keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pöytä on katettu

eli Neljän viikon sisustuskuvahaaste, kattaus.


Sisustuskuvahaasteen viimeiset kuvausaiheet ovat hieman aiempia haasteellisempia. Tämän päivän kuvan aiheena olisi kattaus, mutta meillä ei paljon kattauksilla pröystäillä. Silloin katetaan nätisti, kun joku tulee kylään, mutta se nyt on sellaista perusjuttua, etten koe tarpeelliseksi valokuvata sellaista. 

Mutta kurkataanpa nukkekotiin, jossa asuu huomattavasti minua parempi emäntä.


Hansille ja Paulille hän tarjoili muhkean aamupalan ja pojat pääsivät nauttimaan karjalaisesta vieraanvaraisuudesta. 


Reissaajien päivään on kuulunut muun muassa hiihtokisat Sulon tekemillä suksilla ja ihmishenkien pelastamista. Niistä voitte lukea heidän omasta blogistaan lisää!

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hans ja Paul-juttu on upea! Tulivat kylään juuri oikeaan osoitteeseen :)

Laurakaisa kirjoitti...

En ehdi enkä jaksa itse tällä hetkellä tehdä mitään niin pitkäjänteistä kuin blogin päivittäminen (tai lähinnä valokuvien ottaminen se suurin työ on) mutta sitä tärkeämpää on omina lepohetkinä lukea muiden blogeja. Sinun blogistasi tulee hyvälle tuulelle jo muutenkin mutta Hansin ja Paulin seikkailut ovat kyllä vetäneet suuta korviin vielä tavallistakin enemmän! Ja nuo sukset on ihan parhautta :D :D :D

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

:D En keksi mitään järkevää sanottavaa, mutta Hansin ja Paulin jutut ovat ihkuja!

Susanna kirjoitti...

On niin mukavaa kuulla, että teitä kiinnostaa Hansin ja Paulin seikkailut. Olen tässä miettinyt, että miten paljon näitä kannattaa täällä postailla, kun samat menevät kuitenkin Hansin ja Paulin blogiin. Olen myös miettinyt sitä, että mahtaako poikien isäntä hermostua minuun, jos tykitän hänelle kuvasatsin joka ikinen päivä seuraavan kahden viikon ajan...

Soja kirjoitti...

Tuskin hermostuu ja laita vaan tännekin, ainakin linkkejä, että muistetaan käydä heidän omasta blogistaan lukemassa kuulumiset :D Hauskaa!

Inka kirjoitti...

Nää jutut on niin loistavia, että mielellään niitä seuraa kummastakin blogista : )

Sun kuvien laatu on lisäksi niin hyvä, että epäilen ja toivon ettei isäntä niihin hermostu ollenkaan!

Lisää lisää!!

Liisa T. kirjoitti...

Voi elämä! :D Tämä on kyllä jotain - siis niin - öö en löydä sanoja. Siis ihan huippua. Mielestäni sanat "hauska" tai "viihdyttävä" eivät nyt oikein riitä, sillä minusta tässä on kyse pikemminkin jostain positiivisesta hulluudesta. Heh, olet laittanut pojat hommiin! :D Ei haittaa, jos pojista vielä täällä kuullaan. Nuo postaukset on niin taidokkaasti tehty ja koko idea on sen verran outo. Kannatetaan!

Susanna kirjoitti...

Voi ei.... olen liimannut Saksan lipun väärinpäin tuohon coctailtikkuun!!!!!!!! Pitää varmaan laittaa pahoittelut Saksanmaalle.

Anonyymi kirjoitti...

Askarteluhaaste Sulolle: kunnon työkalut saatuaan Hans ja Paul kolaavat pihan ja niittävät rairuohoviidakon. Kannattaa hyödyntää vierastyövoimaa ;)

Heather

Susanna kirjoitti...

Juu, ei tänne rentoilemaan tulla. ^_^