keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kuukauden lukijakoti


Minä en ikinä voita mitään, ja siksi en yleensä osallistu kilpailuihinkaan. Mutta nyt osallistuin ja nyt voitin! Avotakka-lehdessä palkitaan joka numerossa "Kuukauden lukijakoti" -kuva ja minä kun olin niin innoissani violetista toimistostani, päätin lähettää kuvan mukaan kilpailuun.

Tämä voitto tuntuu siksi niin erityisen hyvältä, että voittaja ei määräytynyt arpomalla, eikä edes sillä, kuinka moni "tykkää" (eli kuka saa mahdollisimman monta kaveriaan äänestämään), vaan voittajan valitsi Avotakan raati.

Sain palkinnoksi 150 euron lahjakortin H&M Homeen. Aika huima ajatus törsätä noin iso summa ihan vain turhuuksiin! En ikinä ole tehnyt sellaista! En osaa edes kuvitella, miltä se tuntuu!

Rynnistin heti kyseisen liikkeen nettisivuille katsomaan, millaista tuotetta siellä olisi tarjolla. Aika paljon valkoista, beigeä ja pastelleja... onneksi lahjakortti on voimassa viisi vuotta! Ehkä mallistoon tulee jossain vaiheessa lisää väriä.

Postilaatikkoon ilmaantui taas kolme sisustuslehteä kerrallaan. En ehdi niitä nyt vilkaisemaankaan, mutta ehkä jaksan silmäillä niitä viikonloppuna iltaisin hotellissa, pitkien messupäivien jälkeen.

31 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Huraa!!

Niina kirjoitti...

Mahtista, onnea! Kiva palkintokin.

Töölön tyllerö kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tuo toimisto onkin kyllä kuvien perusteella just niin kiva, että ansaitsi todellakin tulla palkituksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

meni voitto ihan oikeaan osoitteeseen jeeeee :)

- Heidi

Kati kirjoitti...

wau! onnea! ehdottomasti ansaittu palkinto. :) ja on siellä hömppämaukalla ajoittain hyvinkin värikästä tavaraa, taitavat vain olla sitä mieltä, että kesäksi valkoista pellavaa... ;)

Pinkki kirjoitti...

Meni oikeaan osoitteeseen. Mä rakastan tota seinää ja kaappia yhdessä.

Inka kirjoitti...

Ihan mahtava juttu, onnea paljon voitosta!!

Toivottavasti sieltä H&M Homesta löytyy jossain vaiheessa mukavaa ostettavaa. Itse olen tykännyt niiden keittiöpyyhkeistä ja samettityynyistä, muun muassa. Tyynyissä ainakin muuten löytyy voimakkaitakin värejä, violetteja, vihreitä jne.

Tulen muuten messuille sittenkin jo perjantaina! Barbapapa on matkustanut mun laukussa jo monta päivää että on varmasti sitten mukana messuilla. Toivottavasti muistan ottaa lipunkin mukaan, hih hih...

Jenny kirjoitti...

Onnea voitosta! Tuo on kyllä jo tuntuva summa laittaa turhuuksiin. Ja vielä saat tehdä sen hyvällä omallatunnolla, mikäs sen parempaa. :)

Susanna kirjoitti...

Kiitokset!

Ihan totta, Jenny, ei edes huonoa omaatuntoa törsäämisestä. Huimaavaa!

Toivon, että saamme kesäkeittiön aikaiseksi tänä kesänä, sillä on HM:lla tarjolla näköjään nytkin sellaista pikkusievää tekstiiliä, jollaista sinne haluaisin.

Inka, mullakin on jo ne neljä Barbaa pakattuna messutavaroihin, joten varmasti tulevat mukaan. Nähdään!
:-D

AnniP kirjoitti...

Onnea, huima palkinto! Muistathan esitellä sitten kun jotain hankit sillä?

Minttu kirjoitti...

Onneksi olkoon! Värit ovat upeat ja kuva muutenkin hieno. Täytyi heti käydä postilaatikolla katsomassa, josko minuakin odottaisi siellä uusi Avotakka ja odottihan se. Siitä saankin inspiroivaa päiväkahviseuraa. Aurinko ja lämpö kruunaavat hetken.

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Oikein paljon onnea!!!
Näyttää että voitto tuli oikeaan osoitteeseen! :)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

just samaista lehteä selailin ja osui silmiin tuttu toimisto...onnea! Ja aika kiva palkinto tosiaan, etenkin kun ei tarvii heti käyttää vaan voi ihan rauhassa miettiä mitä haluaa. Ja voihan siitä käyttää osan vaikka läheisten synttäri tai joulumuistamisiin...mahdollisuudet on rajattomat. :) Onnea ja menestystä myös messuille, hyvin ne varmasti menee!
T: Marja Mikkelistä

Nonna kirjoitti...

