torstai 13. tammikuuta 2011

Sisustaminen haittaa työntekoa


Yritykseni ensimmäinen vuodenvaihde. Olin kuvitellut saavani muutaman pienen uutuuden puotiin näin vuoden aluksi, mutta en onnistunut. Ilmeisesti kuluttajat ovat tottuneet tammikuun alennusmyynteihin, joten ajattelin sitten minäkin heille sellaista tarjota. Ja uusia juttuja tulee sitten kun tulee.

Joulun aikaan opin paljon käsityöyrittäjyydestä. Ensi vuonna ymmärrän aloittaa joulumyyntiin valmistautumisen jo hyvissä ajoin eli kaiketi kesällä. Tänä vuonna muutto ja remontti osuivat juuri siihen ajankohtaan, joka olisi pitänyt käyttää täysipainoiseen työntekoon. Uskon optimistisesti, että ensi syksynä sisustamiset on jo sisustettu ja minä olen oppinut suhtautumaan joulun tuloon ammattimaisemmin.

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Yhdyn täysin tuohon otsikkoosi! Ja lisäisin vielä, että sekä oikean kodin että nukketalon sisustaminen, sillä molemmat koukuttavat ja haluaa saada valmista ja takoa silloin kun rauta on kuumaa ja... vaikka nukketalon valmistumisella ei olekaan mitään merkitystä asumisen laadun kanssa!
En ole itse ehtinyt joulumyyjäisiin tänä enkä viime joulunakaan. Täksi jouluksi lähinnä siksi, etten ollut ehtinyt tehdä tarpeeksi myytävää. Oikeastaan, ainakin hitaammissa myytävissä, kuten neuletöissä, olen huomannut että paras valmistautumisen aloitusaika olisi helmikuu... silloin myydään ainakin pääkaupungin parhaat myyjäispaikat ja silloin on jo aloitettava neuleiden teko, jos meinaa saada tarpeeksi myytävää jouluksi. En nyt halua stressata mutta...

Susanna kirjoitti...

Helmikuussa! Voi ähky.

Nukkekodin sisustaminen onkin ihan vihoviimeisen koukuttavaa. Siksi en uskalla edes ajatella ryhtyväni siihen. Kun ihan hyvin tiedän, että se on menoa sitten.

Saila kirjoitti...

Älä ressaa nainen... tarkoitin vain, että kun oon aika hidas - neule per kuukausi valmistuu, suunnilleen. Tai muutamat hanskat per kuukausi. Sä oot varmaan nopeempi tekemään myytävää! Ja mä olin näköjään kirjoittanut "hitaammin myytävissä" tuohon edelliseen kommenttiin, kun piti olla "hitaammin tehtävissä". Vois ottaa aivotkin mukaan tähän kommentointiin! Sori.