tiistai 26. helmikuuta 2013

Kuin mikä tahansa synkkä päivä


Ei tapahdu mitään. Tylsäilyttää. Koti on siivoamatta. Tiskit tiskaamatta. Rievut ompelematta. Dieetti väsyttää jo kovasti. Ja se sisustuslehti, jonka ilmestymistä tälle päivälle odotin, ilmestyykin vasta kuukauden kuluttua.Tässä tilanteessa parasta onkin vain ottaa neulomukset käteen ja muistaa, että kevät on koko ajan lähempänä.

18 kommenttia:

 1. Jee, tartuit puikkoihin! Sun värisilmä on kyllä pettämätön, hienot on alut :)

  Ja kohta pääsee siirtelemään lumia ja hakkaamaan jäätä! Hihhih.

  VastaaPoista
 2. Joo. Tämmöstä kans tänään. *huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuten kohotti mieltä, kun meilläkin näyttäytyi aurinko noin tunnin verran!

   Poista
  2. Pakko tulla tänne avautumaan tämän illan jaksosta.
   Itkin.

   ps. Mietin tässä jonain iltana sitä, että kuka on suosikkini. Rossi.

   Poista
  3. Minäkin itkin. Enemmän kuin ikinä. Ihan hirvittävän surullinen jakso. Ja jotenkin erityinen myös kuvaustavaltaan, siinä oli sellaisia kauhuelokuvan aineksia. Alussa tuli sellainen olo, että uskallanko katsoakaan tätä.

   Mutta sehän olikin Matthew Gray Gublerin ohjaama - siis ihanan Dr. Reidin!

   Rossi? Erikoista. Rossi on minun vähitensuosikkini JJ:n ohella. Reidin jälkeen tykkään Prentisistä (sietämätöntä, että jätti sarjan), ja Penelopesta ulkoisen habituksensa takia.

   Poista
  4. Aluksi muuten, kun sarjassa oli se Jason Gideon, niin hän oli minun lemppareitani. Rossi korvasi hänet, joten negatiivinen suhtautumiseni voi johtua pitkälti siitäkin. Tyypissähän ei ole enää mitään vikaa. :)

   Poista
  5. Rossi siksi, että se vain katsoo ja tietää.


   Poista
 3. Oivoi, täällä on paistanut aurinko koko päivän ja kyllä se vaan kummasti vaikuttaa mielialaan. Mutta mikä varmasti vaikuttaa, niin on kaikenlaiset dieetit. Jos ihmiseltä viedään sen ainut (?) nautinto, niin mitä siinä sitten jää jäljelle? Ruokavalion muuttaminen vaatii hirveästi energiaa! Moni kyllä sanoo, että lopputuloksena on reipas ja energinen olo - sitä odotellessa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon voima on kyllä ihmeellinen!

   Meillä on nyt 6 viikkoa täynnä dieettiä ja on pakko todeta, että on energiat vähissä. Tekisi mieli painaa silmät kiinni ihan yhetnään, ja liikunta ei jaksa enää innostaa yhtään. Tosin ei se mikään ihme ole näillä kalorimäärillä. Onneksi kroppa voi muuten hyvin ja paino putoaa ja lihakset ovat alkaneet toimia.

   Tsemppiä sullekin oman dieettisi kanssa!

   Poista
 4. Komeat on teidänkin jääpuikot :)
  Mulla oli sentään koti siivottu kun tulin töistä, mies on lomalla.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti aurinko ilmestyisi taivaalle tänään. Huomaan, että omat mielialat menevät auringon kanssa samaa matkaa, mikä ei välttämättä ole niin hyvä asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen taisi olla ihana päivä. Minä itse olin Helsingissä tutkintotilaisuudessa, joten aurinko jäi taas vähän pahasti näkemättä. Jospa tänään!

   Poista
 6. Minullakin oli ns. huono päivä eilen, tuntui ettei mikään huvita eikä mikään mene niin kuin haluaisi tai ainakaan "mulle kaikki heti nyt" tyylisesti. Aurinko kyllä paistoi eilen ja räystäältä tipahteli iloisesti vettä, mutta ei auttanut parantamaan heti herättyäni vallitsevaan "tappio" mielialaan. Ehkä tänään parempi päivä sielläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toivon, että on parempi päivä. Ainakin koulu on nyt ohi, joten yksi stressi niskasta tipahti eilen.

   Toivottavasti sinullakin paistaa tänään aurinko sinne mielen syvimpiin sopukoihin saakka.

   Poista
 7. Millaisia tuloksia olette saaneet kuuden viikon dieetillä, jos saa kysyä? Tsempit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä. Tulokset ovat hyviä. Minun lähtöpainoni oli 70 kg. Nyt se on 64,5 kg. Vyötäröni oli 91 cm, nyt se on 82 cm.

   Kuusi viikkoa sitten pystyin tekemään 5 naisten punnerrusta, nyt 10 miesten punnerrusta.

   Ainoa miinuspuoli on tämä väsymys, joka alkoi ehkä viikko-pari sitten. Olen alkanut laiminlyödä liikuntaosuuksia ihan vain siksi, etten vaan jaksa ryhtyä enää. Mutta pelkällä ruokavaliollakin laihtuu, joten en ota stressiä siitä ja minulla on enää 4 kiloa matkaa tavoitepainooni.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.