torstai 20. maaliskuuta 2014

Sanattomaksi vetää


Takatalvi tuli, vaikkei sitä etutalvea koskaan ollutkaan.
23 kommenttia:

Apris kirjoitti...

No onpas siellä kotopuolessa tullutkin paljon lunta. Täällä toisella puolellakin tuli vähän, mutta ei olla lumitöihin kuitenkaan jouduttu (vaikka niitä tykkäänkin tehdä).

Mirka kirjoitti...

Oho! Tulipas sitten kerralla oikein kunnon ryöpsähdys. Onks siel kylmä? Täällä Espoossa oli yöllä pakkasta, mutta ilmeisesti aurinko lämmittää päivän lämpötilan kyllä plussan puolelle. :I Eilen oli hyytävä tuuli iltapäivästä... :/

Susanna kirjoitti...

Satoi ihan tauotta, yöllä alkoi ja illalla loppui, niin päästiin vielä lumitöihin. Olen niiiiiiiiiin iloinen siitä, että Sulon piti saada mönkijä. Ilman sitä ja auraa tämän laanin raivaaminen olisi ollut mahdoton tehtävä. Meinasi lapikkaistakin varsi loppua kesken, niin paljon sitä tuli.

Pakkasta on just sen verran, etteivät nuo tuosta sulamaan pääse... tosin viikonlopuksi luvataan plus 6.

Jovelan Johanna kirjoitti...

Ohhoh! Onpas lunta vaan eipä tuo taida kauaa teilläkään viihtyä ;)

Tiina kirjoitti...

"On hanget korkeat nietokset"
Oikeastaan joulun voisi pitää nyt, kun on kelit sen mukaiset.

Ankkurinappis kirjoitti...

Hupsista :( tänne länteen on tulossa iltapäivällä lumisade, vissiin ihan runsaasti sataa... Tylsää!

Koti1898 kirjoitti...

Kyllä toi lumi ilahduttaisi meidän pieniä ihmisiä!

Maija kirjoitti...

Aika nasevasti sanoit, vaikka sanattomaks menitki. Määki ruppeen käyttämään tota, ettei etutalvee ollukka. :-)

Unknown kirjoitti...

Ohhoh :-o Meillä satoi töistä lähtiessä ihan pipona, mutta 25km päässä kotona ei yhtään! Ei todellakaan tuollaisia nietoksia omalla pihalla näy..vaikka vähän toivoinkin :)

Tiina kirjoitti...

No ohhoh!! Täällä länsirannikolla ei ole lunta yhtään. Todella lohdullista luettavaa :P

Unknown kirjoitti...

Yök.

Inka kirjoitti...

Tämä jälkilumen tuleminen on NIIIIN kypsää. Mutta kohta, ihan kohta sitä ei enää ole! (Pakko psyykata itseään...) Meillä ei ihan hirveesti nyt lunta ole, mutta jokainen murena on liikaa. Ja tuo jää, aaaarrrggghhs...

Anonyymi kirjoitti...

Läksin viemään nuorimmaista aamulla töihin ja tietysti kaaduin oikein kunnolla peffalleni. No onnekseks oli noita pehmusteita omasta takaa. Miul on nyt retkeilyreitti kartta jos haluut. Puukiipijä hommas kun kysyin sitä karttaa.
t. eläinhattu Anne

Susanna kirjoitti...

Haluun, kiitos! <3
Ja hyvä ettet satuttanut pahasti!

Susanna kirjoitti...

No niin on ihan joulu. Ensin sitä lunta odotetaan kolme kuukautta ja sitten kun sitä ei todellakaan enää edes halua nähdä, niin sittenhän sitä tulee koko talven edestä. Aika kiusallista.

Carita kirjoitti...

Valkoinen lumi on niin kaunista! Sitäpaitsi yritän ajatella että luonto tarvitsee vettä. Kyllä se kevät vielä tulee takaisinkin, ainakin ennen kesäkuuta :)

Anja kirjoitti...

Kevättä on luvassa..tulin toisen blogin kautta tänne ja ihana blogi sinulla yritin liittyä lukijaksi mutta on joku häiriö tulee et pahoittelemme emme pysty käsittelemään pyyntö...no joku toinen kerta sitten..häiriö on ollut jonkin aikaa ja joku muukin bloggari sanoi samaa et on ollut ongelmia.. ei kyllä olisi ollut enää väliä lumesta, mutta kun luonto ei ota toivomuksia vastaan :)

Susanna kirjoitti...

Se häiriö on kestänyt jo tosi kauan. Kiusallinen asia.

Emilie kirjoitti...

Miten nuo sateet meneekään, meillä Joensuun lähellä ei ole satanut paljoakaan ja se senttikin, minkä on satanut on jo sulanut. Entistä lunta on vielä pihalla :)
Kyllä keljuttas tuollaset "hanget korkeat nietokset". Vielähän niitä sateita on luvassa lisääkin, säästytäänkö niiltäkin vai ei. Sulaahan ne äkkiä, kun lämpiää.

Koti1898 kirjoitti...

Nyt meilläkin pyryttää.

Liiolii kirjoitti...

Täällä alkoi pyryttää noin tunti sitten. Nou kän duu. Onneksi säätiedote lupailee lämpöasteita lähipäiville.

Jaana kirjoitti...

Oho! Kyllä täällä Oulussa enemmän keväältä näyttää kuin talvelta. Mutta saa nähdä, miten aamulla, kun yöksi on luvattu lumisadetta tännekin. Tykkään kyllä lumesta, mutta ajoituksessa olisi parantamisen varaa!

Milona Hellapuu kirjoitti...

Minusta tuo ohkainen höttöpinta teki taas sen tempun, mitä mie en ole saanut aikaiseksi viimesyksynäkään. Se hävitti niin kätsästi kaiken pihalla lojuvan alleen ja taas on NIIIN siistiä, ettäh :D

Psst, sinulle on Susanna tunnustus blogissani :) http://hellapuu.blogspot.fi/2014/03/tunnustuksia.html