keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Oranssi aurinko


Kun sukanvärikeittiönvärivalaistuminen iski, tohdin alkaa maalata keittiötä. Aloitin kaapistosta. Avasin kirpparilta aiemmin ostetut lakkamaalipurkit ja totesin maalien olevan ihan priimaa. En yleensä koskaan maalaa lakkamaaleilla, sillä ne haisevat niin, että kärsin samantien päänsärystä ja vuotavista silmistä. Mutta kun halvalla saa, niin silloin kärsitään. Ja keittiön kaapeissa tuollainen maali kyllä puolustaa paikkaansa. Nyt pakkastakaan ei enää ole, joten pystyn tuulettamaan keittiön kunnolla.

Kahta maalia sekoittamalla sain aikaan juuri haluamani kirkkaanoranssin värin. Vähän harmitti, kun olin jo aikaisemmin maalannut kaapit lateksilla: entiset sudinjäljet eivät nyt peittyneet ollenkaan, ja lisäksi uusi maali valui ja vaaalui ja valuuuiii... Mutta ei se mitään. Ihan hienot kaapeista tulivat. Varsinkin, kun muistellaan, millaiset ne olivat alunperin (kliks).

12 kommenttia:

 1. Ihanan oranssi!
  Tulee pirteä keittiö :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten pirteä keittiö! Sinä se kyllä osaat ja rohkenet käyttää värejä :).

  VastaaPoista
 3. Paljon paremmat oranssin värisinä!

  VastaaPoista
 4. Oho. Olipa muodnmuutos! Pirteät ja ehdottomasti paremmat kuin se alkuperäinen näky. :D

  VastaaPoista
 5. Aivan huippuihana keittiö ja varsinki kaapit! Minä maalasin vessan seinät vähän keltasemman oranssiksi, mutta oranssiksi kuitenki. :) Ihan mun lemppariväri!

  Pirteää keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Täälläki olis moinen rojekti haaveissa. :) saopi nähä jos tuossa kesällä alkas ...

  VastaaPoista
 7. Vau, ihanaa oranssia! Oikee herkkukeittiö!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Vau, onpa ihanan pirpakka oranssi! Tosi hyvän sävyn sait sekoitettua. Ja on tuo huomattava parannus entiseen. Teidän keittiössä tuntuu varmaan harmaampikin aamu aurinkoiselta :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kauniista kehuistanne! Mutta ihan rehellisyyden nimissä pitää varmaankin ottaa kaapeista kuva myös sellaisesta kulmasta, jossa valon heijastus paljastaa todellisen karmeuden. Nuo minun maalaukseni ovat ihan oikeasti todella tökeröt ja klimppiset.

  VastaaPoista
 11. Löysin tieni tänne äsken.
  Aivan ihania värejä ja vanhoja huonekaluja joka paikassa.
  Tykkään!!!
  Tervetuloa vierailemaan keltaiseen talooni, missä vauhtia ja meininkiä riittää.=)

  VastaaPoista
 12. Kiva kun tulit käymään, Anrinko. Profiilisi ei ole julkinen, mistä löytäisin keltaisen talosi? Tulisin mielelläni vastavierailulle.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.