keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Oranssi aurinko


Kun sukanvärikeittiönvärivalaistuminen iski, tohdin alkaa maalata keittiötä. Aloitin kaapistosta. Avasin kirpparilta aiemmin ostetut lakkamaalipurkit ja totesin maalien olevan ihan priimaa. En yleensä koskaan maalaa lakkamaaleilla, sillä ne haisevat niin, että kärsin samantien päänsärystä ja vuotavista silmistä. Mutta kun halvalla saa, niin silloin kärsitään. Ja keittiön kaapeissa tuollainen maali kyllä puolustaa paikkaansa. Nyt pakkastakaan ei enää ole, joten pystyn tuulettamaan keittiön kunnolla.

Kahta maalia sekoittamalla sain aikaan juuri haluamani kirkkaanoranssin värin. Vähän harmitti, kun olin jo aikaisemmin maalannut kaapit lateksilla: entiset sudinjäljet eivät nyt peittyneet ollenkaan, ja lisäksi uusi maali valui ja vaaalui ja valuuuiii... Mutta ei se mitään. Ihan hienot kaapeista tulivat. Varsinkin, kun muistellaan, millaiset ne olivat alunperin (kliks).

12 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanan oranssi!
Tulee pirteä keittiö :)

Reettamon kirjoitti...

Voi että miten pirteä keittiö! Sinä se kyllä osaat ja rohkenet käyttää värejä :).

Katja kirjoitti...

Paljon paremmat oranssin värisinä!

morso kirjoitti...

Oho. Olipa muodnmuutos! Pirteät ja ehdottomasti paremmat kuin se alkuperäinen näky. :D

Lettu kirjoitti...

Aivan huippuihana keittiö ja varsinki kaapit! Minä maalasin vessan seinät vähän keltasemman oranssiksi, mutta oranssiksi kuitenki. :) Ihan mun lemppariväri!

Pirteää keskiviikkoa! :)

Purnukka kirjoitti...

Täälläki olis moinen rojekti haaveissa. :) saopi nähä jos tuossa kesällä alkas ...

Saana kirjoitti...

Vau, ihanaa oranssia! Oikee herkkukeittiö!

Liisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Liisa kirjoitti...

Vau, onpa ihanan pirpakka oranssi! Tosi hyvän sävyn sait sekoitettua. Ja on tuo huomattava parannus entiseen. Teidän keittiössä tuntuu varmaan harmaampikin aamu aurinkoiselta :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos kauniista kehuistanne! Mutta ihan rehellisyyden nimissä pitää varmaankin ottaa kaapeista kuva myös sellaisesta kulmasta, jossa valon heijastus paljastaa todellisen karmeuden. Nuo minun maalaukseni ovat ihan oikeasti todella tökeröt ja klimppiset.

anrinko kirjoitti...

Löysin tieni tänne äsken.
Aivan ihania värejä ja vanhoja huonekaluja joka paikassa.
Tykkään!!!
Tervetuloa vierailemaan keltaiseen talooni, missä vauhtia ja meininkiä riittää.=)

Susanna kirjoitti...

Kiva kun tulit käymään, Anrinko. Profiilisi ei ole julkinen, mistä löytäisin keltaisen talosi? Tulisin mielelläni vastavierailulle.