keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tämä ei ole neuleblogi...


...mutta en silti malta olla hehkuttamatta ihanaa sukkaani, jonka juuri äsken sain valmiiksi! Ohjeen katsoin täältä (kliks), mutta sovelsin sitä jonkin verran. Olen todella innoissani tästä sukkamallista, enkä malta odottaa että toinen sukka valmistuu. Tämä yksikin tuntuu jalassa niin hirmuisen pehmoisen lämpöiseltä, ettei sitä tee mieli riisua pois enää ollenkaan.

Sukka kudotaan kahdella pitkällä puikolla ainaoikeinneuleena, ja malli sopii hyvin kantapääkammoisillekin aloittelijoille. Olin tästä niin innoissani, että Sulolle aloittamani normaalilla tavalla neulottavat sukat jäivät ihan kesken. Kunhan saan toisen tällaisen tehtyä ja Sulon sukat valmiiksi, alan neuloa tällä samalla systeemillä vierastossuja. Meillä kun on iso kori varattuna niitä varten.

Sukkainnostuksessani menin taas pilaamaan työpäiväni. Tarkoituksenani oli painaa kankaat pariinsataan tiskirättiin. Värin kuivuessa täytyy pitää taukoa, jolloin erehdyin ottamaan kutimet käteeni. Ja yhtäkkiä onkin iltapäivä ja 150 rättiä painamatta.

7 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Oi kuinka ihana malli! Tuollaiset saisin minäkin ehkä onnistumaan. :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Ooh, hieno sukka kerrassaan! En uskalla tuota ohjetta edes katsoa, saatikka sukkakuvaa tarkemmin tihrustaa ettei mun tänhetkinen sukantekele jää kans keskeneräiseksi :)

Lettu kirjoitti...

No oho, onpa hieno(t)! Mulla onnistuu ihan kantapäätki ja en oo oikeen varma sopisko periaatteeseen tehä tommoset sukat, mutta nuo on kyllä tosi hauskat. Mulla tuli tuosta kuvasta edes ennen tekstin lukua mieleen tuolla tyylillä tehyt "mekkosukat" kevääksi.. Täytyypä pistää korvan taakse siksi aikaa ku muut projektit on tehtynä. :)

Susanna kirjoitti...

Mekon kanssa tällaiset pitkät ja pohjetta myötäilevät sukat ovatkin parhaimmillaan.

Tästä tuli vähän harlekiininen värivalintojen takia, mutta siinä alkuperäisessä mallissahan ne ovat hyvinkin hillityt. Raidallisten sukkien kanssa pysyy paljon helpommin laskuissa, että milloin tehdään mikäkin kavennus.

Unknown kirjoitti...

IHANAT!

Anonyymi kirjoitti...

Oih, voisin itekkin tuollaiset huolia, mutta en oo niin kovin kädentaitoinen että itse jaksaisin tuollaisia tehdä.. :)

Rouva Kukko kirjoitti...

Upeat! Täytynee pyytää äiteeltä uusia sukkia ;)
Itse sain jonkun verran neulottua kun katoin televisiota, mutt nyt kun meillä ei ole tuota kyseistä toosaa enää, en oo ehtiny neulomaan juuri koskaan. Automatkoilla kylläkin, mies kun tykkää ajaa, niin siinä samalla on hyvä neuloa. Tosin mulla on vieläkin jouluna alottamani neule kesken. Täytyi tehdä taas joku pitkä retki jonnekkin, jos vaikka ens talveksi saisin valmiiksi...

Meilläkin on vierastossuja ja itseasiassa juurikin tuolla tekniikalla tehtyjä. Tarvittais vielä se kiva eteinen minne vois laittaa pärekorin ja ne vierassukat. Siihen asti ihailen toisten eteisiä. Pärekoreja mulla jo on. Onnea sukista.