torstai 10. toukokuuta 2012

Yltiöromantiikkaa


Pihavaraston, josta tulee meidän kesäkeittiömme, arvioitu saapumisaika on huomenna. Se, ettei kesäkeittiötä ole vielä olemassakaan, ei ole estänyt minua aloittamasta sen sisustamista.

Pyrkimykseni oli, etten osta mitään ainakaan uutena. Kuvittelin loihtivani kesäunelmani olemassaolevilla kalusteilla ja tilpehööreillä. Mutta sitten erehdyin menemään Tiimariin, ja hylkäsin heti hyvät pyrkimykseni. Tiimarihan olikin täynnänsä ja tulvillaan vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää sälää, joka oli aivan luotu ruusuiseen kesäkeittiöön.

Sain hillittyä itseäni kuitenkin hiukan, ja ostin vain kaikkea pientä ja tarpeellista.


Tänään olen maalannut vaaleanpunaiseksi kolme hyllykalustetta, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa meidän kodistamme. Ne ovat olleet väärän tyylisiä ja siksi päätyneet vinttiin pois silmistä. Mutta nyt niille tulee käyttöä.


12 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Upeita aarteita löysit. Enemmän noita kirjeitä ja muita saisi löytyä, niissä on sitä jotakin.

Tiimaria olen vältellyt, ikkunasta jo nähnyt että kivaa tavaraa olis tarjolla, mutta kun ei tarvita mitään :D

Susanna kirjoitti...

Ei tuollaisia aarteita tosiaan voi koskaan ainakaan liikaa löytyä. Edelliset kirjeet, jotka Sulo löysi pian muuton jälkeen, on toimitettu niiden omistajan perillisille. Nämä uudet löydöt vielä saavat odotella, ilmestyisikö niiden omistaja joskus.

Kati kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Etukäteissisustaminen on kivaa. :) nimimerkille etuterassi vasta piirustuksena ja jo pitäisi ostaa kalustetta sille. ;)

Soja kirjoitti...

Uuh, vaaleanpunaista :P Miekin ostin eilen vaaleanpunaisen vaihtopäätiskiharjasetin (jestas mikä sanahirviösysteemi!), kun se oli sittarissa vain euron. Yritän kestää sen verran vaaleanpunaista tässä huushollissa. Tai eihän se siihen jää, likat pitävät huolen pinkkisyydestä.

Susanna kirjoitti...

Hehee, eikö olekin karmeaa. Kesäkeittiöstä tulee minulle epätyypillisen näköinen kaikkine koukeroineen ja sievyyksineen.

Kati, mutta sitten, kun se kuisti on valmis, niin sitten sen sisustaminen on ihan mahdottoman nopsaa ja helppoa, kun kaikki on jo valmiina odottamassa!

Laura kirjoitti...

Ah! Mahtava värimaailma kesäkeittiöön! =) Mulla vähän saman tapaista kuistilla, kun en sitä kesäkeittiötä vielä varmaan pariin vuoteen saa...

Susanna kirjoitti...

Meillä taas ei ole kuistia, vaikka minä sellaisesta aina haaveilenkin. :-)

Susanna kirjoitti...

Odotan innolla postauksia kesäkeittiöstä! Omalle mökille haaveissa semmoinen.

Susanna kirjoitti...

Nyt tuntuu, että en itsekään pysty odottamaan jatkoa. Haluaisin jo mennä pystyttämään pikku talon!

Taina kirjoitti...

Suunnittelu on kaiken A&O hei, maalaatko suoraan esim lakattuja kalusteita tuolla spray maalilla, vai hiotko ensin???

Susanna kirjoitti...

No meinasin spreijata suoraan, mutta sitten kuitenkin hioin hyllyn ja maalasin ihan pensselimaalilla. Ajattelin, että spraymaalia menee tosi paljon hukkaan, kun hyllyssä on niin paljon kapeita osia.

Lievestuore As. kirjoitti...

Kesäkeittiöön tulee herkulliset värit :)