torstai 20. maaliskuuta 2014

Sanattomaksi vetää


Takatalvi tuli, vaikkei sitä etutalvea koskaan ollutkaan.
23 kommenttia:

 1. No onpas siellä kotopuolessa tullutkin paljon lunta. Täällä toisella puolellakin tuli vähän, mutta ei olla lumitöihin kuitenkaan jouduttu (vaikka niitä tykkäänkin tehdä).

  VastaaPoista
 2. Oho! Tulipas sitten kerralla oikein kunnon ryöpsähdys. Onks siel kylmä? Täällä Espoossa oli yöllä pakkasta, mutta ilmeisesti aurinko lämmittää päivän lämpötilan kyllä plussan puolelle. :I Eilen oli hyytävä tuuli iltapäivästä... :/

  VastaaPoista
 3. Satoi ihan tauotta, yöllä alkoi ja illalla loppui, niin päästiin vielä lumitöihin. Olen niiiiiiiiiin iloinen siitä, että Sulon piti saada mönkijä. Ilman sitä ja auraa tämän laanin raivaaminen olisi ollut mahdoton tehtävä. Meinasi lapikkaistakin varsi loppua kesken, niin paljon sitä tuli.

  Pakkasta on just sen verran, etteivät nuo tuosta sulamaan pääse... tosin viikonlopuksi luvataan plus 6.

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Onpas lunta vaan eipä tuo taida kauaa teilläkään viihtyä ;)

  VastaaPoista
 5. "On hanget korkeat nietokset"
  Oikeastaan joulun voisi pitää nyt, kun on kelit sen mukaiset.

  VastaaPoista
 6. Hupsista :( tänne länteen on tulossa iltapäivällä lumisade, vissiin ihan runsaasti sataa... Tylsää!

  VastaaPoista
 7. Kyllä toi lumi ilahduttaisi meidän pieniä ihmisiä!

  VastaaPoista
 8. Aika nasevasti sanoit, vaikka sanattomaks menitki. Määki ruppeen käyttämään tota, ettei etutalvee ollukka. :-)

  VastaaPoista
 9. Ohhoh :-o Meillä satoi töistä lähtiessä ihan pipona, mutta 25km päässä kotona ei yhtään! Ei todellakaan tuollaisia nietoksia omalla pihalla näy..vaikka vähän toivoinkin :)

  VastaaPoista
 10. No ohhoh!! Täällä länsirannikolla ei ole lunta yhtään. Todella lohdullista luettavaa :P

  VastaaPoista
 11. Tämä jälkilumen tuleminen on NIIIIN kypsää. Mutta kohta, ihan kohta sitä ei enää ole! (Pakko psyykata itseään...) Meillä ei ihan hirveesti nyt lunta ole, mutta jokainen murena on liikaa. Ja tuo jää, aaaarrrggghhs...

  VastaaPoista
 12. Läksin viemään nuorimmaista aamulla töihin ja tietysti kaaduin oikein kunnolla peffalleni. No onnekseks oli noita pehmusteita omasta takaa. Miul on nyt retkeilyreitti kartta jos haluut. Puukiipijä hommas kun kysyin sitä karttaa.
  t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun, kiitos! <3
   Ja hyvä ettet satuttanut pahasti!

   Poista
 13. No niin on ihan joulu. Ensin sitä lunta odotetaan kolme kuukautta ja sitten kun sitä ei todellakaan enää edes halua nähdä, niin sittenhän sitä tulee koko talven edestä. Aika kiusallista.

  VastaaPoista
 14. Valkoinen lumi on niin kaunista! Sitäpaitsi yritän ajatella että luonto tarvitsee vettä. Kyllä se kevät vielä tulee takaisinkin, ainakin ennen kesäkuuta :)

  VastaaPoista
 15. Kevättä on luvassa..tulin toisen blogin kautta tänne ja ihana blogi sinulla yritin liittyä lukijaksi mutta on joku häiriö tulee et pahoittelemme emme pysty käsittelemään pyyntö...no joku toinen kerta sitten..häiriö on ollut jonkin aikaa ja joku muukin bloggari sanoi samaa et on ollut ongelmia.. ei kyllä olisi ollut enää väliä lumesta, mutta kun luonto ei ota toivomuksia vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se häiriö on kestänyt jo tosi kauan. Kiusallinen asia.

   Poista
 16. Miten nuo sateet meneekään, meillä Joensuun lähellä ei ole satanut paljoakaan ja se senttikin, minkä on satanut on jo sulanut. Entistä lunta on vielä pihalla :)
  Kyllä keljuttas tuollaset "hanget korkeat nietokset". Vielähän niitä sateita on luvassa lisääkin, säästytäänkö niiltäkin vai ei. Sulaahan ne äkkiä, kun lämpiää.

  VastaaPoista
 17. Täällä alkoi pyryttää noin tunti sitten. Nou kän duu. Onneksi säätiedote lupailee lämpöasteita lähipäiville.

  VastaaPoista
 18. Oho! Kyllä täällä Oulussa enemmän keväältä näyttää kuin talvelta. Mutta saa nähdä, miten aamulla, kun yöksi on luvattu lumisadetta tännekin. Tykkään kyllä lumesta, mutta ajoituksessa olisi parantamisen varaa!

  VastaaPoista
 19. Minusta tuo ohkainen höttöpinta teki taas sen tempun, mitä mie en ole saanut aikaiseksi viimesyksynäkään. Se hävitti niin kätsästi kaiken pihalla lojuvan alleen ja taas on NIIIN siistiä, ettäh :D

  Psst, sinulle on Susanna tunnustus blogissani :) http://hellapuu.blogspot.fi/2014/03/tunnustuksia.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.