torstai 3. toukokuuta 2012

Mie MeNaisissa


Tänään se ilmestyi, hiostuttava juttu MeNaisissa. Häkellyttävää, miten pitkä se on lehden sivuille venytettynä. Seitsemän sivua! Häkellyttävää sekin, miten suuria kuvat ovat.

Sain lukea tekstin etukäteen ja tykkään siitä kovasti. Toimittaja Jenni Virtanen osasi kuunnella hyvin ja sai mielestäni jutun kuulostamaan minulta.

Kuvia en saanut nähdä etukäteen, enkä kyllä älynnyt pyytääkään. Onneksi en. Olisin kieltänyt oman naamani käytön ihan kokonaan ja se ei varmasti olisi ollut toimitukselle mieleen! Nyt kun katselen näitä sivuja, huomaan, että olisi kai pitänyt laittaa vähän suihketta tukkaan edes. Näytän hysteeriseltä. Ei se mitään. Ehkä minä vähän sellainen olenkin.

Jos joku uusi lukija nyt eksyy tänne tuon lehtijutun perusteella, niin Hansin ja Paulin Imatran-vierailusta voi lukea minun blogissani harrastuksia-tunnisteen alta, ja Hansin ja Paulin omasta blogista Imatra-tunnisteen alta. Minun nukkekotiani voi silmäillä Pilvilinna-blogista, joka kyllä on huono ja laiminlyöty. Sitten joskus, kun tämä meidän oikea kotimme alkaa olla joka nurkkaa myöten laitettu ja laitettu vielä uudelleenkin, ehkä minä pääsen uudestaan innostumaan nukkekotitouhuistakin.

26 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Wau!! Mahtavaa! Hyvältä näyttää aukeama ja emäntä samaten! :) Taidankin hakea tuon lehden tänään kiskalta. Kiitos kun annat meidän tirkistellä elämääsi.

Tiia kirjoitti...

Wau! Sitähän täytyy kiepauttaa kauppareissulla lehtihyllyn kautta :)

Marie Josefine kirjoitti...

Hienoa! Mie ja käyn tänää ostaa lehen kauppareissullain :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun asuisin Suomessa, hakisin heti luettavaa päiväkahville. Täytyypä heti pyytää siskoa lähettämään. Ihanaa, jos juttu tuntuu sinusta omannäköiseltäsi! Joskus itsellekin varsinkin sisustuslehtiä lukiessa tulee outo olo, että talon asukkaat saadaan vaikuttamaan jotenkin omituisilta. :)

-Naapurimaasta

Iineri kirjoitti...

Ihana yllätys, kun lehden avasin. Hyviä kuvia ja mukava juttu!

Saila kirjoitti...

Vaude, voi hitsi kun juuri eilen kävin kirkolla, mutta ehkä sitä ei vielä silloin olisi sieltä löytynytkään. On hieno tunne, kun toimittaja on osannut hommansa ja juttu kuulostaa itseltä. Onneksi olkoon! Pitää alkaa kysellä, jos joku voisi hakea lehden kaupasta matkallaan tänne saareen...

Inka kirjoitti...

Iik, en malta odottaa, että saan jutun luettavakseni! Näyttää tosi mukavalta ja ihan loistava juttu, että siitä tuli sinun näköinen!

Jenny kirjoitti...

No niin, ihan turhaan jännäsit! :) Pitääpä hankkia kyseinen lehti jostain hyppysiinsä ja lukaista.

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Höh, suihketta....olisit laittanut SAPAROT, niin olisivat sopineet paremmin jutun teemaan ;D

Voi miten mielelläni minäkin lukisin jutun....etkö voisi edes vähän useamman aukeaman kuvata tuolla tavalla osittain, etteivät tekijänoikeudet kärsi? Olisi kiva nähdä kuvia!

Kiku kirjoitti...

Voi kuinka hyvä mieli tuli kun näin jutun postiluukkuun tipahtaneess lehdess! Ihan kuin joku kaveri olisi ollut kyseessä, kun olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi. :D hassua.

maiju kirjoitti...

Sain lehden käsiini. Ihana olet ja ihansti on minusta kirjoitettu. Tosi monta sivua, luen uudestaan hiukan illemmalla kun saan omaa aikaa:)

Suvi kirjoitti...

