perjantai 8. helmikuuta 2013

Ilmoitusasiaa verkkopuodin asiakkaille


Hei kaikki te suloiset ja mahtavat, jotka olette eilisen ja tämän päivän aikana tilanneet verkkokaupastani uusia pyyhkeitä tai tiskirättejä! Verkkokauppapalveluntarjoaja Mycashflowlla on teknisiä vikoja, eikä kuitteja tai lähetyslistoja pysty nyt tulostamaan. Joudun siis postittamaan tilauksenne ilman kuittia. Mutta kunhan saavat tekniikkansa pelaamaan, laitan puuttuvat kuitit perässä sähköpostilla.

Arvaatteko, mikä pyyhkeistä oli ensimmäisen myyntipäivän hitti? Minut se ylllätti täysin. Nimittäin ripustuslenkitön versio mustasta yksinäisestä mökistä. Itse en tajua ollenkaan, miksi kukaan roikottelee pyyhettä tangolla (ellei se ole vain koristeena). Sehän luiskahtelee ja lipsahtelee siitä alas, jos tanko on yhtään liukas. En olisi ollenkaan älynnyt edes valmistaa tällaista versiota, ellei joku teistä sitä olisi toivonut aiemmin. Kiitos vinkistä siis!

15 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunis tuo punakuvioinen pyyhe!

Hanna - Päivölänpaiste kirjoitti...

Ripustuslenkkiä ei tarvitse kun pyyhettä "roikottaa" tiskialtaan alakaapin päällä oven välissä, pysyy hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikä lenkkiä tarvita kun pyyhe on uuninluukun kahvassa.
t: MariKo

Maria kirjoitti...

Minä tykkään eniten tuon lenkittömän kuvasta. Jos päädyn tuon ostamaan, niin ompelen kyllä itse lenkin paikalleen :)

Susanna kirjoitti...

Oven välissä! Sehän on fiksu idea! Ihanasti maailmani avartuu teidän ansiostanne. :)

Heli kirjoitti...

Lenkitön olisi myös oiva leivinliina.

Mirka kirjoitti...

Meillä on keittiöliinat tollasen siirrettävän tarjoiluvaunun kahvassa, se on kätevä siihen laittaa (levittää), eikä tarvi etsiskellä niitä ripustuslenkkejä (laiskuus iskee...). :) Tarjoiluvaunu on sopivasti siinä hellan ja tiskialtaan vieressä.

Mieli kirjoitti...

Meilläkin roikkuu leveässä uunin kahvassa (tangossa), mutta pitää laittaa tietysti tangon molemmin puolin yhtä paljon pyyhettä niin ei putoa. Monen ison kuvan kanssa on ongelma, että osa kuvasta jää tällöin piiloon...Tällaiseen ei siis sovi keskilinjaa ylittävä kuva. Paras olisi kuva pyyhkeen molempiin päihin, talojen katot kohti toisiaan, ei haittaa kummin päin pyyhkeen ripustaisi.
Tämä on taas vain yksi ilmaan heitetty idea. Ymmärrän, ettei kaikkea voi toteuttaa, muuten tekisitkin tilaustöinä jokaiselle oman pyyhkeen ja rätin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä saattaisin käyttää tällaista liinaa keittiössä seinävaatteena. Lenkistä koukkuun ripustetuissa pyyhkeissä kiva kuva menee vähän hukkaan, kun pyyhe roikkuu laskoksilla eikä kuvaa näy. Jollain tangolla roikkuessaan kuva ei taas tosiaan näy kokonaan (kuten edellä mainittiinkin). Siksipä esim. tällaisen ei-froteisen (tai muun sileää puuvilla/pellavaa/tmv olevan) ja omaan sisustustyyliin sopivan pyyhkeen voisi laittaa esille siten, että ripustaa sen seinälle seinävaatteen tapaan koristeeksi!

JohannaH

Susanna kirjoitti...

Tuota juuri mietin, että kuva ei asetu nätisti, jos liina taitetaan keskeltä. Siksi laitoin yläreunaan tosi paljon tyhjää ja kuvan mahdollisimman alas. Ei tuokaan mökki kyllä kokonaan näy, jos sen tasan puoliksi taittaa. Mietin myös sitä, olisiko hauska, jos pyyhkeeseen panisi kolme painonappia, joilla sen yläreunaan taitettaisiin kuja.

Susanna kirjoitti...

Niin voisi tosiaan tehdä!

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Ihana pyyhe!
Onko liian työlästä laittaa yläreunoihin solmimisnauhat? Olisi vaan aika kivan näköiset....ehkä pyyhkeen funktio muuttuu siten liikaa :)
Tällöin ei tyhjää kangasta jäisi yläosaan.....

Puinen pyykkipoika on myös kiva pidike.

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Helppo kiinnittää ja ehkä painonappiakin edullisempi voisi olla kiinniommeltava tarranauha :)

Susanna kirjoitti...

Yritän välttää kaikkea pientä näpertämistä, sillä hidas näperrys kasvattaa tuotteen hintaa todella yllättävän paljon. Ja samalla minulta katoaa tekemisen ilo.

Esimerkiksi tarranauhaojen ompeleminen on hitaampaa kuin painonapin kiinnitys ja ompelusta jää ruma kohta sitten näkyvälle puolelle.

minatra kirjoitti...

Meillä ainakin keittiössä on rajoitetusti paikkoja, joihin saa niitä koukkuja kiinnitettyä. Siksipä keittiöpyyhe roikkuu jossain uuninkahvassa, ovenvälissä tai tuolin selkänojalla (sen kolmannen tuolin, jota käytetään erittäin harvakseltaan). Ainakin voisi kuvitella, että pyyhe myös kuivuu nopeammin, kun se on levällään.. :)