maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tummaa ja kaunista


Kyllä minä vaan olen tummien, vahvojen värien ystävä. Vaikka toimisto oli kirkkaankeltaisenakin minusta kaunis, on se paljon kauniimpi violetissa puvussaan. Harmaa lattiakin sopii violetin seinän kaveriksi huomattavasti paremmin kuin keltaisen.

Nyt en malta olla ihailematta toimiston ihania kelta-violetteja kontrasteja. Kun astun huoneeseen, minut valtaa hupsu hihii-olo.

Sisustuskuvahaasteessa on tälle viikolle yhtenä tehtävänä kuvata kodin kaunein kohta. Minulle käy aina niin, että kauneimpana pidän sitä, mitä olen viimeisimmäksi saanut aikaan. Kun maalasin salin punaiseksi, siitä tuli kodin kaunein huone. Kun maalasin kamarin turkoosiksi ja sain uuden sohvan tyynyineen valmiiksi, tuli siitä kaikkein kaunein huone. Ja nyt, kun toimisto on saanut uudet vaatteensa, on tietysti juuri se kaunein huone. Tai ainakin kaunein nurkka löytyy sieltä. Puolet huoneestahan on vielä kesken.

PS. Onko kuva nyt niin suuri, ettei mahdu enää kenenkään näytölle?

26 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Awwww... Onpa upea! Meidän köökki on paljon leimimpi. Tuo on aika täydellinen liila - lämpimän oloinen. Kuvat näkyy ihan hyvin.

Liisa T. kirjoitti...

Sori, en tajua, miksi aina käy näin.

Susanna kirjoitti...

Mullekin käy monesti noin. Minä poistan tuon ylimääräisen viestin. :-D

Mervi kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä! Todella makea toi keltainen lilan kanssa!

Mieli kirjoitti...

Kaunista on ja hyvin näkyy! :)

Anis kirjoitti...

Sinulla on kyllä pettämätön "värienyhdistämissilmä":)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Mahtavat väriyhdistelmät!
Minullakin on tapana tuijottaa ja ihastella aikaansaannoksia kotonani. Ja ehkä hiukan hihittelenkin tyytyväisenä. Näitä pieniä arjen iloja.

Susanna kirjoitti...

Tuo seinä näyttää upealta, keltainen kaappi sitä vasten samoin! Osaisipa itsekin käyttää värejä... Ps. Kuvan koko on hyvä :)

Saana kirjoitti...

Vau! Aivan mielettömän upeen näköistä! Jos meilläkin olisi kyseessä ihan oma omakoti, niin itse käyttäisin myös tuollaisia värejä. Nyt täytyy tyytyä hieman laimeampiin ratkaisuihin, kun asutaan vuokralla tässä ihanassa rintsikassa.

Soja kirjoitti...

No on kaunista! Hiukan jännitin violettia, mutta ainakin miun näytöllä tuo on tosi kaunis väri, eikä ollenkaan "mustasukkaisen violetti", siis ei painostava. Ja ainakin miun näytöllä kuva on sopivan kokoinen.

Soja kirjoitti...

Ai joo, joko sie suoritit ne arvonnat?

E kirjoitti...

Jes! Mahtava violetti :) Keltainen kaappikin näyttää entistä ihanammalta. Kiva, kun kuvat ovat isompia!

Nonna kirjoitti...

Aivan ihana huone! Varmasti ajatus rullaa...

Isot kuvat on kivoja näin läppärilläkin...

Nonna kirjoitti...

ps. Mullahan on ihan samat sävyt mun "rairuohopöydässä"! Hih, ilmankos tuo niin miellytti silmää!

Susanna kirjoitti...

Ohhohhoo, mitä vauhtia tänne on tullut kommentteja! Minä niin kamalasti aina ilahdun sellaisesta. Kiitos teille kaikille!

Nonna, mistä hankit tuota tapettia rairuohopurkkeihisi? Minä tarvitsisin juuri tuollaista ja muita saman värimaailman tapettipaloja huoneen neljättä seinää varten.