Minullekin tuli lehti kotiin ja juttu oli iloinen yllätys. Kiva kuvitus ja mukavasti, ei ollenkaan söpöstellen tai ylimielisesti, kirjoitettu juttu. Ja olet kuvissa ihan niin hauskan näköinen kuin juttujesi perusteella voi arvata :) Toivottavasti tuo uusia asiakkaita!

terveisin m kirjoitti...

Uskomatonta. Läysin tänne ihan muuta kautta ja sitten huomasin, että olin juuri lukenut me naisista jutun, sinusta. Hauksaa.

Susanna kirjoitti...

Niin, olen itsekin tosi iloinen siitä, että jutusta tuli noin kiva. Tykkään taitostakin, nuo vaaleanpunaiset härpäkkeet ovat hauskoja.

Hassu yhteensattuma, Terveisin M! Mutta mahdottoman kivaa, että tulit käymään - ihan mitä reittiä tahansa.

Mia, en minä taida ruveta sitä juttua tänne kuvaamaan. En tiedä, olisiko se sitten tekijänoikeuksien vastaista, jos skannaisin jutun ja lähettäisin henkkoht sähköpostilla teille ulkosuomalaisille.

Meitä on Sulon kanssa tänään naurattanut se, että ehkä ei ollut ihan fiksu teko juuri tuona jutuntekoaamuna mennä surauttamaan omin käsin trimmerillä otsatukka lyhyeksi. :-D

Kikkis, Sulokin katseli kuvia ja totesi, että onpa kummallista katsoa lehdestä jotain näin tuttua.

Varpasen Asema kirjoitti...

Tänään ostin uusimman avotakan, mutta täytyykin käydä uudestaan lehtikaupassa :)

tuittu kirjoitti...

justiinsa luin tuon lehden töissä ja ajattelin että pitää heti tulla tänne kertomaan miten oli kiva juttu :D onneksi et päässyt estämään oman kuvasi julkaisua, sillä olen blogisi innokas (joskin hiljainen :) lukija, ja oli mukavaa saada kirjoittajalle "kasvot" :)

ikki kirjoitti...

Mä tuon eilen kampaajalla bongasin ja luin lehdestä!
Hienoa!

Liisa T. kirjoitti...

Lehti ostettu ja luettu. Hyvä juttu oli, mun mielestä juuri sopivan höpsö, mutta silti asiallinen. Olen samaa mieltä kuin tuittu tuossa edellä: mukava saada blogiteksteille kasvot. :)

Töölön tyllerö kirjoitti...

Hieno juttu, onnea!

Susanna kirjoitti...

Mukavaa, että tekin olette saaneet iloa jutusta! Kannatti siis lähteä mukaan.

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Pitääkin käydä ostamassa uusin lehti! :)

Kirsi - Ikiroutaa.net kirjoitti...

Siis joudunko mä nyt käymään lehtiostoksilla :D

Susanna kirjoitti...

Irtonumerohinta näytti olevan vain 1,90 e. ;-)

Kirsi - Ikiroutaa.net kirjoitti...

Kauppareissulla lehti ostettu ja iltasella myös luettu :). Kivasti kirjoitettu juttu ja kivoja oli myös kuvat! Sinäkin sait kasvot :)

Anonyymi kirjoitti...

Juttu johdatti mut blogiisi - ihana kuulla että joku muukin diggaa keräilyä ja varsinkin playmobileja... Meillä maatuskojen sijaan flamenco-nuket:) sisustustyyli iski muhun myös, meilläkin paljon värejä. Ite en saa koskaan mitään suunnittelemaani aikaan, vaikka käsityötaustaa onkin, mutta muiden blogeista on ihana katsoa mitä kaikkea ihmiset oikein ehtii...ps. Mistä johtuu logosi sammakko - mulla oli yhteen väliin sammakkofiksauma, ja keräilin niitä tietysti myös, ja hauskaa huomata että siltäkinosin maku osui yksiin ;) t. Dadda

Susanna kirjoitti...

Mainiota, että löysit tänne tiesi!

Sammakkologoon liittyy varmaan jotain alitajuntaista, jota en saa oikein kunnolla kasaan. Pelkään oikeita sammakoita aivan kuollakseni. Siis todella paljon. Näen niistä painajaisiakin. Sitten toisaalta on sammakkoprinssit ja -prinsessat, joiden rumuuden alla piilee jotain hienoa.