lauantai 26. maaliskuuta 2011

Sitä sun tätä ja pikkaisen tuotakin


Nyt minulla on menossa omituinen innostus työntekoa kohtaan. Ei edes siivouskomeron panelointi houkuta minua niin paljon, että irrottautuisin työhuoneelta. Olen tyytyväinen tähän olotilaan. Välillä nimittäin pelkään tosissani, ettei minusta olekaan yrittäjäksi. Tai ylipäänsä tekemään minkäänlaista työtä. Koti kun on niin täynnä houkutuksia, joita teen paljon mielummin kuin istuin ompelemassa sarjoja.

Tänään on työn alla pellavainen pino Kuninkaallisia kurnuttajia, joista tulee tyynynpäällisiä. Kevät on tuonut kauppoihin taas limenvihreät tuotteet, joten uskaltauduin minäkin painamaan vihreitä tyynyjä. Kankaat olen hankkinut jo viime kesänä.

Toinen sammakkokuosinen tuotos sen sijaan meni aivan pilalle. Ostaisitko sinä kangaskassin, jota ei voi pestä? En minäkään. Olipas ikävää huomata, että puuvillainen hihna kutistuu pesussa aivan ryökälemäisesti. Eihän sitä olekaan minulla varastossa kuin 320 metriä!

Kiitos blogin lukijalle, joka oli bongannut tiskirättini Kotivinkissä! Lehdessä oli aukeaman kokoinen juttu erilaisten tiskirättien ominaisuuksista. Testissä olivat mukana bambuiset liinat, sieniliinat ja mikrokuituliinat sekä viskoosiliinat.

Bamburievut saivat kiitosta antibakteerisuutensa, imukykynsä, pestävyytensä ja yksilöllisen kauneutensa ansiosta. Miinuksena oli mainittu hidas kuivuminen. Olen tottakai jäävi arvioimaan omia tuotteitani, sillä puolueettomuudestani voidaan olla monta mieltä, mutta silti vähän ihmettelen tuota, että rätin pitäisi salmannopeasti kuivua. Bamburiepu on märkänäkin miellyttävä. Vaikka sen jättäisi lojumaan läpimärkänä myttynä tiskialtaan pohjalle, se ei ala haista. Eräs asiakkaani kertoi jättäneensä rievun tarkoituksella lojumaan huuhtelematta, jotta saisi sen haisemaan. Hän oli epäonnistunut yrityksessään, ja tuli iloisena ostamaan lisää riepuja annettavaksi lahjoina tutuilleen.

Sulo huomautti, että on aika hienoa, miten Susannan Työhuoneen rätit ovat mukana testissä kaikkien "oikeiden" tuotteiden (Sini, Vileda, Wettex, Kierti...) rinnalla. Minulta pääsee aina unohtumaan se, että en enää vain leiki yrittäjää, vaan ihan oikeasti olen sitä.

13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

:-D Vai oikeiden tuotteiden?
No onpas tuo ikävä takaisku, siis ei lehdessä maininta, vaan tuo nauha. Toisaalta minusta tuo ryppykassi on hyvän näköinen, mitäs jos kutistuttaisitkin ne tahallasi? Tai voitko pestä nauhaa ennen ompelua?
Ihana kurnutyyny!

Nonna kirjoitti...

Minäkin ajattelin, että pesepä se hihna etukäteen, että ei mene kokonaan hukkaan!

Onnittelut tuosta lehtijutusta! Eiköhän siitä tule kävijöitä nettikauppaan heti lisää...

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ooh... aivan superihana vihreä sammakkotyynynpäällinen!!! Tykkääntykkääntykkään!!!

morso kirjoitti...

Eikös ole mukavaa, että tuotteet tulee huomatuiksi ihan laajemminkin. :D Onnittelut.

Ja mullekin tuli heti mieleen, että heitäpä se nauha pyykkiin, niin kutistuu etu- eikä jälkikäteen. Ei mene hukkaan koko hankinta. itse kutistan nykyisin melkein kaiken, mitä rupean ompelemaan. On tosi ikävä, jos suurella vaivalla aikaan saatu vaate tms. on ekan pesun jälkeen liian pieni.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja onnittelut lehtijutusta! Unohtui, kun ihastelin tuota tyynyä. :)

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Minunkin piti sanoa, että pese nauha etukäteen...mutta moni ehti jo ennen minua - sen siitä saa, kun meillä aika on 7 tuntia jäljessä ;)

Jaa, että nuo bamburätit ovat noin hyviä, etteivät ala haista :0 Tuollainen uutuus ei ole vielä Chileen tullut, joten minulla ei ole kokemusta. Nyt kuitenkin alkoi kiinnostaa. Ehkäpä tilaan jossain vaiheessa.

Nyt tipujen tekoon! Pääsiäiseen on aikaa enää kuukausi.

Susanna kirjoitti...

Siinä nauhassa vaan on jotakin tekokuitua ihan pieni juoksu toisessa reunassa. Se ei kutistu, mutta puuvilla kutistuu. Tulee kiharaa, kun pestään. Aion yrittää silittää sen vähän suoremmaksi ja katsoa, olisiko nauha sitten käyttökelpoista.

Ja on, on se ihanaa, kun tuotteet noteerataan!
Olisi vielä ihanampaa, jos nettiosoite olisi kirjoitettu juttuun oikein.
:-)

Anonyymi kirjoitti...

Valo lisää energiaa! Sammakkotyyny on ihana!

Kastele puuvillainen nauha ihan vain rullana veteen. Lämpimään ja siten että kastuu kauttaaltaan. Ja jätä kuivumaan. Pitäisi kutistua jo siinä riittävästi, että jatkossa voit käyttää.

Mulla tuleekin huomenna arvontaan kilpailijasi bambuinen tiskirätti ja lattialiina:D Pitääpä tutustua tuohon lehtijuttuun ensin. Sain itsellekin kiitokseksi rätin sekä bambua että hamppua -mielenkiintoista päästä kokeilemaan!

Maarit kirjoitti...

Meillä on kanssa jo kolme Susannan Työhuoneen tiskirättiä ja nehän on ihan huippuja sen lisäksi, että ovat nättejä! Tosi hienoa, että olet tullut huomatuksi painetussa lehdessäkin ja pärjännyt rättikisassa vielä hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kotivinkin jutussa bamburiepu saa miinusta siitä, että rätin kuivaksi vääntäminen voi olla raskasta..! Kannattaako ko. voimattoman toimittajan siivota ensinkään ;D

Heather

Susanna kirjoitti...

Joo, nauratti minuakin. Tarvii olla heikko käsi, jos ei riepua saa kuivaksi.

Tiina kirjoitti...

Minäkin bongasin Kotivinkissä tiskirättisi! <3

Entä jos pesisit tuota puuvillahihnaa sen kaikki 320 metriä ja ompelisit vasta sitten valmiiksi tuotteiksi?

noora kirjoitti...

Onnea positiivisestä lehtijutusta!! Upeeta! Ja toi sammakkotyyny on kertakaikkiaan UPEA!! Vastoinkäymisistä huolimatta on hienoa, että jaksat mahtavaa yrittämistä! Sulla on ihania ideoita ja taito toteuttaa ne ! Jatka samaan malliin!!