torstai 7. helmikuuta 2013

Kotikylän raitilla


Pääsin eilen pitkästä aikaa taas painamaan kangasta. Eli siis niitä keittiöpyyhkeitä, joiden printeistä jouduitte taannoin sanomaan painavan sanasenne. Koska mielipiteet jakaantuivat niin mahdottomasti, on kaikille nyt tulossa jotain.


Tämän päivän urakkana on kiinnittää värit ja valokuvata kaikki. Pitäisi vissiin pukeutua.

12 kommenttia:

 1. Ihania!! Tykkään tosi paljon tuosta printistä ja tästä näkymästä! Joku on ollut ahkerana. Täytyy varmaan itsekin nousta tästä aamukahvipöydästä ja painua hommiin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ahkera työnteko ei oikein sovi minulle. En kerkiä laihduttaa ollenkaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti käyvät kaupaksi. Uusien tuotteiden kanssa on aina vähän pelottavaa.

   Poista
 3. On erittäin kätevää olla yövaatteissa aina, paitsi kaupassa käydessä (tai oikeastaan silloinkin voi laittaa näin talvella vain toppavaatteet yövaatteiden päälle). Olen onnistuneesti integroinut päivä- ja yövaatteet sellaisiksi, että niitä ei oikein voi enää erottaa toisistaan kuin erittäin läheisellä tarkastelulla.
  Miksi turhaan vaihtaa vaatteita edestakaisin? :D

  VastaaPoista
 4. Ku on montaa vaihtoehtoa, nii joku ei saa koskaan tilattua, ku ei osaa päättää, minkä ottais ;) Tai sitten se tilaa kaikki.

  VastaaPoista
 5. Musta pyyhe on kaunis.
  Oletko menossa jonnekin messuille tässä lähiaikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minnekään. Ajattelin olla messuilematta tämän vuoden, kun viime vuonna kokeilin ja totesin, että ei oikein kannata. :)

   Poista
 6. Ihanan tehokkaan näköistä! Piti vielä sanoa niistä teidän ikkunoista jotka oli kutistuneet, että kyllä niissä on selkeästi tekijällä ollut liian märkää puutavaraa.Meillä ei ole koskaan käynyt uusien tilattujen ikkunoiden kanssa noin. Ikkunoissa varsinkin puusepän pitäisi olla tarkkana millaista puutavaraa valitsee.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.