keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ammattitaidoton timpuri taas vauhdissa


Tänään aloitin keittiön rakennetutkimukset. Aiemmin vuotava katto kun oli saattanut vuotaa myös keittiön kohdalta. Meillä oli tarvetta saada tietää, onko keittiö kunnossa vai vaatiiko se suurempia remontteja.

Porasin lastulevyseiniin useita reikiä, joista pystyin tarkistamaan lasivillojen kunnon pistokokeilla. Olipas mukavaa kaivaa kolosista esiin kuivaa ja kelvollista mineraalivillaa! Se tarkoittaa sitä, että voimme jättää lastulevyt paikoilleen. Olisi ollut kamalaa joutua repimään kaikki irti, jos seinissä olisikin ollut märkää. Pelkästään kaikki keittiön sähköjohdot ja niiden irrotteleminen tuntui ajatuksenakin jo liian työläältä.

Minua ilahdutti myös se, että rei´istä kurkkimalla näin vanhan pinkopahvin, joka oli maalattu iljettävän mintunvihreäksi! Ei siis edes tullut himoa ottaa pinkopahveja esiin kauneutensa vuoksi. Keittiön sisustaminen voi nyt viimeinkin alkaa!

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Hyvä että villa oli kuivaa eikä sen suhteen tarvinnut lisää toimenpiteitä. Siinä olisikin ollut urakka. Kiva kuulla että sisustaminen saa alkaa! Meillä myös rakennetutkimukset edessä, jännittävää nähdä lopputulos..
https://www.suomensisailmatutkimus.fi/rakennetutkimukset/