keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Oma napa tyhjänäSojalta tuli tunnustus, ja niin kauniiden sanojen sanojen saattelemana, että ihan menin hämmennyksiin. Minä aina ilahdun tunnustuksista ja niihin on useimmiten mukavaa vastailla. Mutta tämä on kyllä vaikea. Taas pitää kertoa jotain itsestään! Minusta tuntuu, että olen paljastanut itsestäni jo kaiken, mikä on mieleeni tullut. Silti pitäisi kahdeksan uutta asiaa kaivaa esille. Olen istunut tässä nyt vähintään puolisen tuntia keksimättä yhtäkään asiaa. Keksisittekö te mitään, mitä haluaisitte tietää? Kahdeksan kysymystä kommenttilootaan, kiitos.


Tämä pitäisi jakaa kahdeksalle kauniille blogille. Minusta jokaisessa blogissa, joita luen, on jotain kaunista. Enhän niitä muuten lukisikaan. Mutta panen tämän eteenpäin nyt kahdeksalle blogeille, joilla on kauniit kuoretkin.

Autuas olo

Lavian Anna

Saaristohuvila

Koti asemalla

I Lilla Camomillas Villa

Diagnoosi Sisustusmania

Ai karkkii!

Parolan asema


25 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Mitä kaikkea teet työhuoneellasi? Mikä homma sinulla on tällä hetkellä kesken?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saat energiaa ja intoa työhösi? Mikä on inhokki värisi? Mistä ammennat ideoita työskentelyysi? Mikä saa sinut hyvälletuulelle, millainen arkinen asia on piristävä?

Susanna kirjoitti...

Tänään on työn alla pyyheliinojen painaminen. Ne ovat uusi tuote. Niiden lisäksi teen nykyisin vain bambuisia tiskirättejä. Ja sitten teen myös graafista suunnittelua tässä käsityön ohessa.

Susanna kirjoitti...

Aloitan helpoimmasta kysymyksestä. :)
Inhokkiväriä ei oikeastaan ole, mutta valkoisesta ja mustasta en juurikaan välitä. Mutta kyllä niillekin paikkansa löytyy.

Hyvälle tuulelle minut saa puolisoni Sulo. Jopa silloin, kun yritän olla kiukkuinen, hän saa kiukkumuurini murtumaan sekunneissa. Arjessa minua piristää leffassa käynti ja huonekalushakki.

Ideoita... en tiedä! Ne vaan putkahtavat päähäni. Energiaa ja intoa saan hyvästä palautteesta ja sitten ihan tekemiseen ryhtymisestäkin monesti. Kun saa hyvän "flown" päälle, niin kyllähän siinä energia vaan kasvaa.

Noora kirjoitti...

Mistä haaveilet juuri nyt?

Valoblogin Taru kirjoitti...

Ooh! Kaunis Kiitos tunnustuksesta! Olen hyvin otettu! :)

Minäkin olisin kysynyt mistä ihmeestä ammennat kaiken energiasi, mutta luinkin jo vastauksen siihen :) Sellainen hyvä "flow", se on mahtaisa tunne!

Susanna kirjoitti...

Siitä, että saavuttaisin 60 kilon painon ja olisin kiinteä ja timmi ja että vielä osaisin pysyä sellaisena.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkein uusimpiin tiskirätteihin. Minusta se kangas on hiukan ohuempaa kuin entinen vai kuvittelenko vain. Vai tekeekö se toisen puolen kuviottomuus sen eron?

Täytyy taas keväällä tilata kun nämä nykyiset menevät huonoiksi. Ne ovat kyllä tosi pitkäikäisiä. Sykssyllä taisin tilata ekat ja sen jälkeen en ole muita rättejä käyttänyt keittiössä. Ne ovat minulla vain keittiökäytössä. Siivoukseen käytän muita etteivät sekoitu keskenään. Ja kysymys: Mistä keksit alkaa tehdä juuri tiskirättejä? Voi olla, että se jossain postauksessa on ollutkin, mutta en ole lukenut ihan kaikkea.

Vakkarivierailija

Susanna kirjoitti...

Minä kyllä vähän karsastan tuollaisia muotisanoja, kuten flow, mutta en keksinyt mitään suomennosta sille. :D

Susanna kirjoitti...

Kiitoskiitoskiitos tästä ihanasta palautteesta!

Olen käyttänyt saman valmistajan samaa kangasta ihan alusta asti, mutta olen itsekin ollut huomaavinani, että viime aikoina kangas on ollut pehmeämpää kuin ennen. Se saa rievut tuntumaan aiempaa ohuemmalta. Toivottavasti laatu pysyy jatkossa tällaisena.

