sunnuntai 30. tammikuuta 2011

NerokkuuttaTänä aamuna Leenan blogissa oli esitelty yksi loistokkaimmista keksinnöistä, mitä olen vähään aikaan nähnyt: nätti sammutuspeitteen suojus. Tyylikkäät sammutuspeitteen pussit on suunnitellut ruotsalainen Lotta Friberg. Kyllä ne ruotsalaiset osaa. Tämä oli taas niitä juttuja, että "voi kunpa minä olisin keksinyt tuon". Jos edes puoleksikaan hyväksyisin plagioinnin, olisin jo ompelemassa näitä huppuja omnaan verkkopuotiini. Mutta kun en hyväksy, niin ompelin vain meidän omille sammutuspeitteillemme nätit suojat.

Minä olen aina joutunut ottamaan nuo peitteet pois seinältä, kun olen kuvannut huoneitamme tänne blogiin. Ne kun ovat niin ympäristöönsä sopimattomia punaisia mönttejä. Vaan eivät ole enää! Toimiston sammutuspeite sai pinkin Pikkumummo-hupun, ja keittiöön ompelin oranssin.

Jos joku innostui, niin verkkopuodissani on kyllä näitä kankaita myynnissä kaikille meille itseompelijaplagioijille.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hitsi sä olet nopea! Voitaisiin olla hyvä työpari -jos mä ideoisin ja kaivelisin ideat ja sä toteuttaisit! Itse en saa toteutettua ikinä mitään, kun vaan jään haaveilemaan:D

Mistä oot maatuskakankaan hommannut vai onko se itse painettua?

Mä muuten itse asiassa tykkään noista alkuperäisistäkin palopusseista. Hyvän värisiä ja sopii meidän sisustukseen:D Mutta onhan ne vähän erihenkisiä kuin jotkut ristipistoillut....

Susanna kirjoitti...

Joo, en pystynyt hillitsemään itseäni, kun näin sen sinun postauksen! Itse painettua on maatuskakangas.

Ellimelli kirjoitti...

Meillä oli töissä palo- ja pelastusharjoitukset. Siellä kouluttava palomies kertoi vähän naureskellen, miten jotkut sisustuksesta tarkat naiset ompelevat sammutuspeitolle suojuksia... Voi niitä miehiä, kun ne ei ymmärrä!

Susanna kirjoitti...

Meilläkin miehen päässä eka ajatus oli, että koska noita ei enää tunnista sammutuspeitteiksi, pitää kaikille vieraille esitellä niiden kjäyttö, jos vaikka joku muu kuin me kaksi niitä tarvitsee sammutustöissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea tuo sammutuspeitto, kun ollaan töissä puhuttu että pitäs olla vaikkapa avainkaapin kaltainen "kauneussuojus" noille sammutuspeitoille, että kehtaa keittiöön ripustaa. Voisinpa itsekin joskus ommella nätin suojuspussin niin voisi peiton ruuvata seinään. :) Muuten, kivaan blogiin piipahdin ensimmäistä kertaa.

-saara

Susanna kirjoitti...

Saara, toivottavasti piipahtelet jatkossakin!