maanantai 19. syyskuuta 2011

Haastetta peliin

Taas tunnustus. Joskus kannattaa varoa, mitä toivoo, sillä sehän saattaa toteutua. Leena singautti minulle edellisen postauksen tunnustuksen tyystin muuttuneena takaisin ja senpä takia minä tein siihen lisää muutoksia. Kysymykset Leenalta, kuva minulta. Onpa jännittävää nähdä, miten tämä meidän oma tunnustuksemme lähtee etenemään. Vastataan kysymyksiin ja lähetetään haaste eteenpäin ainakin kahdelle bloggarille sentään ja mielellään vaikka kymmenelle.

1. Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten? Liitä mukaan kuva.

Minä taidan olla ylpein korsteista, joita ompelin ennen aika paljonkin. Kaikkein ylpein olen siitä, että Osku Heiskasella on aina drag-keikoilla päällään minun tekemäni korsetti. Sen upeampaa asiakasta ei voi ollakaan! Koska minulla ei ole kuvaa Oskusta korsetissaan, joudun laittamaan kuvia omista korseteistani. (En mahdu niihin enää yhteenkään. Hassua, miten sitä muutamassa vuodessa voikaan vanheta ja turvota. Olisinpa osannut tuolloin arvostaa kroppaani...)

2. Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt? Liitä mukaan kuva.

Ihan ensin mieleeni tuli Neuschwansteinin linna Etelä-Saksassa, vaikka kyllä juuri eilen sanoinkin, että kunnia kuuluisi vuoksenniskalaiselle leikkimökille. Kaivoin esiin kuvia tuosta suloisen, hullun Ludwigin rakennuttamasta tuhkimolinnasta, ja totesin, ettei se enää niin minua viehätäkään. Siksi sanonkin tähän nyt, että Tähtitorni Oulussa. Viimeksi siellä käydessäni talossa toimi kahvila, jossa oli mauton sisustus. Toivon, että kahvilan omistaja on joko tajunnut jo, että maailman kaunein rakennus tarvitsee maailman kauneimmat kalusteet ja maailman kauneimman kyltin tai sitten kahvilaa pyörittää nykyään joku, jolla on parempi ymmärrys. Huhuu, oululaiset - mitä Tähtorniin kuuluu nykyään?

Nuorempana ihan vakavissani mietin rakennuttavani itselleni tähtitornin kopion. Piirsin pohjapiirustuksia ja esittelin niitä isälleni ja kyselin hinta-arvioita.

Rakensin siitä sitten vain nukkekodin.


3. Laulu, joka koskettaa sinua syvästi? Liitä linkki tai sanoitus.

Syyt ovat henkilökohtaiset, eipä niistä sen enempää.

4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?

Koen jatkuvaa syyllisyyttä siitä, etten vietä tarpeeksi laatuaikaa Sulon kanssa tekemässä yhdessä asioita, joista molemmat tykkäävät tai jotka ovat Sulolle tärkeitä.

5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?

Nautin siitä, että elän omaa unelmaelämääni. Olen jatkuvasti niin onnellinen, että hymyilen enemmän kuin koko aiemman elämäni aikana yhteensä ja jopa naureskelen unissani. Suurimmat haaveeni ovat toteutuneet, ja ne ovat juuri niin ihania asioita, kuin niiden aina haaveilinkin olevan. Olen siitä kiitollinen ihan joka ikinen päivä.

Panen tämän haasteen eteenpäin seuraaville:
Leenalle sinne, mistä tämä tulikin
Tille, jota tästä kaikesta sopii syyttää ;-)
Siskolleni Sarille
ja hänen Markolleen
Peikkokukkulan Mialle
Hennalle Korson asemalle
Inkalle, joka jaksaa kutoa
sekä vielä
Koottujen murujen Jutalle,
joiden blogeja olen seurannut jo herra ties kuinka monta vuotta.

Ja tosi kiva, jos ihan kuka tahansa nappaa tämän tästä mukaansa, kyllä te kaikki sen olette ansainneet!

14 kommenttia:

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Kiitos haasteesta, pitääpä vastailla pian.:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos haasteellisesta vastahaasteesta! Vaikuttaa ihan siltä, että tämä tunnustushässäkkä lähtee ihan lapasesta. :D Kohta valvotaan öitä ja mietitään mitä toinen toisillemme visaisempia kysymyksiä. Heheheee ;)

Inka kirjoitti...