Onnea onnea! Ja tuolla rahallahan saa vaikka mitä H&M Homesta!

Tsemppiä ja vahvoja jalkoja messuille. Tukisukat mukaan...

PikkuBertta kirjoitti...

Onnea...ihanaa että saat tunnustusta omille värivalinnoille:)

Soja kirjoitti...

Upeeta! Enkä ihmettele raadin päätöstä ollenkaan!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Tosi kivaa! Nauti törsäämisestä!

Tiina kirjoitti...

Onneksi olkoon! Vinkkinä,että heidän lakanat ja pyyhkeet ovat pärjänneet monin verroin kalliimmille erinomaisesti.

Eliisa kirjoitti...

Onnea onnea Susanna!! Heti vaan törsäilemään - tai sitten odotat niitä värejä. Niiden pn pakko tulla "muotiin" niin kauan on tätä valkoise harmaata ollut. ja mukavia messuja, minä en helsinkiin lähde .Laiska lomani loppuu viikonlopun yövuoroihin.

Susanna kirjoitti...

Kiitoskiitoskiitos! :-D

Tiina, hyvä tietää!

AnniP, ihan varmasti esittelen kaiken!

Nonna, niin saa. Siellä on hintapolitiikka näköjään samansuuntainen kuin heidän vaatekaupoissaan.

Marja, onneksi koko rahaa ei tosiaan ole pakko käyttää nyt heti! Sen saa kuulemma tuhlata vieläpä erissä sen viiden vuoden aikana.

E kirjoitti...

Hienoa, onnittelut! Voitto meni ihan oikeaan paikkaan.

Onneksi loppuvuodesta tulevat aina värit ;) Itse odotan jälleen joulua, ja vain siksi, että ehkä silloin saan haaveilemani punaiset samettiverhot... Hennesillä näyttää olevan kaikenlaista kivaa aina välillä :)

Saana kirjoitti...

Onnea! Bongasinkin heti ekana uudesta Avotakasta tuon kuvan! Nuo värit on kyllä niin herkulliset!

Varpasen Asema kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Susanna!

Minun piti tulla kertomaan eräästä toisesta aikuisesta Playmobil-fanista, nimittäin miehestäni. Hänellä on lapsuudessaan ollut melkoinen kokoelma ja katkerasti hän on tilittänyt, miten lelut on annettu hänen siskon lapsille hajotettaviksi ja hävitettäviksi. Yllätys olikin suuri, kun viime lomalla anoppilan vaatehuonetta penkoessa löysin laatikollisen Playmobil-aarteita ja mieheni veli toi ne meille tänne ulkomaille.

Nyt mieheni ja 4-vuotias tyttäremme penkovat tuolla laatikkoa yhtä innoissaan! Välillä mies huokaisee, että "tämäkin on tallessa". Äsken taas väänsi melkein itkua, kun jotkut osat oli pätkitty kappaleiksi. "Mä en kyllä tajua, miten tämäkin on onnistuttu rikkomaan." Harmi kun lelut on annettu pienille lapsille lainaan, vaikka olivat jo lapsena mieheni suuria aarteita. Mutta onneksi ne eivät olleetkaan kaikki kadonneet.

En olen ollenkaan pikkutavaran esilläpitäjä, mutta nyt minäkin täällä mietin, että minkälaiseen vitriiniin nuo laitettaisiin esille. "Nämä on aarteita", totesi tyttökin. :D

Blogisi on ihana!

T: Vakiolukija naapurimaasta

n i n n u kirjoitti...

Katsoin heti kun näin tuon jutun että tuo on varmasti blogisti Susannan kotoa.

maarit kirjoitti...

hyvä valinta.Kerrankin jotain muuta kuin valkoista.
jippii.

Saila kirjoitti...

Vau onnea!!! Minula on ainakin H&M homekaupasta joitakin oransseja ja turkooseja kylpyhuonetekstiilejä, eli kyllä siellä värejä ainakin joskus on ollut.
Hieno homma Susanna!

Susanna kirjoitti...

Voi mahdotonta, kiitos ihanasta Playmobil-tarinata, anonyymi! Ihan huippua, että vanhat lelut olivat sittenkin tallella. Voin vain kuvitella miehesi tuskan katkenneita pikku jalkoja katsellessaan!

Mainiota, että olette tunnistaneet jo lehdestä tutun huoneen!

Nyt vaan väriä odottelemaan.

Lievestuore As. kirjoitti...

Onnittelut, tunnistin myös kuvasta heti kenen kotia siinä kehuttiin :) Eikä suotta, nuo värit on todella kauniit yhdessä eikä varmasti löydy joka torpasta.

Jonna kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa täällä lukemassa. H&M:n pellavaiset petivaatteet on ihaninta maailmassa, suosittelen lämpimästi! Niitä tosin on vaan aika vaaleita sävyjä.