torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä yllätti


Minunhan piti laittaa viimeiset T-paidat mahtitarjoukseen ystävänpäiväviikolla, mutta unohdin koko jutun! Nyt niitä kuitenkin on verkkopuodissa tarjolla tämän loppuviikon ajan tai jos loppuvat kesken, niin sitten loppuvat. Hintaa naurettavat 5,90 euroa.

LOPPUIVAT PUOLESSA TUNNISSA! Ällistynyt kiitos tilanneille! Tällainen yhtäkkinen ja yllättävä ryntäys aiheutti verkkokaupassa semmoisen ongelman, että kaikkien tilaukset eivät menneet läpi ja jotkut sen sijaan onnistuivat tilaamaan, vaikka tuote oli jo lopussa. Pahoittelen kovasti käyttämäni verkkokauppasovelluksen selkeää vikaa!Mutta joka tapauksessa oikein ihanaista 

ja ystävällistä päivää teille kaikille!PS. Olettehan jo käyneet täyttämässä asiakaskyselyni, te armoitetut tiskirättikäyttäjät.


10 kommenttia:

 1. Voi ei, en ehtnyt. Siitä huolimatta, oikein mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut tehokasta, kun tuotteet katosivat sen siliän tien :) Ihanaa ystävänpäivää myös teille!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ryntäyksestä ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Voi olisin kanssa halunut mutta huomasin vasta nyt. Joka tapauksesta hyvää ystävän päivää

  VastaaPoista
 5. Mikä paita, nyyh! Lisää niitä oitis! ;D Hyvää ystävänpäivää Susannan työhuoneelle ja kiitos kaikista mieltä ilahduttavista,väririkkaista postauksista, jotka piristävät aina mieltä!

  VastaaPoista
 6. Lisää ei tule. :)

  Nämä on lojuneet vaikka kuinka kauan varastossa. Eivät ole menneet kaupaksi aiemmilla kerroilla, kun ovat tarjolla olleet. Nyt myin alle omakustannehinnan ne pois, että sain varastoa pienemmäksi.

  VastaaPoista
 7. Voi miten sympaattisen päivän lanseerasit - hyvää ystävällistä päivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen olen kauhean innoissani Valentinenpäivän vääntämisestä tähän suomalaiseen muotoon, joten panin vähän omaa tulkintaa asiaan. :)

   Poista
 8. Aina välillä poikkean blogiisi. Ihanan nuorekas ja värikäs, konstailematon ja aito!

  VastaaPoista
 9. Ihana t-paita olisi ollut tuollainen <3. Harmi, että en ole laisinkaan osannut olla läsnä aiemmin. Tosin olen niin suuri, että noita olisi varmaan kolme pitänyt ommella toisiinsa kiinni, ennenkuin olisi ollut minun kokoani :D.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.