tiistai 3. huhtikuuta 2012

Karkkivärejä


Sisustuskuvahaasteen yksi tämän viikon aiheista on "minun tyylini". Tehän kyllä tiedätte jo tyylini, jos olette blogia vähänkään seurannut.

Itse ehkä kuvailisin sisustustyyliäni atsoväreillä kuorrutetuksi talonpoikaistyyliksi. Atsovärit taitavat aiheuttaa joillekin allergiaa, ja niin saattavat tehdä myös jotkut minun sisustusvalinnoistani.

Huonekaluissa pidän eniten perustalonpoikaiskalusteista. Ne ovat toimivia muotoilultaan, kauniita katsella ja niillä on elettyä elämää takanaan. Hyvin harva kotimme huonekaluista on uusi tai valmistettu muusta kuin oikeasta puusta.


Tyyliini kuuluvat tietysti värit. Mitä kirkkaammat, sen paremmat. Mitä enemmän, sen parempaa. Tyylini on värikäs, iloinen, runsas ja hyvinkin lapsellinen.


Tikkurilan sivuilla on testi, jossa voi kokeilla, miten oma tyyli määrittyy. Minun kohdallani kuvaus osui mielestäni aika hyvin kohdalleen.

Mitäs sinulle siellä sanotaan?

19 kommenttia:

 1. Olen valikoiva nautiskelija. Osui kyllä kuvaus nappiin. :)
  Löytyy blogistani http://gloomymoon-blogi.blogspot.com/2012/04/tikkurilan-tyylitesti.html tarkemmin tuo kuvaus.

  VastaaPoista
 2. Minä sain luovan seikkilijan. Nousevana tyylinä on aitouden etsijä. Mielestäni osuvat valinnat! :)

  VastaaPoista
 3. Mä olin aitouden etsijä. Kyllähän siinä aika lailla tuttuakin löytyi. :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli valikoiva nautiskelija, joka vaikuttaa kuvauksen perusteella kuitenkin liien ylelliseltä ollakseen oma makuni. Mutta kyllä se jonkin verran piti paikkansa. "Nousevana tyylinä" on luova seikkailija. Vähän tavallaan vastakohdat, ja ehkäpä se kertookin enemmän kuin kumpikaan tyyli erikseen :-D

  VastaaPoista
 5. Minulle tuli samat kuin Sailalle :) Minä taas jostakin syystä tunnistan itsestäni helposti dramaattisen ylellisyyden (olenko tosiaan ainoa, jonka lempiväreihin kuuluu kulta?), mutta mainittiinhan siinä myös hienostunut boheemius!

  VastaaPoista
 6. Sain tulokseksi Aitouden etsijä, ja mukana myös luovaa seikkailijaa... No. Yllättävän paljon omaa noista löysin. :)

  VastaaPoista
 7. Miulle tuli myös tuo luova seikkailija, mukana aitouden etsijää :)
  Miekin tunnistan tästä itseni, mutta hassua on se, että siun ja miun tyylit ovat aikalailla erilaiset. Mie kyllä tykkään täysillä siun tyylistä, mutta se ei ole ihan miun kotia varten. Yhteistä on se, että meilläkin on vahvoja värejä, meillä ne vaan ovat varmaan vähän rauhallisemmin yhdisteltyjä.

  VastaaPoista
 8. Aitouden etsijä ja luova seikkailija. Sanat ihan kuvaavat mutta huh huijaa noita tikkurilan tarjoilemia loppukuvia! En tunnistanut yhtäkään omakseni :)

  VastaaPoista
 9. Luova seikkailija ja moderni pelkistäjä. Aika osuva sanoisin. Tosin voi olla, että vähän suuntasin valintoja, kun tiesin mitkä on vaihtoehdot. Toisaalta, kun luin muut vaihtoehdot, niin nuo sopi kyllä parhaiten.

  Ihania värejä noissa kuvissa! Kollaasi on todella onnistunut.

  VastaaPoista
 10. Minä tykkäsin jopa niistä kuvista, joita siinä lopussa tarjottiin minulle. Nouseva merkkini oli aitouden etsijä, ja niistäkin tykkäsin muuten, mutta olisin kyllä spreijannut väriä kaiken beigeyden päälle ihan salamana!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa. Ollaan tyylikaksoset :D

  Heather

  VastaaPoista
 12. Sama täällä :) Ahdistun valkoisesta. Mistä lie sekin kertoo...

  VastaaPoista
 13. Mulle tuli kans luova seikkailija ja nousevana aitouden etsijä.:) Ihan osuva kuvaus mutta kuvat ei täysillä toiminut. eikä ne vaihtoehdot paitsi juustot ja pariisin antiikkimarkkinat klikkasin heti, siis niin mua!:D Ah, Paris....:)

  VastaaPoista
 14. Mä sain aitouden etijän. Kuvaus osu kyllä mulle. Pohdintaa kuvauksen osuvuudesta löytyy mun blogista.

  VastaaPoista
 15. Hei!

  Täällä aitouden etsijä. Hmmm, kovin kovin pliisut värit oli tarjolla, vaikka muutama juttu ihan kolahti: Käsityön jälki, harkitun huoleton tyyli ja tehoste-elementit suoraan luonnosta. Plus väriläikkiä lisäksi! (Oma lisäys)

  VastaaPoista
 16. Olipa kiva testi, vaikka väriskaala olikin liian hailakka (ilmeisesti meille molemmille). Olin myös luova seikkailija ja nouseva tyylini oli aitouden etsijä.

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 17. Testin mahdottomin kysymys oli se, jossa piti palleroista valita kolme mieluisinta väriä. Inhosin kaikkia! Ihmeellisiä pastellivärejä.

  Mukavaa pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.