lauantai 12. maaliskuuta 2011

Olennaisen tarpeellista ja kaivattua


Sauvasekoittimeen laitettava silppurimme hajosi. Oli saatava uusi. Eilen löysimme Prismasta mahdollisimman halvan silppurin, joka on aivan maatuskan muotoinen! Tuskin olisimme sopivampaa voineet enää löytää.

Seuraavana toivelistalla on leipälaatikko. Me molemmat olemme sitä mieltä, että keittiömme kaipaa leipälaatikkoa. Katselimme niitäkin kaupoista, mutta eihän sellaista löydy. Kirppareillakaan ei ole tärpännyt. Sen kun pitäisi olla sellainen kuin 70-luvulla, peltinen ja ihanan värinen, mielellään kuviollinen. Jos jollain notkuu nurkissa ylimääräinen, ilmoittakaa itsestänne.

Nämä kuvat olen napannut Googlen kuvahakusivulta, hakusanalla "leipälaatikko".

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vähänkö ihania hyvänmielen leipälaatikoita! <3 Ymmärrän hyvin, ettei nykyajan laatikot kelpaa. Minusta on jotenkin ärsyttävää, miten paljon on sellaista tavaraa, jossa lukee englanniksi päällä mitä siinä kuuluu säilyttää. A. se herättää minussa heti kapinahengen; ai jaa, nääkö nyt sitten määrää mitä mihinkin laatikkoon pistän?! ja B. miksi englanniksi (tai siis, siksi tietysti, ettei tuote ole tehty Suomessa).
Mulle ei edes leipäloota mahdu pieneen keittiööni missä ei ole työtasoa, mutta aina kun olen kaupassa nähnyt niitä tyhmiä vaihtoehtoja, olen todennut, että "en mä tota huolisikaan!" (tyyliin 5v)

Susanna kirjoitti...

Vähän ne tekstilliset lootat minuakin tympivät. Esim. jauhot-tekstillä varsutetut lootat ovat aina niin pieniä, että jauhopussillinen ei sinne mahdu.

Unknown kirjoitti...

mulla on ollut yksi tuollainen leipälaatikko tyhjän panttina. en vaan muista myinkö sen pois vai onko varastossa. pitääpä tarkistaa.

Susanna kirjoitti...

Jopas niitä nyt siunaantuu... Juuri entinen naapuri ilmoitti, että heillä olisi tyrkyllä tuommoinen vihreä kukallinen!

Unknown kirjoitti...

susanna: useammastahan saa hienon hyllykön seinään! se mun on/oli (?) tummanlila, jossa kukkia vähän kaikilla väreillä.

Anonyymi kirjoitti...

Sielunsisaresi Sari ilmottauttuu taas ;) Ihania noi kanamaatuskat <3 Löysin noista ihanaisista paremman kuvan tuolta sun vanhasta blogista ja luin että tykkäät kanoista. Yllätys, mie tykkään kanssa. Meillä on ihka eläviä maatiaskanoja!
Sun keittiöremontin innoittamana oon saanut oman tulevan keittiön jo suunniteltua paperille, värit on vielä vähän hakusessa... Mutta kyllä se tästä sun blogi on hyvä innoittaja.
terv. Sari

Susanna kirjoitti...

Leena, lila sopisi kyllä hyvin. Hyökkään sitten sinun kimppuusi, jos se ekaksi ilmoittautunut laatikko jostain syystä menee mönkään.

Sari, olipa ylläri! Minusta olisi kiva ottaa meille kanoja, olisi tuo vanha talli tuossa siihen tarkoitukseen ihan sopiva. Mutta ei me oteta, eläimistä on kuitenkin aina niin paljon huolta, ja sitten kun ne kuolevat, minä en kestä.

Puotiini on muuten piakkoin tulossa kana-aiheisia bambutiskirättejä!

Minusta on tosi mukavaa, jos tämä blogi ihan tosissaan innoittaa ihmisiä.

Kirsi kirjoitti...

Voi mäkin niin tarttisin leipälaatikon, ja just tuommoisen missä on tasainen päällitaso... en ole kaupoissa bongannut kuin semmoisia missä on kansi tai sit kalliita, eikä kirparitkaan ole auttaneet. Tuollainen sininen olis niin passeli:)

Susanna kirjoitti...

Yritetääs tässä saada Leenan tarjonta ja Kirsin kysyntä kohtaamaan toisensa...

Koivurinteen rouva kirjoitti...

Oi! täälläkin leipälaatikko hakusessa, mutta eipä ole vielä tullut sopivaa vastaan. Tuo punainen on niin syötävä! :)