maanantai 21. maaliskuuta 2011

HengähdystaukoOlen tänään aloittanut seitsemältä kattolistojen laittamisen takaisin paikoilleen. Sitten naputtelin sähköjohdot edes jotenkin kohdilleen. Ja nyt raastan irti kamalia pellavia hirsien välistä. Sormet ovat niin hellinä, että pystyn kirjoittamaan tätä vain keskisormellani. En voi silti lopettaa työtä, sillä talo on saatava pölyttömäksi ennenkuin rakas Suloni tulee kotiin.

Minulla ei ole täältä enempää raportoitavaa, mutta katselkaas Senaattikiinteistöjen sivuja, jonne on juuri päivitetty nyt myynnissä olevat rautatierakennukset. Kuvassa oleva punainen asema on selvästi meidän asemamme sukulainen.

Tai käykää osallistumassa PaaPiin arvontaan. Vaikka minä kyllä nyt haluan voittaa. Nuo bambit ovat lemppareitani.

8 kommenttia:

 1. Hei,

  entäs jos et revi niitä riveitä välistä, vaan koitat ne jollain sopivalla välineellä tmpana tiiviimmin sinne rakoon?

  VastaaPoista
 2. Katselin minäkin päivän lehteä täällä päässä ja huomasin, että alueellamme on pari asemarakennusta myytävänä. Vaalan aseman oli kivanoloinen ;D

  Aurinkoista maantantaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuosta Bambi linkistä, menin ihan sekaisin noista ihanuuksista :)

  Hirsiseinistä: minäkin luulin, etten niistä tykkää, mut nyt kun ollaan purettu lastulevyjä ja villoja koulumme seinistä ne hirret näyttävätkin tosi hienoilta ja ennenkaikkia aidoilta ja luonteikkailta (varsinkin kun vertaa lastulevyyn)! Meinattiin tehdä niin, että ollaan hirsiseinien kanssa ekaks vähän aikaa ja sitten mietitään mitkä seinät levytetään ja tapetoidaan, jos siltä alkaa tuntumaan. Olen juuri tekemässä tekstejä valmiiksi blogiin, tällä viikolla on tarkoitus julkaistakin jotain :)

  VastaaPoista
 4. Samaa ihmettelen minäkin, ett miksi revit niitä pellavia hirsien välistä kun niitä siellä tarvitaan tuuli- ja lämpöeristeenä? Jos ei halua katsella pellavarivettä hirsien välissä, niiden päälle on usein vanhastaan laitettu kolmiorimat, ne tiivistää rakoja ja tekee seinästä yhtenäisemmän. Meillä on sellaiset seinässä, ennen kuin seinät oli rapattu. Käy kurkkaan. Ja jos ei halua rimoja, kait ne pysyy pölyttöminä pelkästään pintakäsittelyllä eli joku lakka tai maali. en ole itse asiasta ottanut tarkemmin selville, mutt eiköhän täältä löydy sellaisia joilla on hirsiseinä esillä.

  VastaaPoista
 5. Niin ja näköjään on Iistäkin oikein kaksi asemaa myynnissä. Tuo Iin asema on minusta oikein kiva, käy sitä aina katselemassa kun käyn kotona.

  VastaaPoista
 6. Älä revi ja työnnä tiiviimpään:)

  VastaaPoista
 7. Jotain pintakäsittelyä noihin pellavariveisiin voisi kyllä ajatella, jos ne vielä kovasti pölyävät. Liisteriä ehkä?

  Tiiviimmin työntäminen ei onnistunut sitten mitenkään; sen verran tarkkaan ovat talon rakentajat hirret tilkinneet.

  SuperSanna, muistathan käydä ilmoittamassa, kun saat blogisi julkisuuteen!

  VastaaPoista
 8. Liisteriä me siveltiin... on ainakin vesiliukoista. Nyt pysyy kuivat sammalet vähän paremmin seinällä:).

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.