sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Edullisempia bambutiskirättejä


Kun kangasta painetaan käsipelillä, joskus seula heilahtaa, tai väriä ei ole ihan tarpeeksi. Silloin syntyy suttuista painojälkeä. Ja joskus saumuri haluaa ajaa itsepäisesti minne sattuu, ja tiskirätistä tulee kummallisen muotoinen.

Tällaiset rievut ja kankaanpalat olen nakellut syrjään, yhteen alati kasvavaan pinoon. Vähän aikaa sitten huomasin, että tässä ajan saatossa tuo pino oli kasvanut inhottavan suureksi vuoreksi. Aloin miettiä, millainen määrä rahaa minulla onkaan uponnut viallisiin rätteihin, joita en voi myydä.

Vai voinko?


Monissa myyntitapahtumissa minulla on ollut jonkun verran kakkoslaatuisia tiskirättejä mukana, ja ne ovat aina loppuneet kesken. Nyt päätin kokeilla myydä niitä myös verkkokaupassa.

Kakkoslaatuisten rättien käyttöominaisuudet ovat ihan yhtä loistokkaat kuin priimalaatuistenkin. Ne eivät löyhkää, ne imevät ihanasti ja ovat ihan yhtä pitkäikäisiä. Mutta ne eivät ole kaunottaria. Joissakin on suttuunruttautunutta ompelulankaa, joku toinen on muodoltaan vinoneliö, ja joissain on tuhruja painokuvassa.

Myyn kakkoslaatuiset rievut kolmen paketeissa, ja hintaa paketilla on kympin verran. Tienaamaan en näillä tietenkään pääse, mutta tavoitteena onkin vain saada takaisin se raha, jonka olen noihin riepuihin joutunut itse sijoittamaan. Omakustannehintaan siis, olkaapa hyvät.Päivitys, tiistaina 10.4.
Kaikki satamääräiset kakkoslaatuiset rätit katosivat kaupasta parissa vuorokaudessa. Tuhannet kiitokset tilanneille! Ja te, jotka jäitte ilman tällä kertaa, älkää harmitelko. Aion pistää kakkosrättejä myyntiin myös tulevaisuudessa sitä mukaa, kun niitä syntyy.

10 kommenttia:

 1. Oi vitsit.. Saisko niitä valita siihen settiin vaikka kaikki kolme erilaista?:D Melkein jo tilasin.. hih*

  VastaaPoista
 2. Voihan että...nyt pitää tilata,ja eihän kakkoslaatu ole ollenkaan paha...mie tilasin jo...kiitti:)

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas halvalla. Kävin heti tilaamassa, kun on monta kertaa ollut mielessä. Nyt postilaatikolle odottamaan.....

  VastaaPoista
 4. Ettekä olleet edes ainoat, jotka tilasivat! Kylläpä hämmästyin, millainen määrä tilauksia on tullut yhtäkkiä. Kiitos miljoonasti teille ja kaikille muillekin!

  Huomenna lähtevät kaikki viikonlopun tilaukset sitten matkaan.

  VastaaPoista
 5. Sammakkoprinsessoja ootellessa laitoin facebookiin mainoksen kavereilleni, toivotaan ostoryntäystä! :)
  -eikku

  VastaaPoista
 6. Mäkin painuin verkkokauppaan tuon linkin perässä mut tilasin sit kuitenkin nipun erilaisia ykköslaatuisia kun ne houkuttelivat niin kauniina. Jos nää ei mene yhtä helposti sellaisiksi ällöiksi niin kuin kaupan rätit tai muodottomiksi läjiksi kuten neulotut rätit parin pesukerran myötä, niin jee, kerrankin tiskirätti joka on samalla kiva sisustuselementti!

  VastaaPoista
 7. Tilasin, koska ovat ihan mahtiksia ja ihania :)

  VastaaPoista
 8. Te olette kaikki ihan mahtiksia ja ihania! :-D

  Sulo moitti minua liian halvasta hinnasta, kun siitä ei tule tekopalkkaa ollenkaan itselle, mutta onhan se kiva juttu, että ihmiset pääsevät kokeilemaan bamburiepuja ilman suurta rahallista panostusta.

  VastaaPoista
 9. Ymmärrän kyllä Suloa: Vaimo raataa niska limassa sutta tehden, eikä saa pennin pyörylää taskuunsa....
  Voit kertoa Sulolle, että minä aion ainakin jakaa rättejä ystävilleni, jotka sitten toivottavasti tilaavat ykköslaatuisia, joista jää rahaa taskuun. Tein oikein päivityksen rätistä blogiini. Enpä olisi koskaan uskonut kirjoittavani nettiin tiskirätistäni ja vielä kuvan kera ;-) Kiitos sinulle tästä oivasta tuotteesta.

  VastaaPoista
 10. Juuri huomasin päivityksesi ja olin ihan onnesta soikeana! Toivottavasti tohdit käyttää riepua ja toteat sen myös käytännössä hyväksi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.