maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ihan pinkki Special Edition


Pienikin poikkeama totutusta tiskirättirutiinista ja olen ihan jännityksestä soikeana. Onkohan teissä Susannan Työhuoneen ystävissä Elvarin ystäviä? Tai yleensäkin pinkkien pöllöjen tai herkkujen ystäviä? Jos on, saatatte ihastua.

Sain nimittäin tehdä Elvari Koruille ihan omat spesiaalitiskirätit. Niitä voi ostaa vain Elvarin omasta kaupasta. Kyseessä on rajoitettu erä, ja palasin ihan alkujuurilleni näitä tehdessäni.


Jo pitkään on Susannan Työhuoneen rievut painettu alihankkijan toimesta isoina kertamäärinä, mutta nämä minä painoin omin pikku kätösin ihan pikkupikkuseulalla. Se oli oikein kivaa.


Lähtekää ihmeessä seikkailemaan Elvarin pinkkiin herkkumaailmaan. Siellä on vaikka mitä ihanaa!

Ja kurkatkaa samalla Elvarin Facebookista, miten hulvaton voi olla jonkun työpaikka, vaikka se olisi työmaakopissa!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko tiskirättejä tulossa lähiaikoina myyntiin muissa kangasvaihtoehdoissa kuin tuo ruskea? Heinäkuussa meille on tulossa vauva, ja haluaisin tilata muutaman rätin lisää, mutta tuo ruskea kangas ei houkuttele. Tuo uusi pinkki on kyllä kiva, että voi olla että tilailen nuita ja jos vauva on poika siirrän vanhat valko-siniset tiskirätit vauvanhoito, tyttövauvallehan tuo pinkki on kuin nakutettu! :D

Susanna kirjoitti...

Ruskeissa pysytään kyllä jatkossakin, mutta ensi viikolla pitäisi saapua valkoiset bambukankaat, joissa on jatkuvaa maatuskakuosia painettuna eri väreissä. Jos ehdin, teen niistä pieniä eriä riepuja, mutta kankaanakin niitä sitten saa ostaa. Laittelen sitten lisää infoa, kunhan saan kankaat käsiini. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi, täytyy siis seurailla tilannetta =)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Kertulle<3
Pinkit rievut tosi kauniita vaikka turkoosikausi onkin meneillään:)
Raija

Susanna kirjoitti...

Jestas, en ole tiennyt, että on Kertun nimipäivä! Kiitos sinulle. Kepalla on huomenna synttärit, jopa sitä nyt juhlitaan.

Mervi kirjoitti...

Ihana. Ei siinä sitten auttanut, kuin pistää tilaus menemään. Samalla sain aikaiseksi tilata englanninlaku-saippuaa, jota olen jo aikoja haaveillut.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä löytyy Elvarin ystäviä..Upea Hömelöpöllönen-tiskirätti :))! Pitänee tilata..

- Päivi -

Susanna kirjoitti...

Hyvähyvä! Miten sitä saippuaa pystyy olemaan syömättä? :P

Susanna kirjoitti...

Kiva, että löytyy!

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Joo Elvari on ihana! Ja nämä rätit myös, oi oi!