lauantai 22. tammikuuta 2011

Allaskaappi ilman vasaraa ja naulojaSain toimiston remontoitua ja sisustettua jo lokakuussa. Muuten täällä onkin kaikki sievästi ja sävy sävyyn nätisti, mutta yksi epäkohta on kaiken aikaa ollut olemassa.

Teräsallassysteemi oli täällä kun muutimme. Sen runko on rautaa ja tukevasti hitsattu. Iso lavuaari toimiston hallitsijana on kyllä kätevä ja tarpeellinenkin, mutta onpa se ikävän näköinen. Sen kätköihin saa näppärästi kaikki maalit ja muut pakkaselta suojattavat pakkelit säilöön. Mutta olisihan parempi, jos ne olisivat tosiaan kätkössä.

Niinpä otin tänään asian viimein hoitaakseni. Tarvittiin rautakaupasta ilmaiseksi saatu paketillinen mdf-seinäpaneeleita, asennusliimaa ja spruuttapyssy, vähän valkoista maalia, muutama pätkä kulmalistaa ja verhokisko. Entä työkalut? Pelkkä saha.

Huomenna näette, mitä siitä syntyi ja pysyikö se kasassa.

4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Sä olet kyllä niin taitava, että odottelen vaikka mitä kaunista ja kätevää! =)

Saila kirjoitti...

Jee, eläköön ilmaistarvikkeet! :-) Tuo onkin varsin aurinkoinen työskentelytila. Minustakin värikäs työhuone on ehdoton, se stimuloi aivoverenkiertoa... Minulla on monta sävyä punaista, kaikenlaista, pinkistä oranssiin, siis riitasointuja, mutta ah niin herkullisia kaikki sikin sokin yhdessä.

Unknown kirjoitti...

Hrr,alkoi pelottamaan, jos olet päättänyt piilottaa nuo ruosteiset osat..ethän? Pikkusen tyyliteltynä olisivat olleet aivan mahtavat!

Työhuone on varsin pirteä! Itse en pidä keltaisesta, mutta tuo on silti kiva kokonaisuus -pastellit pehmentää keltaista aika paljon!

Susanna kirjoitti...

Nonna, kauniiseen ja kätevään lopputulokseen kyllä taisin päästä. Huomenna valoisan aikaan pääsen valokuvaamaan. Nyt olen jo ihan puhki.

Saila, ilmaistarvikkeet olivat tämänkin projektin pelastus. Jouduin ostamaan vain sen asennusliiman ja yhden listan, ja rautakauppaan lennähti melkein 30 euroa. Listat ovat törkeän hintaista tavaraa. Ja minustakin pitää reippaasti yhdistellä riitasointuisia värejä, sillä sellaiseen ei koskaan kyllästy.

Leena, piilotin kyllä. Mutta älä pelkää: se, mikä kuvassa ehkä näytti kauniin ruosteiselta, ei ole sellaista. Tuo koko runko on ruskeaksi maalattua rautaa, jossa on yltäpäältä kipsipölyä, jota ei saa pesemällä pois. Usko minua, se ei ole kaunista katseltavaa.