lauantai 7. huhtikuuta 2012

Istuskelua

eli Neljän viikon sisustuskuvahaaste, kaksi viimeistä.


Sain tänä aamuna heti kuuden jälkeen yhtäkkisen innon "verhoilla" hassun jakkaran, josta olen aiemmin jo teille kertonut (klik, jos et muista). Kaikki tarvittava löytyi työhuoneen varastoista: vähän vaahtomuovia, pala kangasta, niittipyssy ja vinonauhaa.


Nyt ei Sulokaan enää voi sanoa, että palli olisi ruma. Eikä voi vitsailla heittävänsä sitä kaatopaikalle.

Neljän viikon sisustuskuvahaasteen toiseksi viimeinen sana on vanhin esine. Tämän jakkaran jaloiksi sahattu vyyhdinpuu saattaa aivan hyvin olla kotimme vanhin esine.


Jotta saisin haasteen loppuun saakka, tässä on saman tien vielä vihoviimeinenkin kohta, eli taulu. Kehyksissä oleva kuva on ruutukaappauksella napattu Habbo Hotellista. Minä ja Sulo siellä istuskelemme virtuaalitreffeillämme. Suhteemme alkuaikoina meillä oli fyysistä välimatkaa niin paljon, että Habbo tarjosi oikein mainion yhteydenpitopaikan. (Samalla minä pääsin toteuttamaan sisustamisviettiäni.)

Niin, emme ole seurustelleet varhaisteini-ikäisistä saakka, vaan olimme tuolloin kolmikymppisiä. Meillä oli joukko ystäviä, joiden kanssa istuskelimme Habossa illat pitkät "minun huoneessani".  Kaikki aikuisia. Mukavia aikoja ne olivat, mutta kyllä minä silti istun Sulon vieressä sohvalla mielummin ihan livenä kuin pikseleinä.

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Aika tajutonta tuo Habbo-treffeily! Ei tulisi mieleen, että sielläkin voisi tavata ystäviä! Tosin en tiedä harrastaako kukaan ystävistäni Habboa. Minä ei ole koskaan siellä ollut. Hauska juttu!

E kirjoitti...

Hauska taulu! Minäkään en oo habboillut, mutta oon pelannut Simsiä... Okei, yritin olla Aikuinen, siitä tuo mennyt-muoto, oikeasti pelaan vieläkin ;D Kaverilla on keskiaika-sims, ja ihanuus kun sillä saa sisustaa oman linnan <3

Tosi nätti jakkara. Tuolla ois kiva istuskella.

Susanna kirjoitti...

Ei taida habottelu olla aikuisten keskuudessa ihan kauhean yleinen harrastus.

Minä en uskalla edes ajatella mitään Simsejä, kun tiedän, miten minulle kävi Habon kanssa ( se oli vieläpä maksullinen harrastus!) ja Farmvillen kanssa, josta vierottautuminen oli oikeasti todella vaikeaa.

Tiia kirjoitti...

Mahtava tuo Habbo-taulu! Itse en ole koskaan habboillut, mutta työni puolesta olen kyllä touhuun perehtynyt - habboillut siis välillä työkseni ja hauskaa touhuahan se on :)

Voi miten pirteä jakkara, ihanuus kerta kaikkiaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme tämän kankaan nimi on ja mistä sitä saa? Siihen harvakseltaan törmää blogeissa ja oon ihan rakastunut.

Satunnainen lukija

Susanna kirjoitti...

Olen ostanut sen Ikeasta. Nimeä en tiedä, enkä ainakaan nyt nähnyt sitä enää Ikean sivuillakaan. Ehkä se on poistunut mallistosta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku! Kiitos vastauksesta tosin. Blogisi on muuten ällistyttävä ja todella inspiroiva (ja oman makuni mukainenkin). Onnea myös bisneksiin!

Sama satunnainen lukija

Susanna kirjoitti...

Kiitos itsellesi! :-)