sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ja niin joulu joutui...


... jo taas Immolaan. Tai ainakin talvi, jos ei joulu vielä.

Tämä on ollut aika huisi viikonloppu. Olen pakannut tilauksia aivan tolkuttomalla raivolla. En olisi ikimaailmassa uskonut, millaisen tilausvyöryn saan kauppaani Jouluviikonlopun ansiosta. Ihan oikeasti, jos elämäni olisi joka päivä tällaista, minulla olisi jo burn out ja firma pantu pois päiviltä. Mutta olen ihan hurjan kiitollinen ja iloinen tästä hullunmyllyviikonlopusta! Olette ihania, toivottavasti tykkäätte tilaamistanne tuotteista.


Nyt olen syytänyt kauppaan jo kaikki viikonlopun yllätykset ja tarjoustuotteet, eikä tämän kummempaa enää ole minulta tulossa. Aika moni tuote loppui, mutta jotakin vielä on jäljellä. Olen koonnut kaikki viikonlopun tuotteet yhdelle sivulle, kliks. Postikuluttomuus verkkopankkipainikkeilla maksettaessa on voimassa enää tämän illan ja minimitilaussumma on 5 euroa.


Tonttumaatuskoiden jahtiin ehditte vielä osallistua oikein hyvin. Palkintoina 20 euron ja 40 euron lahjakortti kauppaani. Lisäksi laitan jokaiselle osallistuneelle sähköpostiin pienen alennuskoodin  kiitokseksi osallistumisesta.

Muillakin käsityöyrittäjillä on nyt arvontoja ja kilpailuja ja ne löytyvät Käsityökorttelin ryhmästä. Sitä voi selailla ja tutkia ilman liittymistäkin, mutta jos haluaa tulla juttelemaan meidän kanssa, niin kannattaapi liittyä ryhmään.


Nyt minun on alettava valmistautua oman kylän juhlaan, jossa julkistetaan Rämpsälä mielessäin -kirja. Tehän voisitte vaikka seikkailla muiden käsityöyrittäjien hienojen tuotteiden parissa täällä netissä , sillä Jouluviikonloppu on yhä täydessä käynnissa! Tai mennä tekemään pihalle lumienkeleitä! Vai vesienkeleitä... miltä teidän pihalla näyttää?


16 kommenttia:

 1. Ei meillä näytä vielä yhtään talviselta saati jouluiselta, lunta ei näy hiutaleen hiutaletta. Eilen oli kyllä petollisen liukasta mustaa jäätä. Enkä ole itsekään vielä mitään joulua laittanut. Vasta aatonaattona. No, ehkä kyntteliköt laitetaan tänään, mutta se on mieheni hommia, ollut aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo kymmenisen senttiä. Enää ei sada. Oikein mukava ilma, pitäisi lähteä iltakävelylle.

   Varo liukkautta, tämä on kurja aika vuodesta, kun sitä mustaa jäätä on.

   Poista
 2. Lunta on meillä ollut jo muutaman päivän ja tällä hetkellä märkää lunta sataa ihan vaakasuoraan kovan tuulen avustuksella.
  Yksi noista paketeista taitaa olla tulossa tännepäin:)
  Mukavaa, kun viikonloppu oli onnistunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta meni jotenkin ihan ohi se lumimyrskyn alkaminen, kun pää savuten noita tilauksia täällä eilisen päivän paketoin. Sitten tajusin illalla, että pitäisi olla jo asemalla hakemassa Suloa junalta. Ryntäsin pihalle ja olinkin keskellä lumimyräkkää.

   Poista
 3. Voi kakkis en ehtinyt saada punaisia kissariepuja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kakkis sentään. Tämä oli nopeita suosiva viikonloppu. :(

   Poista
 4. Oletpa ollut ahkera! Minun viikonloppu on mennyt sohvannurkassa, tosin sentään käsityö kädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvin mukavalta tavalta viettää viikonloppu. Minä en ole kerinnyt edes aloittaa neulontakautta.

   Poista
 5. Ihanat lähtevän postin pinot!

  Täällä voisi tehdä niitä enkeleitä ruoholla, niin että ruoho taipuisi ja muodostaisi toivottavasti sen enkelin. No, kyllä se talvi meille etelän immeisillekin tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele, tuossa on vain lauantain ja sunnuntai-aamun postit! Perjantain tilaukset vein jo samana iltana ja tänään on päivällä tullut vielä lisää. Aivan ennennäkemätöntä. En voi tajuta todeksi.

   Tulee se talvi, ihan varmasti. Minä olen oikeastaan tosi iloinen lumesta. Tuli niin valoisaa illoiksi, kun tehdas kajastaa oranssina. :)

   Poista
 6. Tsemppiä ja energiaa sesonkimyyntisi kanssa. Lähetä ruokalusikallinen lunta Jovelan suuntaan. Se kelpaisi jo. Siellä vaan sataa vettä tai jäätävää tihkua ;D

  VastaaPoista
 7. Höh, yritin kattella, että onks jompikumpi päällimmäisistä kirjeistä mulle, mut sää olit sumentanu osotteet kuvasta.
  Meillä on lunta, liukasta ja myrsky. Sähkötkin oli nelisen tuntia pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aamu valkenee tosi kauniina. Yritän vapautua tietokoneen ikeestä ja keskittyä ulkoiluun.

   Ja höh... toivotaan, että sinunkin lähetys sieltä pinosta jostain löytyy. :)

   Poista
 8. Oi jestas mikä mahtava kasa paketteja! Joulu on ihan selvästi tulossa, jee! :) Ja kiitos vielä terveisistä, joita olit jättänyt minulle Tampereen messuilla. Harmittelin, kun olin juuri sattumalta poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä vessassa välillä käydä. Nähdään sitten käsityökorttelissa keväällä viimeistään.

   Tunsin itseni niiiin joulupukiksi, kun raahasin tuon vuoren Siwan postiin. Tein monta reissua autolle hakemaan autolta uutta säkkiä, kun en kerralla saanut kuin pienen osan. Voi niitä ihmisparkoja, jotka jonottivat takanani.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.