sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pieniä väritäpliä

Vaikka vessaa ei vielä pääsekään sisustamaan, mikäänhän ei estä minua askartelemasta sisustusesineitä jo ennalta valmiiksi.

Pyykkipulveripurkit saivat uudet etiketit. Ostin myös heräteostoksena uudet hammasmukit, mutta en oikein tykkääkään niistä. Ne varmaankin päätyvät nyt retkeilyastioihin ja vanhat valkoiset Teema-kupit saavat sittenkin jäädä hammasmukeiksi.

Näiden iloisten asioiden lomassa haluan hiukan kiukutellakin. Kiukun aiheuttaja on paikallinen vesilaitos, jonka mukavat miehet kävivät siirtämässä vesimittarimme ja lyhentämässä sisääntulevan veden putkea. Hommat hoituivat sujuvasti, mutta kun lasku saapui, minä aloin nähdä punaista. Mittaritelineen hinta oli nimittäin naurettava. Se on tuollainen metallinen seinään ruuvattava pala, jonka olen tässä kuvassa photoshopannut pinkiksi. Hintaa mokomalla kapistuksella on 66 euroa! Haloo! Eihän se toki vessan remontin kokonaiskustannuksiin verrattuna ole hinta eikä mikään, mutta silti.... en ymmärrä. Enkä oikein pysty olemaan kiehumatta, kun sitä ajattelen.

Siirrytään takaisin miellyttävämpiin asioihin. Tässä näette Versace-lattiamme kaikessa komeudessaan. Minusta asettelumme onnistui tosi hyvin. Ei tuosta voi kenellekään tulla mieleen, että lattia on kasattu erilaisista jämistä ja silpuista.

8 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Ihania, edullisia ratkaisuja, paitsi tuo mötikkä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ai te maksatte jo vesimiestenkin lomamatkoja ;D (Toivottavasti sähköpojilla oli punakkaa ja pönäkkää lomaa.) Ilmais-Versaassi-lattia sentään kompensoi kuluja - onko käsitystä, mitä tuo lattia kaakelikaupassa maksaisi?

Heather

Anonyymi kirjoitti...

Ps. Mittariteline on tietenkin kuparia, jonka arvo on venyyyyvä käsite nykyään...?

Heather

Susanna kirjoitti...

Anis, siksi ehkä tuon mötikän hinta niin korpeaakin, kun muuten meillä tehdään kaikki mahdollisimman edullisilla materiaaleilla.

Heather, ei se ole edes kuparia eikä kultaakaan, se on ihan jotain tavallista metallinväristä metallia.

Meille on tulossa tällä kertaa huomattavasti edullisempi sähkömies. Siitä nimeltämainitsemattomasta firmasta emme enää ikinä kysele.

Versacet kuulemma maksaa kolmisensataa neliöltä... huh.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania värejä!!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

60 euroa tuollaisesta, höh! Nuo lattiat ovat hassun asialliset siihen nähden, mitä olen tottunut blogissasi näkemään :D

Susanna kirjoitti...

Merille tulee asiallinen vessa. ;-)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Pesuainepurkit ovat tosi hauskan näköisiä!
Ja lattiahan näyttää oikein hyvältä!