Soja, arvonnat on suoritettu ja voittajiin otettu yhteyttä. En vaan ole vielä saanut aikaiseksi julkistaa asiaa. On niin kamalasti tärkeämpää tekemistä...
;-P

Saana, toivottavasti sinäkin joskus pääset sutimaan seiniisi juuri sellaisia värejä, joita itse haluaisit! Niin kauan minäkin olen vuokralla kerinnyt kärvistellä, että tiedän sen riemun, kun lopulta saa päättää ihan itse omista asioistaan.

Varpasen Asema kirjoitti...

Hieno kokonaisuus!!!

Nämä sinun huikeat ideat ja kuvat pääsevät myös paremmin esiin isompien kuvien kautta :) (niitä ihastellessa mietin tässä, että pitäisiköhän päivittää omaa blogiakin isompien kuvien suuntaan…)

Liiolii kirjoitti...

Upean upet värit! (Vaikka tse olen enemmän keltaisen ystävä.)

P.S. Mulla on iso Mäkki, mutta joudun silti hitusen skrollailemaan, että näen pystykuvan kokonaan.

Norppa kirjoitti...

Järkyttävän hieno! Ja korostaa upeasti tuota keltaista. En voi muuta kuin ihailla sävysilmääsi, koska violettiakin on niin monen sävyistä, ja tuo sävy tekee tosiaan huoneesta näyttävän ja ryhdikkään mutta ei ole kuitenkaan mitenkään kalsea tai överi.
Peukku! :)

tarjah kirjoitti...

Hei mikä on tuo hieno sininen johto?

Ja joo, kaikki aiemmat ovat oikeassa, kuvat ovat sopivat ja värit upeat!

Jenny kirjoitti...

On kyllä upea, ei voi muuta sanoa! Itse arastelen yleensä vastavärejen käyttöä, mutta sinä saat ne kyllä näyttämään niiiin hyvältä! Kai siinäkin on juju värien suhteesta keskenään, että kuinka paljon on kumpaakin.
Onko tuo tuoli sininen vai violetti? Se näyttää siniseltä, mutta tuon violetin seinän vieressä se näyttää toisaalta myös sinisemmän sävyiseltä violetilta.. Jännä väri kyllä. Ja vaikea kuvattava!

Nonna kirjoitti...

Rairuohopurkeissa on Mosa Interiorsista ostettua lahjapaperia. Paperi on kaksipuoleista, hyvin vahvaa, mutta ei siis tapettia. Olen ostanut sen joulukuussa, mutta Mosalla taitaa muuten olla nettikauppakin...

Saila kirjoitti...

Hyvä yhdistelmä tosiaan! Ja sehän on hyvä vaan, että silmä lepää siinä mitä on saanut aikaan :-)
Mun näytöllä kuvasta näkyy pystysuunnassa vain noin 60 % kerralla :-( mutta ainahan voi skrollata, kyllä sen kestää vaikka ärsyttääkin ettei nää koko kuvaa samalla.

A-L kirjoitti...

Huikean hieno väriyhdistelmä!! Tekisi mieli noin vahvoja värejä omaankin kotiin, mutta miehinen vastustus on liian heviä vielä toistaiseksi...

Susanna kirjoitti...

Tarjah, se sininen johto on se, joka yhdistää laajakaistamodeemin tietokoneeseen. Kun ostin 10 metrin johdon, minulle vaan ojennettiin tuollainen. Kukaan ei kysellyt, käykö sininen. Mutta minulle tietysti kävi.

Jenny, en usko, että minulla on itselläni mitään osaa tai arpaa siinä, että vastavärit näyttävät hyviltä. Ne vaan näyttävät. Aina.

Nonna, kiitos tiedosta! Mhataisiko seinän voidakin paperoida jollain muulla kuin oikealla tapetilla...

Harmi juttu, Saila, että joudut skrollailemaan. Suurimmalla osalla kuvat näkyvät, niin taidan pitäytyä tässä koossa. Paitsi että pystykuvia harvemmin tulee napsittuakaan.

Voi, A-L, murra se vastarinta!

Kirsi - Ikiroutaa.net kirjoitti...

Pirtsakka väritys :). Miniläppärin ruudulla näkyy vain puolet kuvasta.

Susanna kirjoitti...

Pitäydyn vaakakuvissa, niin mahtuvat paremmin pienemmillekin ruuduille.