tiistai 1. toukokuuta 2012

Tuliaisia ja hankintoja


Aina myyntitapahtumista tarttuu jotain mukaan itsellekin, ja tällä kertaa tein kaksi ostosta. Omaan kotiimme toin tällaisen kauniin raastimen. Se on Porvoon Pajan valmistama ja sillä voi raastaa ihan mitä tahansa; juustoa, suklaata, valkosipulia, inkivääriä. Eikä tarvitse pelätä sormien puolesta.


Minä testasin cashew-pähkinöillä ja hienostihan kapistus toimi. Eikä sattunut sormiin, vaikka hinkkasin viimeiseen muruseen asti.

Tällainen samantapainen raastin on muuten arvontapalkintona Taitaen Tehty -blogissa.

Kävin ostoksilla myös Rautaharakoiden hurmaavalla osastolla. Sieltä mukaani lähti kaunis köynnöskukkatuki, mutta siitä en saa enää kuvaa otettua, sillä vein sen äidilleni synttärilahjaksi jo kotimatkalla. Käykää tutustumassa Rautaharakoiden sivuihin, siellä on vaikka mitä ihan satumaisen kaunista tarjolla.


Eilisessä postauksessa surin sitä, etten tienannut ihan tarpeeksi, jotta olisin voinut ostaa valmiin kesäkeittiörakennuksen. Nyt kun messuväsymys on nukuttu pois, eivätkä kaikki asiat enää itketä, vaan tulevaisuus näyttäytyy jälleen kirkkaana ja kauniina, päätimme kuitenkin tilata haaveilemamme mökin!

Sulon ahkeran guuglailun tuloksena kuvassa oleva mökki löytyi kovin edullisesti, mutta kerron teille linkin kauppapaikkaan sitten vasta, kun tiedän, että tilaus hoituu kunnolla ja mökki todella ilmestyy pihaamme. Viikon kuluessa se luvataan toimittaa. En malta odottaa!!!!!!!

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vautsi, todella kivan näköinen mökki! Hauskaa valpuria!

Liisa T. kirjoitti...

Jes, mahtavaa!

Jännä tuo raastin. En ole ikinä nähnyt vastaavaa.

Kati kirjoitti...

no on hieno mökki. :) mua niin harmittaa, kun meidän tontilla ei enää ole rakennusoikeutta. tahtoo vajan ja keittiökatoksen!!!!

Helinä kirjoitti...

Hienon näköinen mökki tulossa. Toi raastin kyllä kuulostaa aika uskomattomalta... :) Pitäisi itse kokea. heh*

Susanna kirjoitti...

Minustakin mökki on tosi söpö. Sulo haaveilee joskus voivansa hankkia mönkijän ja näemme sille paikan tuossa katoksen alla.
Ymmärtääkseni näin pieni ja kevytrakenteinen piharakennus vaatii pelkän ilmoituksen kuntaan, mutta soitan silti sinne huomenna heti aamusta ja varmistan, että se on sallittu. Olisi kamalaa, jos meille ei saisi tuollaista rakennella.

Raastin tosiaan vaikuttaa uskomattomalta. Mutta omin silmin minä katselin, kuin sillä meni murusiksi ihan mikä tahansa ruoka-aine, ja pakkohan se oli sitten hankkia.

Eliisa kirjoitti...

Kaunis raastin -ja kuulostaa kätevältä. Ja tuo puutarha mökki näyttää hyvältä.

Ja luin myös sun messupohdinnat ;) Hienoa, että pääsit voitolle. Kyllä nuo messut ovat aina vähän sellaista arpajaistouhua. Juttelin Nukkekoti Väinölän Marian kanssa ja kertoi, että Tampereen käsityömessujen paikka maksaa myös aivan hunajaa. Eli esim. nukkoti-ihmisten ei ainakaan kannata lähteä messuilemaan isoille messuille ;) Se hinta kuulosti järkyttävän suurelta, pitäisi saada ihan mahdottomasti myytyä tuotteita. Maria oli miehensä Esan kanssa "kyljessä" myymässä tuotteitaan. Välillä tuntuu, että Messujen järjestäjät pyytävät ihan liikaa, onko se vähän kuin nämä ostoskeskusten omistajat, jotka pyytävät pienistä liiketiloista ihan mielettömiä vuokria. No, kaikki tietysti haluavat elantonsa, vuokraajatkin, mutta kohtuus kaikessa.

Susanna kirjoitti...

Vaikeahan se on tosiaan näin ulkopuolelta sanoa, että kuinka paljon messupaikan kohtuullinen hinta sitten olisi. Tuollaisen tapahtuman järjestämisessä ne kulut ovat ihan muuta luokkaa kuin meikäläisten. Mutta silti panee ihmetyttämään. En voi ymmärtää, miten kukaan voi päästä plussalle vähänkään isomman messupaikan kanssa. Vai onko se sitten niin, että mitä suurempi paikka, sen suurempi näkyvyys ja sen suurempi myyntikin... en tiedä.

Katja kirjoitti...

Harvinaisen kivan näköinen valmismökki! Tuollaista raastinta en ole nähnyt koskaaan, vaikuttaa hyvältä ostokselta tosiaan.

Susanna kirjoitti...

Tuossa raastimessa on sekin hyvä puoli, että sen putsaaminen on huomattavasti on helpompaa kuin tavallisen.