keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kaupanpäälle kiva kassi


Messuilta ylijääneet kaupanpäälliskassit on nyt päivitetty verkkopuotiin. Kymmenen bambutiskirätin ostaja saa valita ilmaiseksi yhden kassin. Kasseja voi myös ostaa erikseen, jos juuri ei satu olemaan tarvetta tiskirättipataljoonalle.

Mutta hei, äitienpäivä on tulossa. Osta kaksi rättiä itsellesi, kaksi äidillesi, kaksi anopillesi ja pistä loput neljä jemmaan ja vie kesällä tuliaisiksi tuttavien mökeille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Jos oikein muistan, niin sulla oli niitä halvempia tiskirättejä (olisiko ollut kuvioissa tms jotain) ja jossain välissä myynnissä puodin puolella? Olisiko niitä vielä.

-Sari

Susanna kirjoitti...

Kakkoslaatuisia tulee aina silloin tällöin myyntiin, mutta tällä hetkellä ei ole yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiitos nopeasta vastauksesta!

-Sari

Sini kirjoitti...

"INHOATKO HAISEVIA KERTAKÄYTTÖISIÄ TISKIRÄTTEJÄ? Eli kaikille, jotka haluaa säästää luontoa ja inhoavat haisevia tiskirättejä: Kiva putiikista (Prismaa vastapäätä) myydään bambutiskirättejä! Ei haise millään, voi pestä jopa 90 asteessa ja aivan ihastuttavia kuoseja. Itellä niitä jo kaks ja paras löytö pitkään aikaan. Hintansa väärti" - tämmöinen teksti tuli vastaan paikallisessa facebook-kirppiksessä, eikös ne ole sun rättejä? :)

Susanna kirjoitti...

On ne! Ellei sitten Kivaputiikki myy jonkun muunkin valmistajan riepuja!
:-D
Ai, miten kiva saada omiin silmiin tällaista! Kiitos!