Oi kiitos kaunis tunnustuksesta! varsin haastava on kyllä, tätähän täytyy ihan miettiä. Plus että en ole varma miten juutuubin videon saa tuohon tekstin sekaan niinku kuvana...

Muuten nuo sun korsetit on ihan henkeäsalpaavan upeita!

Suvi kirjoitti...

Oulusta terveisiä, että Tähtitornin kahvila on varmaan muuttanut sisustustaan. Ainakin sen kolme vuotta, mitä itse olen siellä käynyt, siellä on ollut ihan neutraali tilaan sopiva kalustus. Siellä myydään reilun kaupan tuotteita, mutta myös epäreilua kahvia niin haluaville (suora lainaus). Ja ainoa paikka Oulussa, mistä olen löytänyt Ingmannin ihanaa Limoncello-jäätelöä.

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Upeita muuten nuo korsetit, nyt vasta näkyy mulle tuo kuva..

Susanna kirjoitti...

Kiva, että tartuit heti toimeen, henna!

Ti, niin lähtee. Totaalisesti. Mutta nyt tämä vasta kivaa onkin. :-D

Inka, niiden videoiden alla on nappula, joss alukee "jaa". Klikkaa siitä. Sitten siihen tulee sen alle koodi, jonka alla lukee "upota". Klikkaa UPOTA, ja ilmestyy toinen koodi. Kopioi se koodi ja liitä se blogitekstiisi.
Videokuvan kokoa voi muuttaa siitä vielä alempaa, jos haluaa.


Suvi, kiitos tiedosta! Viimeksi kun minä kävin, siellä oli oranssit muovituolit, jollaisia näki ennen kaljateltoissa. Eikä varmasti ollut tarjolla mitään reilua. Nyt pitäisi saada raahattua itseni Ouluun testaamaan Tähtitornia. Minä kun poistuin Oulusta samalla, kun markkakin.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Tulen lukemaan tuonnempna lisää,mutta nyt vilkaisi korsettijuttu,mahtavaa,tykkään! Ja Oskun lähisukulaiset meidän lähistöllä,mukavaa väkeä hekin!!! Iloista päivää Sinulle!!

Anonyymi kirjoitti...

aarrrgghh, ootko itte noissa kuvissa?! sulla on kyllä myös upea kroppa!

upeita korsetteja, osaisipa itsekkin ommella noin siististi.

Susanna kirjoitti...

Riitta Sinikka, uskon että Oskun sukulaiset ovat mukavia! :-)

Anonyymi, aargh tosiaan. Olen nykyisin 15 kiloa painavampi ja muodoltani tynnyrimäinen. Oli aika hämmentävää katsoa itsekin näitä vanhoja korsettikuvia. En ole enää tuo sama ihminen.

Tiina kirjoitti...

Puuh, sanon minä. Ihan kuin olisi työpäivän tehnyt, kun vastasi tuohon haasteeseen. Hyvä kun syödä ehti.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos! :) Otan haasteen vastaan ja toteutan sen tässä heti kun suurimmat kiireet vähän helpottaa! Tämä on mukava haaste, koska kuvat on tässä niin merkittävässä osassa. Ihanaa syksyä sinulle (ja Sulolle), nauttikaa pimenevistä illoista ja raikkaista sateista. Iloa ja valoa myös työkuvioihin! :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos kaunis! En ajatellut, että se tulee vielä bumerangina takaisin...hups...joudunko mäkin miettimään jotain? :P

Kuva ja "kiva blogi" on hyviä: ihan meidän näköinen tunnustustuote:)

Unknown kirjoitti...

Lihottuani olen alkanut harkitsemaan korsettien käyttöä -upeita nuo sinun!

Susanna kirjoitti...

Leena, sitä saa, mitä tilaa. ;-)
Laitoin tuon lovelyblogin suomeksi, kun se tuntui luontevammalta.

Minä olen lihottuani luopunut korseteista tyystin, kun muistutan niissä mielestäni tynnyriä. Kun kaikki pulskuus on tasan tarkkaan siinä vyötärön kohdalla, niin korsetti pullauttaa ne lihat mahan paikalle, eikä lopputulos olekaan enää niin hehkeä...