Ihan alunperin keksin sen, kun eräs silloinen työkaveri sanoi käyttävänsä rätteinä bambukankaiden silppua, jota jää vaatteiden ompelusta yli. Hän se sanoi, etteivät bamburätit ala haista ollenkaan. Siitä se ajatus minulla sai alkunsa. Olin siinä vaiheessa innokas oppimaan kankaanpainantaa ja päätin yhdistää nämä kaksi asiaa. Ihan yllätys oli se, että räteistä tuli minulle ammatti. :)

Karkkis kirjoitti...

Oi kiitos tästä tunnustuksesta! :D Näitä on tosiaan kiva saada, tulee hyvä mieli.

Miten osaat yhdistellä värejä noin villisti, ilman ett näyttää liian kirjavalta?

Niin, ja minäkin olen tykännyt uusimmista räteistä kankaan ohuuden vuoksi. Ne kuivuvat erityisen nopeasti ja säilyvät kauniimpina.

Valoblogin Taru kirjoitti...

Se voisi olla vaikkapa "pössis" :D

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta.:) Mulla olisi yksi toinenkin odottamassa mutta kauhean vaikeita ovat...

Cheri kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, tunnistan tuon vaikeuden kertoa jotain itsestään. Hoidit homman kätevästi :)

Soja kirjoitti...

Kertoisitko jonkin lapsuus- tai nuoruusmuiston, josta voi vähän päätellä millainen olit silloin?

Susanna kirjoitti...

En minä tiedä, miten värejä yhdistellään! :D
Ehkä se onkin juuri siinä, etten juurikaan mieti, mikä voi sopia mihinkin.

Susanna kirjoitti...

Heh. Kerronhan minä. Tämä tarina kiteyttää hyvin sen, millainen olin.

Olin ekalla ulkomaanmatkallani, kielikurssilla Englannissa 14-vuotiaana. Ostin Lontoosta jostain pikkupuodista T-paidan, jossa luki "My daughter went to London and all I got was this lousy T-shirt".

Ajattelin antaa sen vanhemmilleni yhteiseksi veneilypaidaksi.

Myyjämies kysyi: "Are you gonna give this to your mom or dad?" Minä vastasin hädissäni: "Yes."

Tyyppi alkoi tuhahdella ja pyöritellä silmiään vastaukselleni.

Aloin hävetä paitaa niin paljon, että hylkäsin sen vaivihkaa metron lattialle.

Susanna kirjoitti...

Vielä pahempi! :D

Kukkaiselämää kirjoitti...

Ok, kiva, kun kerroit. Hienoja nuo pyyhkeet tuolla ylemmässä postauksessa. Vihreän ystävänä tietty kaipaisin vihreitä... ;O)

Soja kirjoitti...

Voi ei :D Ihmeellinen myyjä =O Paita olis kyllä ollut loistava. Ja kiitos tästä! Mie olisin varmaan toiminut ihan samoin, paitsi etten olis voinut jättää sitä metron lattialle vaan oisin kantanut kotiin ja piilottanut johonkin...

Susanna kirjoitti...

Juuri tuoss apainaessani mietin, uskaltaisinko painaa pienen erän vihreitäkin. Sattui olemaan tummanvihreää väriä vielä iso pönkkä. Mutta en uskaltanut. Teen seuraavaan erään sitten. :)

Heli kirjoitti...

No eikös se ole ihan vaan että "virtaus".
(Luen juuri yhtä hyvää kirjaa, missä flow'sta käytetään tuota nimitystä. Minusta tosin flow kuvaa paremmin sitä mitä sillä tarkoitetaankin, virtaus on vähän tylsä sana.)

Heli kirjoitti...

Mun on pakko kommentoida tähän yksi juttu, kun olin kanssa aikanaan Englannissa kielikurssilla... Mun kaveri osti sieltä nahkahametta (mäkin ostin, olikin räyhä peli...) ja kun hame ei meinannut mahtua, myyjä "ystävällisesti" kommentoi kaverilleni, että "you are too fat"... =/ Kaverini olikin hiukan tukevampaa sorttia, mutta oli se silti aika epäkohteliaasti sanottu myyjältä. Ehkei ne siellä oikein diggaa turisteja, tai jotain... =D

Susanna kirjoitti...

Sepä vasta oli nätisti sanottu. :o

Heli kirjoitti...

Jee, olet palannut reissusta!! Toivottavasti oli kivaa ja kuulemme KAIKEN pian! ;)

PS. Ruskettuiko Ken? =D