uusia. Inhoan sitä aika paljon. Muuten alan olla tosi tyytyväinen huoneen sisustukseen ja toiminnallisuuteen.


Lopuksi työhuone. Näyttää ehkä sekaiselta, mutta on oikeasti ihan järjestyksessä. Tänne on suunnitteilla värimaailman totaalinen muutos. Kunhan vaan pääsen alkuun joskus. Sitten tästäkin tulee ihana. Nyt ihanaa on vain sininen puulattia.

Tuleeko teille näitä kuvia katsoessa ähky kaikesta tavaranpaljoudesta? Minulle vähän tulee. Tekee mieli vähentää, mutta sen sijaan kannamme koko ajan lisää kamaa sisään. Yksi vaatekaappikin tuolla vielä odottelee, että saisin sille tilaa raivattua.

Huonekaluja en haluaisi pois, mutta pientä silpunpilppua sen sijaan tosi paljon. Kaikkea sitä ihan hirmuisen tarpeetonta pikkusälää, jota meillä on kaikki tasot täynnä, ja jokainen kaappi ja laatikko.

Tänään pääsin eroon yhdestä vanhasta kouluharpista, varmaan ala-asteen ajoilta peräisin. Hyvä alku sekin.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään on Kertun nimipäivä. Onnea siis Kertulle!
Uudet tuolit on kans makeet :)
Terv. Pate ja Terppa

Santtu kirjoitti...

Oi voi, ihanan näköistä! :)

jenni kirjoitti...

Minä tykkään tavaranpaljoudesta eikä noista kuvista ainakaan ähky tule :). Värimaailmakin miellyttää kovasti, teillä on ihanan värikästä ja ihania huonekaluja!

Enne kirjoitti...

Panoraamojen kautta saa hauskasti ja eri tavalla kokonaiskäsityksen valtakunnastanne. Hitsi, pitäisköhän sitä lopettaa räpiköinti vastavirtaan ja vaihtaa karvalakki lopultakin kunnolliseen älypuhelimeen?

Ria kirjoitti...

Noi värit tekevät sen, että vaikka on paljon katseltavaa, niin silti voimakas tausta tasapainottaa. Jos seinäsi olisivat valjua maalarinvalkoista, niin tilanne voisi olla eri. Huom. tää on täysi mutu pohdinta - en ole Innon Marko tai muukaan itseään täynnä oleva sisustussuunnittelija :). Erityisesti ihailen tuota makuuhuoneen sinistä. Se on upea väri ja muistuttaa lapsuudenkodin ns. sinistä kammaria tietyllä tavalla. Ja mun mielestä voi ihailla asioita, jotka eivät olisikaan ihan omin juttu omassa huushollissa. Itse olen semmoinen vielä vaan vähemmän on enemmän, mutta tykkään katsella tällaisia koteja.

Unknown kirjoitti...

Saa ihan toisenlaisen vaikutelman siitä, mitä on missäkin huoneessa :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Teitä kyllä odotetaan joskus kahvitettaviksi uusiin tuoleihin. Terppaakin on jo ikävä!

Susanna kirjoitti...

Kiitos. :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Minäkin olen aina tykännyt tavaranpaljoudesta, mutta viime aikoina olen tosi paljon alkanut miettiä, miten hirveän turhaa tavaraa meillä on ja hirveän paljon.

Susanna kirjoitti...

Pitää. :D
Päivääkään en vaihtaisi pois ihanan Iponeni seurassa. Ja tämä on sentään jo vanhentunutta mallia, vaikka minulle uusi.

Susanna kirjoitti...

Vaikea olisi kyllä kuvitella tätä roinamäärää valkoiseen kotiin. :D

Itse kun tykkään paljosta väristä, olin tosi yllättynyt päästessäni kerran erääseen valkoisella sisustettuun country-tyyliseen kotiin, sillä se kaikki viehätti silmääni tosi paljon. Missään tapauksessa en olisi halunnut asua siellä, mutta pystyin ihmeekseni näkemään tyylin kauneuden.

Susanna kirjoitti...

Juu, näistä näkee myös kaiken sen, mitä yleensä vältän kuvaamasta tänne. :D

Maija kirjoitti...

Hauskoja noi panoraamat! Seisoitko keskellä huanetta ja pyärähdit ympyrän, vai miten sen teit? Näyttää valtavilta noi huaneet tolla tavalla kuvattuna. Pitäisköhän munki kokkeilla..?

katahyva kirjoitti...

Ihanat värit! Ja mä siis oikeasti inhoan sinistä ja violettia, mutta teidän värimaailma on upea. Enkä sitten yhtään tykkää valkoisesta ja mustasta sisutuksessakaan. Värejä! Ja kiitos blogista. Olet saanut kunnian olla listani ainoa "sisustusblogi"

kiikar kirjoitti...

Olin ihan unohtanut, että iPuhelimella saa otettua panoraamakuvia! Ihan mahtavaa, kauhea panoraamailukuume päällä. Aloitin jo aamulla ja nyt on lähdettävä työhuoneelle panoraamittamaan :-D

Susanna kirjoitti...

Seisoin nurkassa ja liikutin puhelinta. Siinä puhelimen kamerassa on sellainen mahdollisuus.

Susanna kirjoitti...

Vau, kiitos kunniasta. Tosin en taida enää ollenkaan olla mikään sisustusbloggaaja sen enempää kuin remonttibloggaajakaaan... niin paljon olen päästänyt itseni rönsyilemään blogin alkuperäisestä jalosta tarkoituksesta.

Susanna kirjoitti...

No niin, siitäs sait. Itse tartutit minuun tavaranvähentämispoltteen. :D

Maija kirjoitti...

Nii juu nurkasa. Keskellä huanetta tulis tuplapitkä panoraama. Mulla on kans kamerassa se panoraamahommeli, puhelimessa ei taida olla. Tai en tiiä, tartteeki tarkastaa...

Susanna kirjoitti...

Aurinkoisena päivänä kannattaa seisoa selkä ikkunoihin päin. Muuten tulee pelkkää sutta ja sekundaa. Ainakin mun kännyllä.

Eva kirjoitti...

Hienoja otoksia! Teillä on niin tutun oloista ja kuitenkin erilaista kuin meillä. Saman aikakauden talo, värikylläistä ja kodikasta.

Jaana kirjoitti...

Ei kyllä yhtään tullut olo tavaranpaljoudesta - ei näiden "rojujen" keskellä ollessa ainakaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Voitko joskus kertoa työhuoneen pukkijalkaisen pöydän tuunauksesta? Toivoo samantapaisen tylsän valkoisen omistaja :D