tiistai 13. syyskuuta 2011

Lisää pieniä väritäpliä

Voi minua! Sorruin taas shoppailemaan uutta kylppäriimme! Nimittäin vohvelikankaisia käsipyyhkeitä sateenkaaren väreissä! Vohvelikangas on ihanan nostalgista materiaalia, joten miten muka olisin voinut vastustaa niitä? ja kun olivat vielä niin huiman hienon värisiäkin.

Eikä siinä vielä kaikki...

Lasten muovisia hiekkaleluja saa edullisesti. Ostin viisi ämpäriä! Ovat vieläpä kotimaisia, ja hinta euron kappale. Niihin voi mukavasti jemmailla korvapuikot ja vanutupot, kynsileikkurit ja partahöylät.

Edellisen postauksen kommenteissa todettiin, että kaakelilattiamme on "hassun asiallinen" meidän taloomme, mutta luulenpa, että se asiallisuus kylppäristä on jo näillä kamoilla kumottu.

12 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihania! Teidän vessassa ihminen ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle ja hymyillä! :) Odotan innolla kuvia valmissta vessasta! :D

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

:D
Minä olen ostanut lasten hiekkaämpäreitä keittiöön kauhoille yms. sekä kukkapurkeiksi. Väreinä kirkuvan turkoosit ja fuksiat valkoisin palloin.

Nonna kirjoitti...

Minäkin tykkään vohvelikankaasta! Voitkin sitten pujotella kaikenlaisia kuvioita joutessas... =)

Viimeistään noista ämpäreistä tulee hymy huulille!

tarjah kirjoitti...

Heips, jäin tässä eilen jo pohtimaan disainlattian olevan tosi hieno ilman mattoakin, onko se pakko piilottaa...

Susanna kirjoitti...

Saara, kiitos! vessassa harvemmin ketään kauheasti hymyilyttää, joten on kyllä kiva, jos täällä niin käy. Minun on ihan pakko ostaa se jalusta kameralle ennenkuin vessa valmistuu, että saan sulle hyvät kuvat katseltavaksi.

Mia, loistavaa! Olisikin ollut mahtavaa löytää pallollisia ämpäreitä.

Nonna, vohvelikankaan påujottelusta se nostalgiaolo varmaan just tuleekin. Kuinkahan monta sellaista käsityötä minäkin olen ala-asteen aikana väsännyt...

Tarjah, on se pakko piilottaa maton alle. Lattialämmityksetön kaakeli on melko vilpoinen. Se on kylmä jo nyt, joten talvella se varmaan vasta kylmä onkin.

morso kirjoitti...

Jestas. Kuka muu pystyy löytämään sävysävyyn muoviämpärit ja vohvelipyyhkeet. :D

Susanna kirjoitti...

Eikä tarvinnut kuin kävellä Tokmannin ovesta siään.
;-)

Tiia kirjoitti...

Mahtava sateenkaarivessa muodostumassa! Tosi hauska idea nuo ämpärit.

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Tiia!

Iineri kirjoitti...

Noi ämpärit on niin kiva idea! Lastenhuoneeseenkin, koska siellähän sitä kaikkea tuikitärkeää suklaamuna-ylläriä pitää säilyttää vuodesta toiseen.

Norppa kirjoitti...

Voi kuinka kivalta ja värikkäältä kaikki näyttää! :)

Susanna kirjoitti...

Iineri, lastenhuoneeseen ihan ehdottoman hyvät! Se minua vähän itseänikin huvitti, kun olen niin tomerasti poistanut täältä leluja, niin sitten menen ja ostan tilalle toisia.

Norppa, kiitos kiitos!