sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pieniä väritäpliä

Vaikka vessaa ei vielä pääsekään sisustamaan, mikäänhän ei estä minua askartelemasta sisustusesineitä jo ennalta valmiiksi.

Pyykkipulveripurkit saivat uudet etiketit. Ostin myös heräteostoksena uudet hammasmukit, mutta en oikein tykkääkään niistä. Ne varmaankin päätyvät nyt retkeilyastioihin ja vanhat valkoiset Teema-kupit saavat sittenkin jäädä hammasmukeiksi.

Näiden iloisten asioiden lomassa haluan hiukan kiukutellakin. Kiukun aiheuttaja on paikallinen vesilaitos, jonka mukavat miehet kävivät siirtämässä vesimittarimme ja lyhentämässä sisääntulevan veden putkea. Hommat hoituivat sujuvasti, mutta kun lasku saapui, minä aloin nähdä punaista. Mittaritelineen hinta oli nimittäin naurettava. Se on tuollainen metallinen seinään ruuvattava pala, jonka olen tässä kuvassa photoshopannut pinkiksi. Hintaa mokomalla kapistuksella on 66 euroa! Haloo! Eihän se toki vessan remontin kokonaiskustannuksiin verrattuna ole hinta eikä mikään, mutta silti.... en ymmärrä. Enkä oikein pysty olemaan kiehumatta, kun sitä ajattelen.

Siirrytään takaisin miellyttävämpiin asioihin. Tässä näette Versace-lattiamme kaikessa komeudessaan. Minusta asettelumme onnistui tosi hyvin. Ei tuosta voi kenellekään tulla mieleen, että lattia on kasattu erilaisista jämistä ja silpuista.

8 kommenttia:

 1. Ihania, edullisia ratkaisuja, paitsi tuo mötikkä:)

  VastaaPoista
 2. Ai te maksatte jo vesimiestenkin lomamatkoja ;D (Toivottavasti sähköpojilla oli punakkaa ja pönäkkää lomaa.) Ilmais-Versaassi-lattia sentään kompensoi kuluja - onko käsitystä, mitä tuo lattia kaakelikaupassa maksaisi?

  Heather

  VastaaPoista
 3. Ps. Mittariteline on tietenkin kuparia, jonka arvo on venyyyyvä käsite nykyään...?

  Heather

  VastaaPoista
 4. Anis, siksi ehkä tuon mötikän hinta niin korpeaakin, kun muuten meillä tehdään kaikki mahdollisimman edullisilla materiaaleilla.

  Heather, ei se ole edes kuparia eikä kultaakaan, se on ihan jotain tavallista metallinväristä metallia.

  Meille on tulossa tällä kertaa huomattavasti edullisempi sähkömies. Siitä nimeltämainitsemattomasta firmasta emme enää ikinä kysele.

  Versacet kuulemma maksaa kolmisensataa neliöltä... huh.

  VastaaPoista
 5. 60 euroa tuollaisesta, höh! Nuo lattiat ovat hassun asialliset siihen nähden, mitä olen tottunut blogissasi näkemään :D

  VastaaPoista
 6. Merille tulee asiallinen vessa. ;-)

  VastaaPoista
 7. Pesuainepurkit ovat tosi hauskan näköisiä!
  Ja lattiahan näyttää oikein hyvältä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.